Popüler Konu LenaG ile MasterFit

yaaa kaptanım inanırmısın öğlen bi video attım Sitare55 Sitare55 ye aralıklı oruç yapanlarda insülün direnci oluşuyor diyee siz de öyle deyince korktum şimdi iyice çünkü ben baya aralıklı oruç yaptım aylarca ve çokk yapan da var diyetisyenlerde aralıklı oruç öneriyorlar hatta o_O

kaptaniçem beee:KK60::KK200: hafta sonu tartı resmim ile katılırımm yuppiii

ahahahaah asyaaaaa hahahaha:KK70::KK70::KK70::63::63::63::63::63:
Aralikli oruc hakkinda dr. Aysegul Coruhlu'nun videolari var, biyokimya doktoru. Isin hücre uzerine etkisini en iyi bilecek branş 👍ondan dinlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Onun savunduğu genrlde yemeyi aksam 5ten once bitirmek. Yoksa aralikli orucun da cesitleri var. 14 saatten baslayip 16-18-24 saat diye çıka cika 2 aya kadar çıkıyor 😅 genelde kullanilani 16-18 saat . Bu bile kadin hormonlarini bozabiliyor, (14 saat açlık ile de sorun olmuyor deniyor )
Aralıklı aclik ile kilo veremeyecek kisiler de var tabi , kortizon seviyesi yüksek olanlar. Onlara az ve sık öğün oneriliyor. Aysegul Coruhlu'nun youtube kanali harika😍

Artık benimsin ❤️😘

Sipagetti ve börek bana fazla geldi canım gerisi gayet güzel afiyet olsım 🤗

☹️☹️ Cumartesi 500 gr dan az istemiyorum haberin olsun küserim bak 😑

Afiyet olsun fezam ❤️

Hem artı çık hem sitem et :63:

40 gün 40 gece düğün mü yaptınız kız ne zaöan bitecek bu kutlamalar :halay::eek:

Bununla geçmiş gitmiş olsun canım oğluna da rabbimden şifalar benden bol öpücükler ❤️🙏

Tatlı yememişsin ama gözleme fazla bu menğde canım afiyet olsun, ❤️

Ara miktarlarını daha net yazar mısın diğer mwnünde canım tane veya avuc cinsinden ❤️
Afiyet olsun 😘

Akşam bir dilüm ekmek olsa su 2.5 olsaydı mikemmel diyecektim ama demeyecem 😂
Sğor harika bir de ekmeklerin ne ekmeği ❤️

Bana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle olunca 😂

Gözüm hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde yeşillik aradı onun dışımda gayet güzel canım ❤️

Allah seni jiç bir şey yok ya menüde bol eksi getirsin canım 😘

Nergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayy ❤️😘

Bana da yap ya 😋

Harika canım afiyet eksi olsun ❤️

Hele yiyeydin o baklavaları :duduk:
Ama yemeyerek gönlümü kazandın 😘❤️

Bunu okurken 2200 ip atlamış olmam ve hala yürüyor olmam :cool:
Canım evin 1 kızı ayın 27 sinden başlayıp ayın 2 sine kadar düğün dernek 😍😍😍😅😅😅

Aralikli oruc hakkinda dr. Aysegul Coruhlu'nun videolari var, biyokimya doktoru. Isin hücre uzerine etkisini en iyi bilecek branş 👍ondan dinlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Onun savunduğu genrlde yemeyi aksam 5ten once bitirmek. Yoksa aralikli orucun da cesitleri var. 14 saatten baslayip 16-18-24 saat diye çıka cika 2 aya kadar çıkıyor 😅 genelde kullanilani 16-18 saat . Bu bile kadin hormonlarini bozabiliyor, (14 saat açlık ile de sorun olmuyor deniyor )
Aralıklı aclik ile kilo veremeyecek kisiler de var tabi , kortizon seviyesi yüksek olanlar. Onlara az ve sık öğün oneriliyor. Aysegul Coruhlu'nun youtube kanali harika😍
Rengin borekciyi de tavsiye ederim

IMG-20241030-WA0006.jpeg
Narli roka salatasi cekti canim😋
Asil malzemeleri roka, yesil sogan , ceviz , nar.
Peynir de ekleniyormus ekledim.
Azar azar salatalik , havuc , domates da ekledim .
Afiyetle yedik😋

Haklısın canım ama çoğumuz çevremde de çok duyduğum hep buna yöneliyor bi diyetisyene gitmeden tahlillere baktırmadan çokk tehlikeliymiş bence baksana durduk yere şeker hastası olacaz zayıflayalım diye Allah korusun kahvaltı candır bencede haklısın akşam erken kapatsak yeter ama kahvaltı önemliymişş :KK60:

Günaydın kizlar💕 Nergizcim hosgeldin🌸
Hoşbulduk Canım benim
Günaydın canım, c.tesiye kadar kendini toparla gel takımlara gir. Bekliyoruz seni 🌸🥰
İnşallah canım öyle yapmalıyım
LenaG LenaG can içimmm :KK60: :KK68: vallahi yüzüm yok aslında da 2-3 gündür yazıp yazıp siliyorum utancımdan :KK70:
amma velakin ben aldım başımı gidiyorum yine, buradan uzaklaşmak bana hiç iyi gelmiyor :KK43:
beni tekrar aranıza alır mısınız?
Sende bendensin Canım
Geçenlerde aklıma geldin, inşaAllah bu sefer kilo alıp dönmez dedim 🥴
Hiç sorma Canım gezom hayatımda ilk kez bu kiloyu gördüm 😡😡
Ayy günaydın Nergis ablacım gel yahu özlettin kendini ❤️ e biliyorsun çabuk gelen çabuk gider
Haklisin kaptanim sizleri çok özledim Bende seni ❤️🥰
Nergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayy ❤️😘
Bende çok özledim sizleri Canım benim kış gelince benim duzen bozuluyor ama her an sizleri düşünmediğim gün yok çünkü sizler bana iyi geçiyorsunuz ❤️👍
Hoşgeldin canım 😘
Canım benim ya sağol

