- 18 Mart 2018
- 29.618
- 116.101
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de seviyorum yanlız kalmayı ve sessizliği .Çok kalabalık yerlerde bulunmayı da sevmiyorum. Doğa ile iç içe olmak harika geliyor insana.Genel olarak yalnızlığı severim, üzgün veya kırgın olduğum zamanlarda yanımda bir kişi olması yeterli. Yinede bazen uzaklara dalar giderim, yüksek biyerden aşağıdaki insanların hayata yetişmek için koşturmalarını izler dururum, çok karışık engin düşüncelerle
Cevap olmasa vaya bisürü cevabı olsa da bu haz hoşuma gider
Ayy günaydın Nergis ablacım gel yahu özlettin kendini e biliyorsun çabuk gelen çabuk giderGünaydın kızlar nasilsiniz buradan ayrılmak bana hiç yaramadı zorla verdiklerimi fazlasıyla aldım kısa sürede bir an önce kendimi hazır hissedersem geri donucem
Günaydın canımgünaydın
Oohh dublee afiyet olsunsıcak sütlü kahve günaydını
Eki Görüntüle 3496519
GünaydıınnGünaydınlar
Çiçeem niye yüzün yokmuş hepimizin başına geliyorLenaG can içimmm vallahi yüzüm yok aslında da 2-3 gündür yazıp yazıp siliyorum utancımdan
amma velakin ben aldım başımı gidiyorum yine, buradan uzaklaşmak bana hiç iyi gelmiyor
beni tekrar aranıza alır mısınız?
Afiyet olsun canım çok kaçmamış aslındaGünaydın kızlar mutlu sabahlar.
Dünkü menum
Sabah 09.30 sirkeli su
Sabah 11.00 kefir chia tohumu
Öğle 13.30 2 haşlama yumurta 1 parça peynir 1 dilim ekmek 1 kaşık kahvaltılık sis 1 kaşık tahin pekmez ( kan değerlerim çok düşük )
Ara 15.00 beyaz çay limonlu
Ara hindiba kahvesi sade 10 fındık
Akşam 1 but tavuk haşlama 3 parça patates 3 parça havuç var içinde. 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı (dayanamadjm)
Akşam 20.00 maden suyu limonlu
Su 3litee 9bin adjm
LenaG @ @Lotus1234
Günaydın canım hayırlı sabahlar
GünaydınGünaydın
Maşallah adımlara bak afiyet olsun 1 dilim ballı ekmeği telafi etmişsinLenaG @Sitare55 @Boncuk2307
29 Ekim menüm
9:30 ile 10:30 arası
2 sütlü kahve
3/4 yudum kefir
1 kepçe ev yoğurdun içine biraz keten tohumu ve biraz chia tohumu( önceki günden kalmıştı)
12:00
1 dilim ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı krem peyniri
2 yk bulgur pilavı
3/4 yk patlıcan yemeği
16:20
1 haşlanmış içli köfte
3/4 yk etli nohutlu harcından
Su 2.5 litre oldu
Aldığım kalori 946
Eki Görüntüle 3496531
Çıktığım kat 21 ama program hepsini kaydetmemiş
Afiyet olsunKahvaltımı yaptim çayımı içiyorum çay gibisi yok :)
Eki Görüntüle 3496541
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Takipteyim seni o zamanÖyleyse takipte kal, daha çok karnın guruldayacak
Benim gibi tatlı canavarı birini dusun, çay ve kahveyi sütsüz şekersiz icerim. Böyle de cins biriyim.Ayy günaydın Nergis ablacım gel yahu özlettin kendini e biliyorsun çabuk gelen çabuk gider
Günaydın canım
Oohh dublee afiyet olsun
Günaydıınn
Çiçeem niye yüzün yokmuş hepimizin başına geliyor
Gel sen gel şööyyle locaya alalım efem sizi
Afiyet olsun canım çok kaçmamış aslında
Başlangıcın hayırlı olsun
Günaydın
Maşallah adımlara bak afiyet olsun 1 dilim ballı ekmeği telafi etmişsin
Afiyet olsun
Çok kahve içiyorum gibi görünse de aslında bergamotlu çay aşığıyım tek sorun 1 çay kaşığı da olsa şeker koymam gerekiyor o yüzden azalttım mecbur tatlandırıcıyla idare ediyorum
anlaştık o zamanUtanma utanma
Bugun saat kacta ne yediklerini yazarak menü bildir , ilk zaman miktarlari yazmak utanc verici olabiliyor bir iki gun sonra zaten miktarlara dikkat etmeye baslarsin, dikkat etmezsen de biz sorariz
hoşbuldumTekrar hoşgeldin
Günaydın canım
yaaa vallahi artık kendime çok kızıyorum al ver al ver bir sabitleyemedin kendini diyeÇiçeem niye yüzün yokmuş hepimizin başına geliyor
Direk takıma girersin canım hazırlığa gerek yokanlaştık o zaman
hoşbuldum
yaaa vallahi artık kendime çok kızıyorum al ver al ver bir sabitleyemedin kendini diye
o zaman hoşbuldummm
cumartesi tartısıyla hemen başlayabiliyor muyum peki, hazırlıkta olmama gerek olacak mı?
