Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Viski kadehimdeki ayranımı, açlıktan başı dönen tüm diyetdaşlarım için kaldırıyorum 😅

Ps: eti lifalifim dağılmıştı yarısı ancak yenilebilecek kıvamdaydı maalesef

Eklentiler

• IMG_4096.jpeg
    IMG_4096.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 10
Olur ablacım, sen iste yeter ki her halükarda kendimiz için çabalıyoruz, senin için de çabalarım ayrıca. :KK60:

Çok güzel olmuş menün ablacım afiyet olsun.:KK25:

Maşallah 4 çocukla nasıl yaptın bu kadar sporu bn bir taneyle baş edemiyorum.:KK24:

Güzel gözüküyor afiyet olsun, spor da harika:KK36:

Ben de diyecektim akşam yemeğinde tahin diye düşündüm. Tatlı istekleri çözümünü bulamıyoruz kadınlar olarak bence, bn de dayanamıyorum bazen. Afiyet olsun güzel olmuş yine de. Altın süt duymuş muydun ablaa, onu yap bir de hm zayıflamaya destek olur hem tatlı isteğini bastırıyor biraz.:KK50:

Güzel olmuş ablacım afiyet olssun:KK52:

Menü gzel olmuş afiyeet olsun, ben şeyi soracaktım. Asrın tandırı lavaşlar nasıl ben de alacağım da tadını bilmediğim için güvenemedim. Çavdar almayı düşünüyorum denedin mi acaba ablacm

Çok güzel olmuş afiyet olsun:KK200:

Ekmek:cry::KK34: Gerisi güzel afiyet olsun

Güzel olmuş afiyet olsun kaptanım :KK68:

Çok gelmedi aslında gözüme, için rahat etmiyorsa yarın dengelersin, afiyet olsun:KK25:

Bugün de hafif yemişsin, afiyet olsun ablacım:KK200:

Gayet güzel olmuş afiyet olsun.:KK200:
canım ben geçtiğimiz Ocak ayında 6 lı karışık paket aldım. için 2 arpa, 1 yulaf, 1 kepek, 1 tambuğday, 1 çavdar vardı. hepsinin lezzeti ayrı. ama en güzeli çavdar unlu olan. önceki gün 4 lü çavdar aldım. trendyolda sepete at flash indirimi bekle. öyle uygun oluyor.

İyi Akşamlar
10:45 1büyük kase roka salatasının içine toplamda 46gr.yy.kaşar ve yağlı beyaz peynir, 30gr.hindi füme,
1haşlanmış yumurta ve 7zeytin ekledim, 2tk.sos

Ara, 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307
19:00 Akşam yemeği
2kase kabak çorbası, 3yk.yumurtalı yoğurtlu semizotu, yağlı kağıtta 1patates ve avuç içi tavuk
acı sos

4 litre su
Adım 3315

Eklentiler

• 1000023718.jpg
    1000023718.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 9
30 ekim çarşamba menü
sabah: 1 kepekli ekmek tost
sütlü kahve
öğlen: 15:00 köfteli sezar salata ekmeksiz tabi (hellimli yiycektim vazcaydım)
1 türk kahvesi
akşam 18:30 bir eti lifalik yiyip günü kapatmayı planlıyorum

bugün de biraz halsizim spor yapabilirim inşallah
Su: 2 lt
Lotus1234 Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG
Afiyet olsun cnm ♥️
Lotus1234 Lotus1234 LenaG LenaG
Sabah yarım yumurta
Öğlen 1 dlm patatesli börek garnitürlü tavuk
Akşam 1 muz yarım yumurta 3 sıkım çiğ köfte
Şu 1 lt
Afiyet olsun cnm güzel menü ❤️
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234

Sabah 1 fincan kahve 1 çay kaşığı tahin bal kakao karışımı yapıyorum ondan

Kahvaltı 13 gibi 7,8 adet kıl biber 3 dilim kaşar 2 dilim ekmek

ara 1 bardak kefir

Akşam 19:00 6,7 yk karnabahar brokoli havuç patates karışık fırında ( beşamel soslu ) 3 yk yoğurt 🌸

2 litre su 🩷
Afiyet olsun cnm ♥️ güzel menü
İyi Akşamlar
10:45 1büyük kase roka salatasının içine toplamda 46gr.yy.kaşar ve yağlı beyaz peynir, 30gr.hindi füme,
1haşlanmış yumurta ve 7zeytin ekledim, 2tk.sos

Ara, 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307
19:00 Akşam yemeği
2kase kabak çorbası, 3yk.yumurtalı yoğurtlu semizotu, yağlı kağıtta 1patates ve avuç içi tavuk
acı sos

4 litre su
Adım 3315
Afiyet olsun cnm 4 litreyi devirmişsin maşallah ♥️

Artık benimsin ❤️😘

Sipagetti ve börek bana fazla geldi canım gerisi gayet güzel afiyet olsım 🤗

☹️☹️ Cumartesi 500 gr dan az istemiyorum haberin olsun küserim bak 😑

Afiyet olsun fezam ❤️

Hem artı çık hem sitem et :63:

40 gün 40 gece düğün mü yaptınız kız ne zaöan bitecek bu kutlamalar :halay::eek:

Bununla geçmiş gitmiş olsun canım oğluna da rabbimden şifalar benden bol öpücükler ❤️🙏

Tatlı yememişsin ama gözleme fazla bu menğde canım afiyet olsun, ❤️

Ara miktarlarını daha net yazar mısın diğer mwnünde canım tane veya avuc cinsinden ❤️
Afiyet olsun 😘

Akşam bir dilüm ekmek olsa su 2.5 olsaydı mikemmel diyecektim ama demeyecem 😂
Sğor harika bir de ekmeklerin ne ekmeği ❤️

