Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ekmek 1-2 dilim kaçmış sadece ama gerisi çok güzel gözüküyor, afiyet olsun :KK200:

Çok güzel olmuş afiyet olssun su da 2 olsaymış tadından yenmezmiş afiyet olsun:KK50:

Vallahi avcum kadar ya var ya yoktu kaptanım pişirirken canım çekti o zaman yedim. Ama baklava istemedi canım şerbetli tatlı sevmiyorum zatn pek. Süütlü çikolatalı şeylere karşı koyamıyorum.:dondurma:

Diyet Rehberi diye bir uygulama, alınması gereken kalori, alınan kalori yakılan hepsini gösteriyor, su kayıdı yapıyorsun içtikçe, spor yeri var bir bakabilirsin bn seviyorum bu uygulamayı. Yiyeceklerin kalorilerini yazmışlar takibi kolay oluyor.:KK36:

Ayy hoşgeldin ablaa, gel gel su çok güzelll:KK19:

Ne güzel maşallah sana, bn de oğlan uyuyunca yapıyorum.

Ben çok beğendim afiyet olsun. Ben de hep takviye kullanıyorum ama pek fayda etmiyor iğne de etmiyor. Tekrar gideceğim doktora ben de.

Tekrardan hoşgeldin aramıza. 50li kilolarda diyet de tuhaf geliyor bana:KK53:

Çok güzel olmuş, ekmek de yakılmış afiyet olsun ablacııımm:KK36:

Gel beaa, özledik seni, menülerini sporlarını. Sitare55 Sitare55 kaptanımla spor konusunda bir tek sen yarışabiliyordun:KK19: O liderliği vermiyor kimseye :KK3:
Canım benim ben de çok isterim Sitare kuzumla kapışmayı sizi güldürmeyi ama takımlara alınacağını zannetmiyorum malum kilomdan dolayı takılsam takılsam hazırlıkta takılırım herhalde onda da yine etiketlerim seni daima canım benim 🤩🤩🤩

Anladım. Mesela ben hedef kilomun altını vermeye çalışıyorum ki koruma dönemi alırsam kilo aşmayım hedef kilomu diye. Mesela sende 50-55 kg lara inersen 60 a çıkarsın alirsan. Burada kalmaliyiz ama gidince alıyoruz ya
50-55 miii :confused: ayy ben 58 olsam yeter diyordum ki en son 50-55 lise1-2 gibi görmüşümdür heralde :)

ama haklısın hedefimin biraz altına düşsem daha iyi olacak, 60 kiloda kendimi iyi hissediyorum o yüzden 58 olabilirsem şahane olur

50-55 miii :confused: ayy ben 58 olsam yeter diyordum ki en son 50-55 lise1-2 gibi görmüşümdür heralde :)

ama haklısın hedefimin biraz altına düşsem daha iyi olacak, 60 kiloda kendimi iyi hissediyorum o yüzden 58 olabilirsem şahane olur
Hızlı alınan kilolar hızlı veriliyor merak etme kısa sürede verirsin 7 kiloyu. Ben buraya ilk başladığımda bocalama donemindeydim birden aldığım kilolari ilk hafta 4 e yakın vermiştim birden. Seninde öyle olacağını düşünüyorum. 🤲🏻🤗

Hızlı alınan kilolar hızlı veriliyor merak etme kısa sürede verirsin 7 kiloyu. Ben buraya ilk başladığımda bocalama donemindeydim birden aldığım kilolari ilk hafta 4 e yakın vermiştim birden. Seninde öyle olacağını düşünüyorum. 🤲🏻🤗
İnşallah canımm :dua: ipin ucunu daha fazla kaçırmak istemedim ben de :KK68:

Ekmek 1-2 dilim kaçmış sadece ama gerisi çok güzel gözüküyor, afiyet olsun :KK200:

Çok güzel olmuş afiyet olssun su da 2 olsaymış tadından yenmezmiş afiyet olsun:KK50:

Vallahi avcum kadar ya var ya yoktu kaptanım pişirirken canım çekti o zaman yedim. Ama baklava istemedi canım şerbetli tatlı sevmiyorum zatn pek. Süütlü çikolatalı şeylere karşı koyamıyorum.:dondurma:

Diyet Rehberi diye bir uygulama, alınması gereken kalori, alınan kalori yakılan hepsini gösteriyor, su kayıdı yapıyorsun içtikçe, spor yeri var bir bakabilirsin bn seviyorum bu uygulamayı. Yiyeceklerin kalorilerini yazmışlar takibi kolay oluyor.:KK36:

Ayy hoşgeldin ablaa, gel gel su çok güzelll:KK19:

Ne güzel maşallah sana, bn de oğlan uyuyunca yapıyorum.

