- 30 Aralık 2022
- 2.678
- 9.867
ahahaha çokk fenasın varyaa bacımsuuu ama kabul ederse cumartesi sizinleyim tabii hazırlıkta köşede takılırım ben kötü menü de vermemBu hafta takımlara gircem , hazırlıktan bir kisilik yer boşalıyor. Yerime gecmek istersen lenacigimla konuşayım rezerve yapsın daisycim
Bizim tatlı mı tatlı kaptaniçemiz kıyamaz sana bana hiç birimize. O ki merhametli kedi annesi bir melek. Bak gör seni kucaklayıp buyur etcek
Ama bunun bı sebebi olmalı canım, Dr a dediğinde ne diyor mesela. Degerlerin normal aralığa gelse nasıl hızlı verirsin kiloları.
Tamam insaallah. 2 cevizli baklava yiyesim vardı ama cumartesiye kadar hakkim kalmadı artık. Filtre kahve icip her seyi unutmak istiyroumSuyu da bugün arttıralım canım
Maalesef her ilacın bı yan etkisi oluyor canım.Canim 1 doktor ilaç veriyor diğeri bunun dozajı çok böbrekleri zarar diyor.
GğnaydınlarAyy günaydın Nergis ablacım gel yahu özlettin kendinie biliyorsun çabuk gelen çabuk gider
Günaydın canım
Oohh dublee afiyet olsun
Günaydıınn
Çiçeem niye yüzün yokmuş hepimizin başına geliyor
Gel sen gel şööyyle locaya alalım efem sizi
Afiyet olsun canım çok kaçmamış aslında
Günaydın canım hayırlı sabahlar
Başlangıcın hayırlı olsun
Günaydın
Maşallah adımlara bakafiyet olsun 1 dilim ballı ekmeği telafi etmişsin
Afiyet olsun
Çok kahve içiyorum gibi görünse de aslında bergamotlu çay aşığıyım tek sorun 1 çay kaşığı da olsa şeker koymam gerekiyor o yüzden azalttım mecbur tatlandırıcıyla idare ediyorum
Hoşbuldum canım
Maalesef her ilacın bı yan etkisi oluyor canım.
Öncelikle senin eksiklerini tamamlaman gerekiyor. D vit ve demir depolarim çok dusukmustu şuan takviye kullanıyorum. Dr bu şekilde kilo zor verilir nasıl verebildin diye sormuştu bana. Troid sorunu da kilo vermeye engel oluyor. Kv de o yüzden çok zor kilo veriyor.
Çok teşekkür ederim canımAfiyet olsun akşam kahvaltımsı olmuş ama çekirdeği biraz azaltsak mı
Afiyet olsunsabah güzel ama akşam biraz kaçmış canım
Hoşgeldin canım tabii ki takımlara girebilrsin
Afiyet olsun canım güzel olmuş su ve spor da güzel
Afiyet olsun
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsunne de güzel gidiyormuş menü neyse ki adım yüksek ve su da çok iyi
Afiyet olsun tost olmayaymış iyiymiş
Afiyet olsunkalori uygun ama içerik de önemli canım böyle kaçamaklar için c.tesi uygundur
Afiyet olsunhafif yiyeceğim diye aç bırakma kendi
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsunsebzesiz bir gün olmuş akşam yarım çay bardağı leblebi ve 10 fıstık yesen daha doyurucu olur
Canım çok geçmiş olsunöperim güzel oğlunu
Afiyet olsun
Anamm ağşam ağşam pizzaaa kolaaaafiyet olsun ne diyim
Afiyet olsun canım güzel menü yarım gözleme bişi yapmaz ama umarım küçüktür
Baklava savar duruma geldiysen welcome to light side
Afiyet olsun canımkız herkes tatil diye hafiften çoşmuş
Şaka şaka yapacak birşey yok önümüze bakacağız
HarikasınTransfer olup, üstümdeki yük artınca ben
İki baklavadan vazgeçip, filtre kahve.
