Ben de aciktimve ben de az once Sezar salata yapip yedim. Diyette miyiz ne kız ne cok ortak özelligimiz var
Cuma
Sabah 9:9
1.5 yumurtali menemen, salatalik,
20 g eski kasar
10.30 10 kabuklu yer fistigi
13.30
1 kase yayla çorba
Diyet ispanak mucver
2 yk yogurt
Iceberg , dereotu, 1 yesil sogan
Ara: sütlü kahve
10 findik
10 kuru siyah üzüm
Akşam 17:
Tavuklu sezar salata
3 yk yoğurt +1.5 yk keten tohumu
Yarım ayva
Spor: 6000 adim
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Afiyet olsunSabah sadece tost yeterli gelmemiş öğle yemeği de az okmuş akşam da salata yemişsin bari içindeki krutonları yeseydin
Geçniş olsunngünaydın kızlar
bugün ateşle ve mide bulantısıyla uyandımateş düşürücü aldığım için ateşim düştü ama mide bulantım devam ediyor üşüttüm sanırım
Kaptanım ben ölçüyorum sürekli mezurayla kardeş oldumKızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
C.tesi ölçü bildirimi de gelsin mi?
Yarın tartı var diye akşamı böyle yapmak istedim. Çünkü kahvaltı herzamankinden bı tık fazlaydi kaptanımAfiyet olsun kahvaltı gayet güzel de sonra birden aşırı kısılmış
Çok üzüldüm ya kıyamam.Cakinin Gelini biliyor musun benim bıdığın dikiş yeri enfeksiyon kapmış o kadar dikkat ettik bugün krem süreyim derken gördüm apar topar götürdüm veterinere yine iğne oldu,boyunluk bağlandı ateşi de yüksek çıktı 5 gün duracakmış o kadar üzgün bakıyor ki o boyunluk yüzünden.
Cakinin Gelini biliyor musun benim bıdığın dikiş yeri enfeksiyon kapmış o kadar dikkat ettik bugün krem süreyim derken gördüm apar topar götürdüm veterinere yine iğne oldu,boyunluk bağlandı ateşi de yüksek çıktı 5 gün duracakmış o kadar üzgün bakıyor ki o boyunluk yüzünden.
evet onlar fazla oldu haklısınAfiyet olsun 1 lahmacun tamam da çiğköfte ve tadelle
Afiyet olsun canımakşam hem erken hem az olmuş bir ısırık ok dir
Oyy yerim ben onu küçük cimcimeye bak sen şekilli pasta da istermişHayırlı akşamlarr
Yarın kızımın doğum günü, kardeşlerimizle, babaanne, dedemizle aile içinde ufak bı kutlama yapicazKaç gündür anne ben 3 yaşına gircem, o yüzden bana üçgen pasta yapar mısın diyip duruyordu. Evde istediği gibi bı pasta yapicam inşallah. Yanına da bir sürü yemek, ikram..
Az önce son öğünümü yiyip günü kapattım. Menümü yazıp hazırlıklara geçmem lazım hemen. Rabbim işimi kolaylaştırsın da yetistirebileyim inşallah
Güzel olmuş canım afiyet olsun sabah başka şey yemediğin için kurbişleri görmüyorum
Afiyet olsunBugünkü Menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi, 1 tane kuru kayısı
Öğle 12:00
1 ızgara tavuk but
1 kase cacık
Ara 15:00
15-20 çiğ fındık
Akşam 18:00 (salatayla çorbaya fazla tuz atmışım yarın tartıyı unutup. Etkisi olacak kesin)
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 kase yeşillikli çoban salata
Su 2 lt
1 br kiraz saplı ananaslı kabuklu çay
9200 adım
LenaG
Boncuk2307
Ayaklarına sağlıkHayırlı akşamlarınız olsun inşallah güzel kadınlar
Şükür son 19 saate girdim gayet iyim elhamdülillah mens olmama rağmen çok iyi geçiyor 2 fincan kahve ve 2 lt yakın su içtim açık havada yürüyüşle 8948 adım yaptım başka spor yapmayacagim
LenaG
Boncuk2307
Çok güzel olmuş canım afiyet olsunCuma
Sabah 9:9
1.5 yumurtali menemen, salatalik,
20 g eski kasar