Ben de daha önceki diyetlerimde ver al ver al yaşadım. Bu sefer başka bı taktik uyguluyorum. Bu hafta da onu deniyorum eğer başarılı olursam koruma döneminde bunu uygulucam.anlaştık o zaman
hoşbuldum
yaaa vallahi artık kendime çok kızıyorum al ver al ver bir sabitleyemedin kendini diye
o zaman hoşbuldummm
cumartesi tartısıyla hemen başlayabiliyor muyum peki, hazırlıkta olmama gerek olacak mı?
Ben 20 lerimde ciddi koruma yapıyordum ama dünyanın en sağlıksız şekliyle 1 gün rahatça canım ne isterse tıka basa yiyordum ertesi gün tek bir lokma bile yemiyordum yıllarca böyle korudum kilomuBen de daha önceki diyetlerimde ver al ver al yaşadım. Bu sefer başka bı taktik uyguluyorum. Bu hafta da onu deniyorum eğer başarılı olursam koruma döneminde bunu uygulucam.
Cumartesi tartı gününde belli olacak.
Ne kadar sürdü bu sürecin peki.Ben 20 lerimde ciddi koruma yapıyordum ama dünyanın en sağlıksız şekliyle 1 gün rahatça canım ne isterse tıka basa yiyordum ertesi gün tek bir lokma bile yemiyordum yıllarca böyle korudum kilomu
nasıl yani kaptanım bir gün ye birgün yeme şeklinde mi yoksa haftada bir gün serbest miBen 20 lerimde ciddi koruma yapıyordum ama dünyanın en sağlıksız şekliyle 1 gün rahatça canım ne isterse tıka basa yiyordum ertesi gün tek bir lokma bile yemiyordum yıllarca böyle korudum kilomu
Yok bir gün yemiş sınırsızca sonraki gün açlık yapmış.nasıl yani kaptanım bir gün ye birgün yeme şeklinde mi yoksa haftada bir gün serbest mi
Afiyet olsun kaptanım az olmuşmenümü yazayım
29.10.2024
Sabah 2 kupa sütlü filtre kahve,3 ceviz
Kahvaltı 11:30 4 yk yulaf,4 yk yoğurt,1 muz,1 tk fıstık ezmesi,1 tk h.cevizi,
Aralarda kahve,çay
Ara 16:30 yarım çay bardağı leblebi,1 havuç
Arada limonlu maden suyu ve kahve
Akşam 5 badem
(Yemek yemeyi unuttum sonradan aklıma gelsi geç olmuştu badem attım ağzıma)
Su 2.5 lt
9000 adım
@Sitare55
@Boncuk2307
ellerine sağlık canımmKızlar günlerdir pişirdim de pişirdim kuru patlıcan dolmaları,z.yağlı pırasalar,kabak tatlısı vee hiçbirinin tadına bile bakmadım eşime tattırdım olmuş dedi vakumlayıp kapattım.
Benim de serbest günüm perşembe o zaman azar azar yiyeceğim
olleeeyyyy o zamanDirek takıma girersin canım hazırlığa gerek yok
inşallah umduğun gibi olur, başarılı olursunBen de daha önceki diyetlerimde ver al ver al yaşadım. Bu sefer başka bı taktik uyguluyorum. Bu hafta da onu deniyorum eğer başarılı olursam koruma döneminde bunu uygulucam.
Cumartesi tartı gününde belli olacak.
bende bir gün yiyip bir gün dengeliyor gibi birşey yapıyorum ama yiyorum yaa Allah affetsin neydecem bilemiyorum insan yedikçe de alışıyor yemeye.. yemeyim desen dayanmıyor bozuyorsun kendini öyle bi girdaptayım işte hahahahaYok bir gün yemiş sınırsızca sonraki gün açlık yapmış.
Bu hafta takımlara gircem , hazırlıktan bir kisilik yer boşalıyor. Yerime gecmek istersen lenacigimla konuşayım rezerve yapsın daisycimbende bir gün yiyip bir gün dengeliyor gibi birşey yapıyorum ama yiyorum yaa Allah affetsin neydecem bilemiyorum insan yedikçe de alışıyor yemeye.. yemeyim desen dayanmıyor bozuyorsun kendini öyle bi girdaptayım işte hahahaha
Ayy günaydın Nergis ablacım gel yahu özlettin kendini e biliyorsun çabuk gelen çabuk gider
Günaydın canım
Oohh dublee afiyet olsun
Günaydıınn
Çiçeem niye yüzün yokmuş hepimizin başına geliyor
Afiyet olsun canım çok kaçmamış aslında
Başlangıcın hayırlı olsun
Günaydın
Maşallah adımlara bak afiyet olsun 1 dilim ballı ekmeği telafi etmişsin
Afiyet olsun
Çok kahve içiyorum gibi görünse de aslında bergamotlu çay aşığıyım tek sorun 1 çay kaşığı da olsa şeker koymam gerekiyor o yüzden azalttım mecbur tatlandırıcıyla idare ediyorum
Ama bunun bı sebebi olmalı canım, Dr a dediğinde ne diyor mesela. Degerlerin normal aralığa gelse nasıl hızlı verirsin kiloları.Teşekkür ederim kuzum. Valla bende şaşırdım ne yapacağımı. D vitamini demir b12 hepsi yerlerde. 3 4 aydır vitamin kullaniyorum hiç faydası olmadı. Hatta b12 yükseleceğini daha çok düşmüş. Sanırım ilaçlar bana yaramıyor. Vitaminler düzelmeyeyince kilo veremiyorum , pekmez vs yesem kilo alıyorum valla şaşırdım bende .