Bir köşedeCanım benim ben de çok isterim Sitare kuzumla kapışmayı sizi güldürmeyi ama takımlara alınacağını zannetmiyorum malum kilomdan dolayı takılsam takılsam hazırlıkta takılırım herhalde onda da yine etiketlerim seni daima canım benim
Hava yağmurlu disarida yürümek zor. Ozel ders hocasi gidince saat 20den sonra , dun kizlarin attigi bir vudeoyu yaparim, yürüyüş videosuSelam hanimlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Simdi ara öğünümu yaptım minnak pasam uyumak uzere bende birazdan spor yapacagim sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?
yaaa kaptanım inanırmısın öğlen bi video attımSanırım 3 yıl olabilir
Aynen öyle ama dengeleme falan değil bildiğin tek lokma yemiyordum ama asla tavsiye etmiyorum zaten sonra insülin direncim oluştu dayanamaz oldum açlığa hormonlarımı mahvettim
Bu zayıf olma ve kilo verme konusunda çok yanlışlar yaptım benn
Olur canım nasıl kolayına geliyorsa ama suyu ve sporu da belirt
kaptaniçem beeeGel canım benim ne zaman istersen
ahahahaah asyaaaaa hahahaha
Günü şimdi yiyip kapıyorum
Sporlarımi öğün oncesi yaptım 60 dk yatsidan sonrada sandalye egzersizlerimi yapacagim
LenaG
Boncuk2307
Kargom geldiiii.
Karnıyarık otu tozu kapsüle başlamış oldum bugün itibariyle.
Cuma gününden beri kullandığım wc için olan takviyeyi bırakmıştım. Bakalım bu işe yararsa şayet çok ama çok mutlu olacam. Faydasını görürsem sizlere de tavsiye ederim hem
Nescafe değil laktozsuz sütle harmana kahvesi muz tahin tarçın ceviz ezmesi karışımı:)Şu nescafenin yanındaki şey nedir ben onu anlamadım tatlı mı tuzlu mu
Çok cikiyo reklamı denemekte fayda var benceben de bromelain mi alsam acaba yaa
Kullanan arkadaslarim hicbirseye yaramadığını söyledilerben de bromelain mi alsam acaba yaa
Kullanan arkadaslarim hicbirseye yaramadığını söylediler
Çok reklamı olan ozelliklede fenomen dedikleri sözde kişilerin reklamını çok yaptığı şeylerden uzak durmak lazım boşuna para vermeyin ciddi 6 7 arkadaşım aynı anda aldı birindemi ise yaramaz o kadar boş bir ürünay bi de 650 tl felan ucuz da bişey değil
Evet kaptanım farkındayım bu ara abarttım çekirdeği. Başlayınca bırakıyorsun. Bir paketi bitiririm öyle bağımlılık yapıyorAfiyet olsun akşam kahvaltımsı olmuş ama çekirdeği biraz azaltsak mı
Afiyet olsunsabah güzel ama akşam biraz kaçmış canım
Hoşgeldin canım tabii ki takımlara girebilrsin
Afiyet olsun canım güzel olmuş su ve spor da güzel
Afiyet olsun
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsunne de güzel gidiyormuş menü neyse ki adım yüksek ve su da çok iyi
Afiyet olsun tost olmayaymış iyiymiş
Afiyet olsunkalori uygun ama içerik de önemli canım böyle kaçamaklar için c.tesi uygundur
Afiyet olsunhafif yiyeceğim diye aç bırakma kendi
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsunsebzesiz bir gün olmuş akşam yarım çay bardağı leblebi ve 10 fıstık yesen daha doyurucu olur
Canım çok geçmiş olsunöperim güzel oğlunu
Afiyet olsun
Anamm ağşam ağşam pizzaaa kolaaaafiyet olsun ne diyim
Afiyet olsun canım güzel menü yarım gözleme bişi yapmaz ama umarım küçüktür
Baklava savar duruma geldiysen welcome to light side
Afiyet olsun canımkız herkes tatil diye hafiften çoşmuş
Şaka şaka yapacak birşey yok önümüze bakacağız
Canım acaba koruma programı mi yapsan belki iyi gekiryaa bir süre korudum ama şu ara hızlı bir şekilde alıyorum ne yazık kioturmadan kilo, tekrar vermek istiyorum
hoşbuldum canım
buraya kaç kilo ile başladım hatırlamıyorum ama kilo vermeye 73 kg görünce başlamaya karar verdim, buradan ayrılırken de 60 kiloydum şu anda 65i görmüş durumdayım
Artık benimsinBu yorumu yazarken nerden bilebilirdim, transfer olacağimi
Sipagetti ve börek bana fazla geldi canım gerisi gayet güzel afiyet olsımSitare55 LenaG Boncuk2307
29 Ekim Salı
sabah yok
öğlen 12.30
1 yumurta+100 gr peynir+ 1 yk zeytinyağı+ 1/2 çb süt ve 2 tane asrın tandırı ekşimaya tb lavaştan yapılmış böreğin yarısını yedim.
