Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bir köşede nurovic ile sessiz sessiz takılın

Selam hanimlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Simdi ara öğünümu yaptım minnak pasam uyumak uzere bende birazdan spor yapacagim sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?
Hava yağmurlu disarida yürümek zor. Ozel ders hocasi gidince saat 20den sonra , dun kizlarin attigi bir vudeoyu yaparim, yürüyüş videosu

yaaa kaptanım inanırmısın öğlen bi video attım Sitare55 ye aralıklı oruç yapanlarda insülün direnci oluşuyor diyee siz de öyle deyince korktum şimdi iyice çünkü ben baya aralıklı oruç yaptım aylarca ve çokk yapan da var diyetisyenlerde aralıklı oruç öneriyorlar hatta
Gel canım benim ne zaman istersen
kaptaniçem beee hafta sonu tartı resmim ile katılırımm yuppiii
Bir köşede nurovic ile sessiz sessiz takılın
ahahahaah asyaaaaa hahahaha

Günü şimdi yiyip kapıyorum
Sporlarımi öğün oncesi yaptım 60 dk yatsidan sonrada sandalye egzersizlerimi yapacagim
LenaG
Boncuk2307

Eklentiler

• 1000035838.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000035852.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000035943.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000035989.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000036000.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000036002.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 11

ben de bromelain mi alsam acaba yaa

ay bi de 650 tl felan ucuz da bişey değil
Çok reklamı olan ozelliklede fenomen dedikleri sözde kişilerin reklamını çok yaptığı şeylerden uzak durmak lazım boşuna para vermeyin ciddi 6 7 arkadaşım aynı anda aldı birindemi ise yaramaz o kadar boş bir ürün

Evet kaptanım farkındayım bu ara abarttım çekirdeği. Başlayınca bırakıyorsun. Bir paketi bitiririm öyle bağımlılık yapıyor

Canım acaba koruma programı mi yapsan belki iyi gekir

Bu yorumu yazarken nerden bilebilirdim, transfer olacağimi
Artık benimsin
Sipagetti ve börek bana fazla geldi canım gerisi gayet güzel afiyet olsım
Cumartesi 500 gr dan az istemiyorum haberin olsun küserim bak
Afiyet olsun fezam
Hem artı çık hem sitem et
Bugün evlilik yıl dönümü dolayısıyla annemler ufak bı etkinlik yapmıştı. Bugün menü yok. Yarın buradayım doğru düzgün inşallah
40 gün 40 gece düğün mü yaptınız kız ne zaöan bitecek bu kutlamalar
Bununla geçmiş gitmiş olsun canım oğluna da rabbimden şifalar benden bol öpücükler
Tatlı yememişsin ama gözleme fazla bu menğde canım afiyet olsun,
Ara miktarlarını daha net yazar mısın diğer mwnünde canım tane veya avuc cinsinden
Afiyet olsun
Akşam bir dilüm ekmek olsa su 2.5 olsaydı mikemmel diyecektim ama demeyecem
Sğor harika bir de ekmeklerin ne ekmeği
Günaydın herkese. Acayip değişik bir ruh halindeyim. Sanki herşey üst üste geliyormuş gibi hissediyorum. Çok mu alinganlastim. Etraftaki herşeyi bana batıyor çözemedim.
Bana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle olunca
Gözüm hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde yeşillik aradı onun dışımda gayet güzel canım
Allah seni jiç bir şey yok ya menüde bol eksi getirsin canım
Günaydın kızlar nasilsiniz buradan ayrılmak bana hiç yaramadı zorla verdiklerimi fazlasıyla aldım kısa sürede bir an önce kendimi hazır hissedersem geri donucem
Nergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayy
sıcak sütlü kahve günaydını
Eki Görüntüle 3496519
Bana da yap ya
Harika canım afiyet eksi olsun
Tamam insaallah. 2 cevizli baklava yiyesim vardı ama cumartesiye kadar hakkim kalmadı artık. Filtre kahve icip her seyi unutmak istiyroum
Transfer olup, üstümdeki yük artınca ben

İki baklavadan vazgeçip, filtre kahve.
Eki Görüntüle 3496569
Hele yiyeydin o baklavaları
Ama yemeyerek gönlümü kazandın

Gel beaa, özledik seni, menülerini sporlarını. Sitare55 kaptanımla spor konusunda bir tek sen yarışabiliyordun O liderliği vermiyor kimseye
Bunu okurken 2200 ip atlamış olmam ve hala yürüyor olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…