Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu hafta takımlara gircem , hazırlıktan bir kisilik yer boşalıyor. Yerime gecmek istersen lenacigimla konuşayım rezerve yapsın daisycim
ahahaha çokk fenasın varyaa bacımsuuu ama kabul ederse cumartesi sizinleyim tabii hazırlıkta köşede takılırım ben kötü menü de vermem LenaG olur mu kaptanciğimm bi sende konuş benim için bacımsuyumm nurovic

Bizim tatlı mı tatlı kaptaniçemiz kıyamaz sana bana hiç birimize. O ki merhametli kedi annesi bir melek. Bak gör seni kucaklayıp buyur etcek

Canim 1 doktor ilaç veriyor diğeri bunun dozajı çok böbrekleri zarar diyor.
Maalesef her ilacın bı yan etkisi oluyor canım.
Öncelikle senin eksiklerini tamamlaman gerekiyor. D vit ve demir depolarim çok dusukmustu şuan takviye kullanıyorum. Dr bu şekilde kilo zor verilir nasıl verebildin diye sormuştu bana. Troid sorunu da kilo vermeye engel oluyor. Kv de o yüzden çok zor kilo veriyor.

Gğnaydınlar

Canim bana en yüksek olanı verdi iğne olarak ama niye fayda etmedi bilmiyorjm

Çok teşekkür ederim canım bugünden itibaren menü bildrimine başlıyorum
Transfer olup, üstümdeki yük artınca ben

İki baklavadan vazgeçip, filtre kahve.
Eki Görüntüle 3496569
Harikasın böyle vazgectiklerimizi yazmak aşırı motive ediyor beni
Hoşbuldum canım
Aaa sen de mi geldin yasemin ben de izinden döndüm diyelim

şimdi öğlen işte bezelye pilav vardı
bezelyeyi de çok tercih etmiyorum bir de yiyenlerden aldığım yorum iyi pişmediği kötü olduğu yönündeydi
şimdi mecbur salata söyliycem, dün de tavuk yediğim için hellim salata söylemeyi planlıyorum
umarım doyarım kızçeler

Ekmek 1-2 dilim kaçmış sadece ama gerisi çok güzel gözüküyor, afiyet olsun

Çok güzel olmuş afiyet olssun su da 2 olsaymış tadından yenmezmiş afiyet olsun
Vallahi avcum kadar ya var ya yoktu kaptanım pişirirken canım çekti o zaman yedim. Ama baklava istemedi canım şerbetli tatlı sevmiyorum zatn pek. Süütlü çikolatalı şeylere karşı koyamıyorum.
Aaa bu hangi uygulama
Diyet Rehberi diye bir uygulama, alınması gereken kalori, alınan kalori yakılan hepsini gösteriyor, su kayıdı yapıyorsun içtikçe, spor yeri var bir bakabilirsin bn seviyorum bu uygulamayı. Yiyeceklerin kalorilerini yazmışlar takibi kolay oluyor.
Ayy hoşgeldin ablaa, gel gel su çok güzelll
Ne güzel maşallah sana, bn de oğlan uyuyunca yapıyorum.
Ben çok beğendim afiyet olsun. Ben de hep takviye kullanıyorum ama pek fayda etmiyor iğne de etmiyor. Tekrar gideceğim doktora ben de.
Hayırlı sabahlar :)
Adminlerim tartım hadi bismillah
LenaG Boncuk2307
Tekrardan hoşgeldin aramıza. 50li kilolarda diyet de tuhaf geliyor bana
Çok güzel olmuş, ekmek de yakılmış afiyet olsun ablacııımm
Gel beaa, özledik seni, menülerini sporlarını. Sitare55 kaptanımla spor konusunda bir tek sen yarışabiliyordun O liderliği vermiyor kimseye

Hoş buldum canım çok almamissindir sen ya halledersin maşallahin var seni. Zamanında davranıp salmayip buraya gelmeb bilr buyuk bir azim
yaa bir süre korudum ama şu ara hızlı bir şekilde alıyorum ne yazık ki oturmadan kilo, tekrar vermek istiyorum

Ayy hoşgeldin ablaa, gel gel su çok güzelll
hoşbuldum canım

Kaçtan kaça inmistin?
Koruma döneminde kaç kilo alıp geri geldin?
Ay çok merak ettim
buraya kaç kilo ile başladım hatırlamıyorum ama kilo vermeye 73 kg görünce başlamaya karar verdim, buradan ayrılırken de 60 kiloydum şu anda 65i görmüş durumdayım

Boyun kaç peki

AA bende etrafındakilere söylüyorum inanmıyor. Annem bile içmiyorsun dimi ilaçları diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…