Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben de seviyorum yanlız kalmayı ve sessizliği .Çok kalabalık yerlerde bulunmayı da sevmiyorum. Doğa ile iç içe olmak harika geliyor insana.

Günaydın kızlar nasilsiniz buradan ayrılmak bana hiç yaramadı zorla verdiklerimi fazlasıyla aldım kısa sürede bir an önce kendimi hazır hissedersem geri donucem
Ayy günaydın Nergis ablacım gel yahu özlettin kendini e biliyorsun çabuk gelen çabuk gider
Günaydın canım
sıcak sütlü kahve günaydını
Eki Görüntüle 3496519
Oohh dublee afiyet olsun
Günaydıınn
Çiçeem niye yüzün yokmuş hepimizin başına geliyor
Gel sen gel şööyyle locaya alalım efem sizi

Afiyet olsun canım çok kaçmamış aslında
Hayırlı sabahlar :)
Adminlerim tartım hadi bismillah
LenaG @Boncuk2307
Günaydın canım hayırlı sabahlar
Başlangıcın hayırlı olsun
Günaydın
Maşallah adımlara bak afiyet olsun 1 dilim ballı ekmeği telafi etmişsin
Kahvaltımı yaptim çayımı içiyorum çay gibisi yok :)
Eki Görüntüle 3496541
Afiyet olsun
Çok kahve içiyorum gibi görünse de aslında bergamotlu çay aşığıyım tek sorun 1 çay kaşığı da olsa şeker koymam gerekiyor o yüzden azalttım mecbur tatlandırıcıyla idare ediyorum

Benim gibi tatlı canavarı birini dusun, çay ve kahveyi sütsüz şekersiz icerim. Böyle de cins biriyim.

Utanma utanma
Bugun saat kacta ne yediklerini yazarak menü bildir , ilk zaman miktarlari yazmak utanc verici olabiliyor bir iki gun sonra zaten miktarlara dikkat etmeye baslarsin, dikkat etmezsen de biz sorariz
anlaştık o zaman

Tekrar hoşgeldin
hoşbuldum

Günaydın canım

Çiçeem niye yüzün yokmuş hepimizin başına geliyor
Gel sen gel şööyyle locaya alalım efem sizi
yaaa vallahi artık kendime çok kızıyorum al ver al ver bir sabitleyemedin kendini diye

o zaman hoşbuldummm

cumartesi tartısıyla hemen başlayabiliyor muyum peki, hazırlıkta olmama gerek olacak mı?

Kızlar günlerdir pişirdim de pişirdim kuru patlıcan dolmaları,z.yağlı pırasalar,kabak tatlısı vee hiçbirinin tadına bile bakmadım eşime tattırdım olmuş dedi vakumlayıp kapattım.
Benim de serbest günüm perşembe (tek öğünde tabi) o zaman azar azar yiyeceğim

Direk takıma girersin canım hazırlığa gerek yok

Ben de daha önceki diyetlerimde ver al ver al yaşadım. Bu sefer başka bı taktik uyguluyorum. Bu hafta da onu deniyorum eğer başarılı olursam koruma döneminde bunu uygulucam.
Cumartesi tartı gününde belli olacak.

Ben de daha önceki diyetlerimde ver al ver al yaşadım. Bu sefer başka bı taktik uyguluyorum. Bu hafta da onu deniyorum eğer başarılı olursam koruma döneminde bunu uygulucam.
Ben 20 lerimde ciddi koruma yapıyordum ama dünyanın en sağlıksız şekliyle 1 gün rahatça canım ne isterse tıka basa yiyordum ertesi gün tek bir lokma bile yemiyordum yıllarca böyle korudum kilomu

Ben 20 lerimde ciddi koruma yapıyordum ama dünyanın en sağlıksız şekliyle 1 gün rahatça canım ne isterse tıka basa yiyordum ertesi gün tek bir lokma bile yemiyordum yıllarca böyle korudum kilomu
nasıl yani kaptanım bir gün ye birgün yeme şeklinde mi yoksa haftada bir gün serbest mi

Afiyet olsun kaptanım az olmuş

ellerine sağlık canımm

Direk takıma girersin canım hazırlığa gerek yok
olleeeyyyy o zaman

inşallah umduğun gibi olur, başarılı olursun

Yok bir gün yemiş sınırsızca sonraki gün açlık yapmış.
bende bir gün yiyip bir gün dengeliyor gibi birşey yapıyorum ama yiyorum yaa Allah affetsin neydecem bilemiyorum insan yedikçe de alışıyor yemeye.. yemeyim desen dayanmıyor bozuyorsun kendini öyle bi girdaptayım işte hahahaha

Bu hafta takımlara gircem , hazırlıktan bir kisilik yer boşalıyor. Yerime gecmek istersen lenacigimla konuşayım rezerve yapsın daisycim

Teşekkür ederim kuzum. Valla bende şaşırdım ne yapacağımı. D vitamini demir b12 hepsi yerlerde. 3 4 aydır vitamin kullaniyorum hiç faydası olmadı. Hatta b12 yükseleceğini daha çok düşmüş. Sanırım ilaçlar bana yaramıyor. Vitaminler düzelmeyeyince kilo veremiyorum , pekmez vs yesem kilo alıyorum valla şaşırdım bende .

Ama bunun bı sebebi olmalı canım, Dr a dediğinde ne diyor mesela. Degerlerin normal aralığa gelse nasıl hızlı verirsin kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…