domates salatalık biber
ara17.30
1 lokma bu börekten ve 3 fındık
akşam 19.00
120 gr kadar sebzeli et sote, 1 servis kaşığı spagetti, salata, 2 yk yoğurt
ara 21.30 gibi yerim
1/2 çb kefir+ 4-5 kırmızı üzüm+ tarçın
2 lt su
6000 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Sabah 8.30
1 Trabzon hurmasi
7 badem
Ara. Kahve
14:00
paca corba
Yarim pors et döner+ 2 yk pilav+ 9-10 pat kızartması
Ekmek fazlaca
Salata
Ayran
17: 30 sütlü kahve
Ceyrek armut
6 kabuklu fıstık
20: Yemek yaparken 2 yk mantar kavurma
Spor: 18.400 adım
3 litre su
1 litre dukan
Afiyet olsun fezam
Hem artı çık hem sitem etTurşu evde tükettiğim bişey değil canım arkadasim yapmıştı. Menülerde çok karsilasmazsin yani.
Su hiç aramıyorum yanımda yapışık gezerim ama aklıma gelip içmem. Şu olmadigindan değil yani
Hem gönder hem döv
40 gün 40 gece düğün mü yaptınız kız ne zaöan bitecek bu kutlamalarBugün evlilik yıl dönümü dolayısıyla annemler ufak bı etkinlik yapmıştı. Bugün menü yok. Yarın buradayım doğru düzgün inşallah
Bununla geçmiş gitmiş olsun canım oğluna da rabbimden şifalar benden bol öpücüklerYine bir yığın alıntılarım ve ben arkadaşlar kusura bakmayın ya cumartesi tartı bildirimini yaptıktan sonra çocuklar dışarıya çıkartmıştık biraz vakit geçirdik oradan anneme geçmiştim eşim de dışarıda işleri vardı akşam saat 8.00'de sanırım Adana'da merkez üstü Kozan olmak üzere deprem meydana geldi sallandık apartmanda oturuyor Annemlerde benim oğlumun da özel bir durumu var aranızda bilen bilmeyen arkadaşlar olabilir engel durumu var Daha önceki depremlerden de çok etkilendiği için biraz sarsıldı onu toparlamam Zaman Aldı biraz o nedenle girip de haberdar edemedim sizlere Şu an iyiyiz Kendi evimizdeyiz Çok şükür İnşallah bir daha yakın zamanda kimse Yaşamaz basiretiniz bağlanıyor O anda ne yapacağını bilemiyor insan Rabbim daha beterlerinden korusun biziLenaG Sitare55 @Jou
Tatlı yememişsin ama gözleme fazla bu menğde canım afiyet olsun,Menüleri yorumlayıp anca kendi menümü yazacağım.
Kahvaltı 13.00
3 yk granola, 1 sb süt, 1 çk bal
Ara Öğün 17.00
2 kepekli galeta, 1 kase cacık
Akşam Yemeği 19.00
yarım gözleme, 1 kase cacık, 3 yk kadar kuru fasulye
2 lt su , şimdi oğlanı uyuttuktan sonra eliptik yapacağım. Tekrar bildirim yaparım.
LenaG Sitare55 @Lotus1234
Misafirim geldi, onlar gelecek diye eşim baklava almış, onlar da almış gelirken yaklaşık bir kilo baklavadan bir tane bile yemedim. Tatlı krizim geçmiş demek ki.
Ara miktarlarını daha net yazar mısın diğer mwnünde canım tane veya avuc cinsindenLenaG
Sitare55
Boncuk2307
29 EKİM SALI
KAHVALTI
Domates
Salatalık
4 dilim peynir
Çavdar ekmeği (elimle böldüm, abartı miktar değil)
6 zeytin
Sivri biber (2)
AKŞAM
Tavuk ve salata ile 1 buçuk dilimi geçmeyecek kızarmiş ekmek
SU
6 bardak klasik+3 bardak da 400 lük olan bardaktan.