Eki Görüntüle 3496569
Aaa sen de mi geldin yaseminHoşbuldum canım
evet canımm, kilomu koruyamadım ne yazık kiAaa sen de mi geldin yaseminben de izinden döndüm diyelim
Hoş buldum canımevet canımm, kilomu koruyamadım ne yazık ki
hoşgeldin sen de
Ekmek 1-2 dilim kaçmış sadece ama gerisi çok güzel gözüküyor, afiyet olsun29 Ekim Menü
09.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 yk acı sos
2 dilim ekmek
Yeşillik
13.00: 1 muz
1 maden suyu(içine 1 tk karadut pekmezi koydum)
14.30: 1 tabak fırında İzmir köfte yemeği
1 dilim ekmek
1 tabak yoğurt
18.30: 1 tabak kabak sote
2 dilim ekmek
1 avuç kadar acı biber turşusu
1,5 lt su
LenaG Sitare55
Spor: 36 dk eliptik
6677 adım
Boncuk2307
Çok güzel olmuş afiyet olssun su da 2 olsaymış tadından yenmezmiş afiyet olsunDünün menüsünü yazayım. Sonra çocuklara kahvaltı hazırlayayım.
Kahvaltı
5 adet zeytin
2 dilim peynir
Bir dilim tbe
2 çatal patates kızartması
Ara öğün yok çay içtim bolca
Akşam
Patlıcan kebabı söyledim
Üç parça patlicanindan
2 adette koftesinden yiyebildim.
Adım sayım 5bin kusurdu
Suyu az içtim ikiye tamamlanmadı
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Vallahi avcum kadar ya var ya yoktu kaptanım pişirirken canım çekti o zaman yedim. Ama baklava istemedi canım şerbetli tatlı sevmiyorum zatn pek. Süütlü çikolatalı şeylere karşı koyamıyorum.Afiyet olsun akşam kahvaltımsı olmuş ama çekirdeği biraz azaltsak mı
Afiyet olsunsabah güzel ama akşam biraz kaçmış canım
Hoşgeldin canım tabii ki takımlara girebilrsin
Afiyet olsun canım güzel olmuş su ve spor da güzel
Afiyet olsun
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsunne de güzel gidiyormuş menü neyse ki adım yüksek ve su da çok iyi
Afiyet olsun tost olmayaymış iyiymiş
Afiyet olsunkalori uygun ama içerik de önemli canım böyle kaçamaklar için c.tesi uygundur
Afiyet olsunhafif yiyeceğim diye aç bırakma kendi
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsunsebzesiz bir gün olmuş akşam yarım çay bardağı leblebi ve 10 fıstık yesen daha doyurucu olur
Canım çok geçmiş olsunöperim güzel oğlunu
Afiyet olsun
Anamm ağşam ağşam pizzaaa kolaaaafiyet olsun ne diyim
Afiyet olsun canım güzel menü yarım gözleme bişi yapmaz ama umarım küçüktür
Baklava savar duruma geldiysen welcome to light side
Afiyet olsun canımkız herkes tatil diye hafiften çoşmuş
Şaka şaka yapacak birşey yok önümüze bakacağız
Diyet Rehberi diye bir uygulama, alınması gereken kalori, alınan kalori yakılan hepsini gösteriyor, su kayıdı yapıyorsun içtikçe, spor yeri var bir bakabilirsin bn seviyorum bu uygulamayı. Yiyeceklerin kalorilerini yazmışlar takibi kolay oluyor.Aaa bu hangi uygulama
Ayy hoşgeldin ablaa, gel gel su çok güzelllLenaG can içimmm vallahi yüzüm yok aslında da 2-3 gündür yazıp yazıp siliyorum utancımdan
amma velakin ben aldım başımı gidiyorum yine, buradan uzaklaşmak bana hiç iyi gelmiyor
beni tekrar aranıza alır mısınız?
Ne güzel maşallah sana, bn de oğlan uyuyunca yapıyorum.Onların etkinlik saatlerine denk getiriyorum sporu :) mesela.dun oğlum onun için çıkardığım turkce yazılı örnek soruları cozuyordu kızlarımın 1 saat kitap okuma saatiydi ufaklıkta yanımda resim ve boyama yapıyordu:) böylece onlarida ihmal.etmemis oluyorum
Ben çok beğendim afiyet olsun. Ben de hep takviye kullanıyorum ama pek fayda etmiyor iğne de etmiyor. Tekrar gideceğim doktora ben de.Günaydın kızlar mutlu sabahlar.