Ben çok beğendim afiyet olsun. Ben de hep takviye kullanıyorum ama pek fayda etmiyor iğne de etmiyor. Tekrar gideceğim doktora ben de.

Tekrardan hoşgeldin aramıza. 50li kilolarda diyet de tuhaf geliyor bana:KK53:

Çok güzel olmuş, ekmek de yakılmış afiyet olsun ablacııımm:KK36:

Gel beaa, özledik seni, menülerini sporlarını. Sitare55 Sitare55 kaptanımla spor konusunda bir tek sen yarışabiliyordun:KK19: O liderliği vermiyor kimseye :KK3:
Vallahi kaptanım aslında Mevzu oldugun kilo değil o kiloyu korumak 4 senedir 55 57 arası koruyorum bir 52 göreyim dedim.insallah :) çünkü yaş aldıkça vücut kilo verme hızını düşürüyor hepsinden ziyade yaşlılığa yatırım.icin kas kütlesini arttırıp organ temizliği yapmak lazım

Selam hanimlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Simdi ara öğünümu yaptım minnak pasam uyumak uzere bende birazdan spor yapacagim sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?

valla genelde eliptik bisiklet, yürüme, koşu bandı arada bir yüzme yapan arkadaşımız var ama geneli bunlar sanırım Boncuk2307 Boncuk2307 daha ii bilir tabi.
ben kendi adıma yürüyüşten başkasını yapamıyorum.

valla genelde eliptik bisiklet, yürüme, koşu bandı arada bir yüzme yapan arkadaşımız var ama geneli bunlar sanırım Boncuk2307 Boncuk2307 daha ii bilir tabi.
Bende sadece yürüyüş yapıyorum ya, eliptik bazen :KK43: aslında hergun yapsam faydasını gorecem ama işte pof

Tesekkur ederim yazın çok yürüyordumda artık havalar soğudu çocukları okula getir götür o kadar benimde eliptigim var bu ara hiç binmesemde :)

Ne kadar sürdü bu sürecin peki.
Sanırım 3 yıl olabilir 🙈🙈
nasıl yani kaptanım bir gün ye birgün yeme şeklinde mi yoksa haftada bir gün serbest mi
Aynen öyle ama dengeleme falan değil bildiğin tek lokma yemiyordum ama asla tavsiye etmiyorum zaten sonra insülin direncim oluştu dayanamaz oldum açlığa hormonlarımı mahvettim
Bu zayıf olma ve kilo verme konusunda çok yanlışlar yaptım benn
Birde adminlerim ogunleri yazmak yerine toplu resim şeklinde atsam gün sonu olmaz mı acaba ?
LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Olur canım nasıl kolayına geliyorsa ama suyu ve sporu da belirt

Son düzenleme:
AA bende etrafındakilere söylüyorum inanmıyor. Annem bile içmiyorsun dimi ilaçları diyor.
Gerçekten öyle benim annem de aynı inanmıyor, b12 iğnelerimi babam vurdu anca o zman inandılar.
Canım benim ben de çok isterim Sitare kuzumla kapışmayı sizi güldürmeyi ama takımlara alınacağını zannetmiyorum malum kilomdan dolayı takılsam takılsam hazırlıkta takılırım herhalde onda da yine etiketlerim seni daima canım benim 🤩🤩🤩
Hazırlıkta olsan da sporları kaydediyorum yarışabilirsin yani ablacım engel değil sana :KK19:
Selam hanimlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Simdi ara öğünümu yaptım minnak pasam uyumak uzere bende birazdan spor yapacagim sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?
Ben bugün yapmayacağım galiba ama yapa da bilirim bilmiyorum:110:
Doğru, çoğunluk yürüyüş, birkaç kişi ben de dahil eliptik bisiklet yapıyoruz. Bir kişi tomrs tomrs yüzmeye gidiyor. Sitare55 Sitare55 kaptanım ip de atlıyor, halk oyunlarına gidiyor. Bölgesel hareket yapıyorlar bazen leslie yapılıyor genel olarak böyle. Ev temizliği de yapıyoruz bazen sadece 1 saat- 2 saat bildirim yapıp kaydediyoruz. Cardio yapan var, ağırlıklı çalışanlar her türlü spor mevcut:KK76:

ahahaha çokk fenasın varyaa bacımsuuu ama kabul ederse cumartesi sizinleyim tabii hazırlıkta köşede takılırım ben kötü menü de vermem LenaG LenaG olur mu kaptanciğimm :KK60: :KK51: :KK51: :KK51: bi sende konuş benim için bacımsuyumm nurovic nurovic :KK60:
Gel canım benim ne zaman istersen ❤️😘

X