Haklısın canım ama çoğumuz çevremde de çok duyduğum hep buna yöneliyor bi diyetisyene gitmeden tahlillere baktırmadan çokk tehlikeliymiş bence baksana durduk yere şeker hastası olacaz zayıflayalım diye Allah korusun kahvaltı candır bencede haklısın akşam erken kapatsak yeter ama kahvaltı önemliymişş :KK60:
Vallahi ben yıllardır aralıklı oruç yaparım 16 18 24 36 48 saatlik oruclarda dahil hiçbir zararini görmedim tam aksine çokça faydası var aralıklı oructa Kahvaltıyı atlamıyorsun ki sadece atlanan öğün öğle yemeği ilk öğünü uyandıktan 1 2 saat sonra yapıyorsun akşam ogunude en en geç 19.00 da ben hep 16 maximum 17 de kaparım günü

vallahiii biliyosun telim bozuk dogru düzgün bakamıyorum birşey iyimisin efe nasıll
Biliyorum cnm bnm 🥰🌸
Günaydınlar :KK200:
Oğlun nasıl iyimi bir ara sıkıntılarınız vardı düzelmiştir unarım.
Ara ara oluyor abla buna şükür diyip elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz 🤲
Artık benimsin ❤️😘

Sipagetti ve börek bana fazla geldi canım gerisi gayet güzel afiyet olsım 🤗

☹️☹️ Cumartesi 500 gr dan az istemiyorum haberin olsun küserim bak 😑

Afiyet olsun fezam ❤️

Hem artı çık hem sitem et :63:

40 gün 40 gece düğün mü yaptınız kız ne zaöan bitecek bu kutlamalar :halay::eek:

Bununla geçmiş gitmiş olsun canım oğluna da rabbimden şifalar benden bol öpücükler ❤️🙏

Tatlı yememişsin ama gözleme fazla bu menğde canım afiyet olsun, ❤️

Ara miktarlarını daha net yazar mısın diğer mwnünde canım tane veya avuc cinsinden ❤️
Afiyet olsun 😘

Akşam bir dilüm ekmek olsa su 2.5 olsaydı mikemmel diyecektim ama demeyecem 😂
Sğor harika bir de ekmeklerin ne ekmeği ❤️

Bana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle olunca 😂

Gözüm hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde yeşillik aradı onun dışımda gayet güzel canım ❤️

Allah seni jiç bir şey yok ya menüde bol eksi getirsin canım 😘

Bana da yap ya 😋

Harika canım afiyet eksi olsun ❤️

Hele yiyeydin o baklavaları :duduk:
Ama yemeyerek gönlümü kazandın 😘❤️

Bunu okurken 2200 ip atlamış olmam ve hala yürüyor olmam :cool:
Söyledim gülüyor teşekkür ediyormus😍🥰😅

Valla bazen kendimi aptal gibi hissediyorum. Sesim çıkmıyor diye gelen vuruyor giden vuruyor. Son bir hamle var eğer onda da piyango bana vurursa bende patlayacagim artık. Menülerde kışın yesillik yiyemiyorum canım. Salata olursa yiyorum yoksa kahvaltıda gitmiyor

ya mesela bende çoğu şey ters tepiyor
sık sık ve az az beslenmek tansiyonumu yerlerde gezindiriyor asla kilo veremiyorum
mesela dün bi kfc dürüm yedim tamam hiç diyetlik değil ama "arada" böyle fazla yeyip akşama bişey yememek metabolizmamı çalıştırıyor. kaç gündür çıkamadığım kadar tuvalete çıktım aay biraz iğrenç ama yüksek ihtimal 1 kilom gitti akldhjksdsajkdh.
mesela limonlu chia tohumları yeşil çaylar vs yine tansiyonumu çok düşürüyor ve yorgun bitkin oluyorum.
mesela benim açlıkla ilgili sıkıntım yok ama sabah yemeyince halsiz düşüyorum. Sabah ekmek yemezsem asla o gün enerjim olmuyor vs vs.
meyve kuru yemiş asla tok tutmuyor daha beter içim kıyılıyor.
O nedenle belli öğünlerde tam yiyip arada atıştırma yapmamak kendimi daha iyi hissettiriyor.

Menümü paylaşayım yine erkenden düşüp yatacağım. Yoksa stresten kendimi yemeye veriyorum.
Kahvaltı
7 adet zeytin
2 parça peynir
2 dilimtbe
Azıcık bal-azicik tereyağı
Ara öğün
İki fincan türk kahvesi
Akşam
Üç kaşık pirinç pilavı
Et döner
Bir kase cacık
Şimdi çay içeceğim
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Adimsayim 4500
Daha fazladır. Çünkü nöbetçi iidim sürekli ayakta idim ama telefon yanımda olmadı hiç.
Suyum şu an iki buçuk litre

X