10.30 10 kabuklu yer fistigi
13.30
1 kase yayla çorba
Diyet ispanak mucver
2 yk yogurt
Iceberg , dereotu, 1 yesil sogan
Ara: sütlü kahve
10 findik
10 kuru siyah üzüm
Akşam 17:
Tavuklu sezar salata
3 yk yoğurt +1.5 yk keten tohumu
Yarım ayva
Spor: 6000 adim
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Canım 15 de 1 yaparız. Bel,göğüs,kalça şeklinde ölçeriz toplamda en fazla incelen birinci olurGeçniş olsunn
Kaptanım ben ölçüyorum sürekli mezurayla kardeş oldumBence olur ama her cts arkadaşlara da uygun olur mu ki? Bi de göğüs bel basen üst bacak şeklinde mi olacak? Kafamda deli sorular
Afiyet olsun gayet güzel olmuşLenaG Sitare55 Boncuk2307
Bu günkü menüm
9:00
2 sütlü kahve
11:00
2 kuru kabak dolması
Salata
Yarım haşlanmış yumurta( 5 yumurta haşlamıştım normalde çocuklar fazla yemiyor bu gün yiyecekleri tutu)
14:00
1 taze hurma
3/4 kestane
15:30 akşam yemeğim bitti
2/3 yk bulgur pilavı
3/4 yk taze fasülye
1 domates
Su 2.5 litre
Spor 5 bin adım
Ayyyy çook üzüldüm bunu tarif edemem bugün o kadar mutluydum inan canım okur okumaz yüzüm düştü kliniği aradı babamız bugün doktorumuzda mide ilacını bıraktırdı iki güne bir 5 sefer daha vericez o kadar ama kusarsa onuda vermeyin dedi havalara uçtum maşallah kızım çokta iyi ama şimdi küçük kıza üzüldüm 5 gün daha sabır canım tüh o üzgün bakışları bilmez miyim yüreğim o bakışlarla neler olmadıki hızlıca geçsin o 5 gün benim için öp o kızı lütfen hepsiceni öpCakinin Gelini biliyor musun benim bıdığın dikiş yeri enfeksiyon kapmış o kadar dikkat ettik bugün krem süreyim derken gördüm apar topar götürdüm veterinere yine iğne oldu,boyunluk bağlandı ateşi de yüksek çıktı 5 gün duracakmış o kadar üzgün bakıyor ki o boyunluk yüzünden.
geçmiş olsun canım. bayıldın mı ne oldu?Herkese iyi akşamlar
Menümü yazıp yatayım. Bugün öğleden sonra okulda rahatsızlandım. Ambulans falan geldi. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım
Ara öğün
1 türk kahvesi
Oglede
Tbe ile kaşarlı kekikli tost yaptım
Nolduysa tosttan sonra oldu.
Akşam
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase salata
Şimdi kiraz saplı çay içtim bir avuç kuruyemiş aldım.
Adım sayım 9500
Suyum tamamdır.
Yaaaa nolduHerkese iyi akşamlar
Menümü yazıp yatayım. Bugün öğleden sonra okulda rahatsızlandım. Ambulans falan geldi. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
Ara öğün
1 türk kahvesi
Oglede
Akşam
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase salata
Adım sayım 9500
Suyum tamamdır.
Herkese iyi akşamlar
Bayılma noktasına geldim canım . Çocuklar farkettiler sandalyeye oturdum son anda. Hizmetliyi çağırmışlar o arada. Müdür yardımcımız ayran alıp gelmiş ayran içtikten sonra ambulans falan geldi. Tansiyon şeker derken durumumu anlatinca zaten doktoru da deyince hocam erdem hoca ile hemen iletişime geçin ihmal etmeyin dediler.geçmiş olsun canım. bayıldın mı ne oldu?
Teşekkür ettim canimYaaaa noldu
Geçmiş olsun üzüldüm .
Teşekkür ettim canımAa canım çok geçmiş olsun yaa
Çok geçmiş olsun canımHerkese iyi akşamlar
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
Ara öğün
1 türk kahvesi
Oglede
Akşam
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase salata
Adım sayım 9500
Suyum tamamdır.