Bana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle olunca 😂

Gözüm hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde yeşillik aradı onun dışımda gayet güzel canım ❤️

Allah seni jiç bir şey yok ya menüde bol eksi getirsin canım 😘

Nergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayy ❤️😘

Bana da yap ya 😋

Harika canım afiyet eksi olsun ❤️

Hele yiyeydin o baklavaları :duduk:
Ama yemeyerek gönlümü kazandın 😘❤️

Bunu okurken 2200 ip atlamış olmam ve hala yürüyor olmam :cool:
Ekşi mayalı tuzsuz ekmek Kaptanım. Kendim evde yapıyorum. Bazen tam buğday unuyla bazen beyaz unla yapıyorum. Evde hangisi mevcutsa

Canım afiyet olsun ❤️ ekmek adedi fazla,porsiyonları da biraz azaltalım 🙏
Bazen açlık atağı geliyor o esnada hemen dolapta ne varsa onu tabağa koyup direk yemek istiyorum. Karnım doyunca aslında şunu şu kadar yeseydim, bunun yerine bu olsaydı daha mı iyi olurdu diye kendi kendime kızıyorum ama o aç olduğum an irade sıfır malesef. Bununla uzun süredir de başa çıkamıyorum. Sanırım aldığım kilolar ve midemin iyice genişlemesi.... Neyse sebep ne bilmiyorum bahane de uydurmayayim. Ama bu ne yazık ki böyle 😔 Varsa tavsiyesi olan talibim..

Kızlar ben bugün sabah oğlanı hastaneye götürdüm grip almıştı ordan kv ye geçtik onun hazırladığı kahvaltıyı yemek zorunda kaldım:KK43:
2 kaşık tahin pekmez + 6 küçük yeşil zeytin + 4 yeşil biber + 2 haşlanmış yumurta +1 dilim yufka ekmek
Öğle: sade Türk kahvesi
Akşam 19.00: 2 kaşık cacık + 2 kaşık et sote + 1 bardak muzlu yulaflı smoothie
IMG_4273.jpeg

19 dk eliptik (bebek ağlayınca bırakmak zorunda kaldım)
Ayrıca spor yaparken termal eşofman giyiyorum tavsiye ederim kızlar 😍

29 Ekim Menü
09.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 yk acı sos
2 dilim ekmek
Yeşillik

13.00: 1 muz
1 maden suyu(içine 1 tk karadut pekmezi koydum)

14.30: 1 tabak fırında İzmir köfte yemeği
1 dilim ekmek
1 tabak yoğurt

18.30: 1 tabak kabak sote
2 dilim ekmek
1 avuç kadar acı biber turşusu
1,5 lt su
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

Spor: 36 dk eliptik
6677 adım
Boncuk2307 Boncuk2307
Minacim bu menü atak gecirip yedigin menu mü yoksa atak gecirmemek icin seni idare eden menu mu ?

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Bu günkü menüm
9:30
2 sütlü kahve
1 dilim ekmek üzerine biraz bal biraz krem peyniri
(en son öğünümü dün saat 16:20 de yapmıştım toplam 16 saatlik açlıktan sonra)

12:00
2 mercimek köftesi
1 içli köfte
2 çatal patlıcan
Domates salatalık

16:30 bitti(misafirliğe gitmiştim )
1 lahmacun
1 tabak cacık
3/4 ısırık cevizli sucuk

Su 2.5 litre

Toplam aldığım kalori 970
Spor ile şimdilik yaktığım kalori 485
Toplam adım sayım 12.100 oldu

Sabahki 1 dilim tam bugday ekmegine sira gelene kadar o kadar cok yanlis var ki beslenmemizde. Keske şimdiye kadar sabahlari sadece 1 dilim ekmek kusur kalsaydi :KK53:
Ah sorma canım valla aynı şeyi düşünüyorum
Ya bi filmde kadın kızıyla yer değiştiriyordu sonra bi yerde patates kızartması görüyordu ah yıllardır yemiyordum deyip yiyordu hep o sahne aklıma geliyor. Gerçekten bazı insanlar bu kadar iradeli demek ki
Ben de çok umut ettim yanlış beslenme sonucu insülin direnci oluşunca ilaçlar başlayınca vs aralıklı oruç geçiriyor diye duydum hepsini denedim 16-8 / 23-1 ve diğer saatler ama başarılı olmadı bende. Şekerim açlıkta çok düştü elim ayağım titredi ilaç kullandığım halde .
Herkeste farklı oluyor tabi
Bana göre en başarılı diyet Akdeniz Diyeti ve yıllardır da en başarılı diyet seçilir

Gerçekten öyle yaa böyle moda şeylere de çok uymamak lazım yok 1 gün sadece kiraz ye yok bi gün sadece lahana suyu iç gibi...
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost

13.00 öğle
Tost

16.30 akşam
15 yaprak sarma
1 kase şalgamli kus kus salatası

20.30
Meyveli Waffle
Bitki çayı

2.5 lt su
5000 adım

Oyy kaptanımmm...

Minacim bu menü atak gecirip yedigin menu mü yoksa atak gecirmemek icin seni idare eden menu mu ?
Atak geçirip yediğim menü. Normalde öğlen yemek yeme planı aklımda yoktu. Anlık gelişti. Birden bisiler yemek istedim. O an sadece karbonhidratli şeyler ya da tatlı şeyler yemek istiyorum. Bazen gözü dönmüşcesine hepsini de yemek istiyorum. Burası olmasa zaten ipin uc iyice kaçıyor. Bu kendimi en dizginleyebildigim halim😔

X