ARALAR
Fındık, kuru meyveler, yulaf, kakao, çay, kahve, bisküvi, bitter çik., kavr badem, limonlu soda, h.cevz.yağı. (hiç biri abartı miktar diil)
SPOR
6.442 adım
15 dk bölgesel
Not: 29 Ekim kutlamalarindan sonra gezmeye gittik. 1 tatlı yedim ama sabah ve aksamim baya hafifti. Yine de kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 3496404
Akşam bir dilüm ekmek olsa su 2.5 olsaydı mikemmel diyecektim ama demeyecem29 Ekim Menü
09.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 yk acı sos
2 dilim ekmek
Yeşillik
13.00: 1 muz
1 maden suyu(içine 1 tk karadut pekmezi koydum)
14.30: 1 tabak fırında İzmir köfte yemeği
1 dilim ekmek
1 tabak yoğurt
18.30: 1 tabak kabak sote
2 dilim ekmek
1 avuç kadar acı biber turşusu
1,5 lt su
LenaG Sitare55
Spor: 36 dk eliptik
6677 adım
Boncuk2307
Bana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle oluncaGünaydın herkese. Acayip değişik bir ruh halindeyim. Sanki herşey üst üste geliyormuş gibi hissediyorum. Çok mu alinganlastim. Etraftaki herşeyi bana batıyor çözemedim.
Gözüm hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde yeşillik aradı onun dışımda gayet güzel canımDünün menüsünü yazayım. Sonra çocuklara kahvaltı hazırlayayım.
Kahvaltı
5 adet zeytin
2 dilim peynir
Bir dilim tbe
2 çatal patates kızartması
Ara öğün yok çay içtim bolca
Akşam
Patlıcan kebabı söyledim
Üç parça patlicanindan
2 adette koftesinden yiyebildim.
Adım sayım 5bin kusurdu
Suyu az içtim ikiye tamamlanmadı
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Allah seni jiç bir şey yok ya menüde bol eksi getirsin canımmenümü yazayım
29.10.2024
Sabah 2 kupa sütlü filtre kahve,3 ceviz
Kahvaltı 11:30 4 yk yulaf,4 yk yoğurt,1 muz,1 tk fıstık ezmesi,1 tk h.cevizi,
Aralarda kahve,çay
Ara 16:30 yarım çay bardağı leblebi,1 havuç
Arada limonlu maden suyu ve kahve
Akşam 5 badem
(Yemek yemeyi unuttum sonradan aklıma gelsi geç olmuştu badem attım ağzıma)
Su 2.5 lt
9000 adım
Sitare55
Boncuk2307
Nergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayyGünaydın kızlarnasilsiniz buradan ayrılmak bana hiç yaramadı zorla verdiklerimi fazlasıyla aldım kısa sürede bir an önce kendimi hazır hissedersem geri donucem
Bana da yap ya
Harika canım afiyet eksi olsunLenaG Sitare55 Boncuk2307
29 Ekim menüm
9:30 ile 10:30 arası
2 sütlü kahve
3/4 yudum kefir
1 kepçe ev yoğurdun içine biraz keten tohumu ve biraz chia tohumu( önceki günden kalmıştı)
12:00
1 dilim ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı krem peyniri
2 yk bulgur pilavı
3/4 yk patlıcan yemeği
16:20
1 haşlanmış içli köfte
3/4 yk etli nohutlu harcından
Su 2.5 litre oldu
Aldığım kalori 946
Eki Görüntüle 3496531
Çıktığım kat 21 ama program hepsini kaydetmemiş
Tamam insaallah. 2 cevizli baklava yiyesim vardı ama cumartesiye kadar hakkim kalmadı artık. Filtre kahve icip her seyi unutmak istiyroum
Hele yiyeydin o baklavalarıTransfer olup, üstümdeki yük artınca ben
İki baklavadan vazgeçip, filtre kahve.
Eki Görüntüle 3496569
Bunu okurken 2200 ip atlamış olmam ve hala yürüyor olmamGel beaa, özledik seni, menülerini sporlarını.Sitare55 kaptanımla spor konusunda bir tek sen yarışabiliyordun O liderliği vermiyor kimseye
aldıklarımı vereyim koruma yapacağım canım dediğin gibiCanım acaba koruma programı mi yapsan belki iyi gekir
Kaptanin dün müsait olamadim elime tlfnu bile alamadım -100 grmdayim şuan blbu 64 65 arası gidup geliyorum anlamadım ama bu cumartesi kırmak istiyorum insanlah
-100 kaptanım çok özür müsait olamadım dün@Lotus1234 kaptanım tartı bildirimini bekliyorum
@Efenin_Annesi
Lavinia_98
@Azmet5255
nurovic
@Pembepilates
kızlar bildirimler nerde kııaazzz