Dünkü menum
Sabah 09.30 sirkeli su
Sabah 11.00 kefir chia tohumu
Öğle 13.30 2 haşlama yumurta 1 parça peynir 1 dilim ekmek 1 kaşık kahvaltılık sis 1 kaşık tahin pekmez ( kan değerlerim çok düşük )
Ara 15.00 beyaz çay limonlu
Ara hindiba kahvesi sade 10 fındık
Akşam 1 but tavuk haşlama 3 parça patates 3 parça havuç var içinde. 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı (dayanamadjm)
Akşam 20.00 maden suyu limonlu
Su 3litee 9bin adjm
LenaG @ @Lotus1234
Tekrardan hoşgeldin aramıza. 50li kilolarda diyet de tuhaf geliyor bana
Çok güzel olmuş, ekmek de yakılmış afiyet olsun ablacııımmLenaG Sitare55 Boncuk2307
29 Ekim menüm
9:30 ile 10:30 arası
2 sütlü kahve
3/4 yudum kefir
1 kepçe ev yoğurdun içine biraz keten tohumu ve biraz chia tohumu( önceki günden kalmıştı)
12:00
1 dilim ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı krem peyniri
2 yk bulgur pilavı
3/4 yk patlıcan yemeği
16:20
1 haşlanmış içli köfte
3/4 yk etli nohutlu harcından
Su 2.5 litre oldu
Aldığım kalori 946
Eki Görüntüle 3496531
Çıktığım kat 21 ama program hepsini kaydetmemiş
Gel beaa, özledik seni, menülerini sporlarını.
Kaçtan kaça inmistin?evet canımm, kilomu koruyamadım ne yazık ki
hoşgeldin sen de
yaa bir süre korudum ama şu ara hızlı bir şekilde alıyorum ne yazık kiHoş buldum canımçok almamissindir sen ya halledersin maşallahin var seni. Zamanında davranıp salmayip buraya gelmeb bilr buyuk bir azim
hoşbuldum canımAyy hoşgeldin ablaa, gel gel su çok güzelll
buraya kaç kilo ile başladım hatırlamıyorum ama kilo vermeye 73 kg görünce başlamaya karar verdim, buradan ayrılırken de 60 kiloydum şu anda 65i görmüş durumdayımKaçtan kaça inmistin?
Koruma döneminde kaç kilo alıp geri geldin?
Ay çok merak ettim
Boyun kaç pekiyaa bir süre korudum ama şu ara hızlı bir şekilde alıyorum ne yazık kioturmadan kilo, tekrar vermek istiyorum
hoşbuldum canım
buraya kaç kilo ile başladım hatırlamıyorum ama kilo vermeye 73 kg görünce başlamaya karar verdim, buradan ayrılırken de 60 kiloydum şu anda 65i görmüş durumdayım
Ekmek 1-2 dilim kaçmış sadece ama gerisi çok güzel gözüküyor, afiyet olsun
Çok güzel olmuş afiyet olssun su da 2 olsaymış tadından yenmezmiş afiyet olsun
Vallahi avcum kadar ya var ya yoktu kaptanım pişirirken canım çekti o zaman yedim. Ama baklava istemedi canım şerbetli tatlı sevmiyorum zatn pek. Süütlü çikolatalı şeylere karşı koyamıyorum.
Diyet Rehberi diye bir uygulama, alınması gereken kalori, alınan kalori yakılan hepsini gösteriyor, su kayıdı yapıyorsun içtikçe, spor yeri var bir bakabilirsin bn seviyorum bu uygulamayı. Yiyeceklerin kalorilerini yazmışlar takibi kolay oluyor.
Ayy hoşgeldin ablaa, gel gel su çok güzelll
Ne güzel maşallah sana, bn de oğlan uyuyunca yapıyorum.
Ben çok beğendim afiyet olsun. Ben de hep takviye kullanıyorum ama pek fayda etmiyor iğne de etmiyor. Tekrar gideceğim doktora ben de.
Tekrardan hoşgeldin aramıza. 50li kilolarda diyet de tuhaf geliyor bana
Çok güzel olmuş, ekmek de yakılmış afiyet olsun ablacııımm
Gel beaa, özledik seni, menülerini sporlarını.Sitare55 kaptanımla spor konusunda bir tek sen yarışabiliyordun O liderliği vermiyor kimseye