Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınlarGünaydın kizlar Nergizcim hosgeldin
iyiyim canım çok şükürİyiyim canım
Sen nasılsın
Amin cnm bnmCanım çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bir daha
Yaa yazdım diye anımsıyorum kuzum canm bnmaayyyyy depremden haberim yoktuuuuuu geç ögrendimm cok üzgünümm yaa
Saol boncuğum teşekkür ediyorumNe kusuru ben bilmiyordum çocuğunun durumunu da depremi de çok geçmiş olsun.
♥ saol ablaÇok geçmiş olsun canım
Amin amin inşallahGeçmiş olsun canm Allah tekrar yaşatmasın inşallah
Amin cnm kimse yaşamasınAh canım benim çok geçmiş olsun, Allah bir daha kimseye yaşatmasın
saol teyzesiiAfiyet olsun akşam kahvaltımsı olmuş ama çekirdeği biraz azaltsak mı
Afiyet olsun sabah güzel ama akşam biraz kaçmış canım
Hoşgeldin canım tabii ki takımlara girebilrsin
Afiyet olsun canım güzel olmuş su ve spor da güzel
Afiyet olsun
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun ne de güzel gidiyormuş menü neyse ki adım yüksek ve su da çok iyi
Afiyet olsun tost olmayaymış iyiymiş
Afiyet olsun kalori uygun ama içerik de önemli canım böyle kaçamaklar için c.tesi uygundur
Afiyet olsun hafif yiyeceğim diye aç bırakma kendi
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun sebzesiz bir gün olmuş akşam yarım çay bardağı leblebi ve 10 fıstık yesen daha doyurucu olur
Canım çok geçmiş olsun öperim güzel oğlunu
Afiyet olsun
Anamm ağşam ağşam pizzaaa kolaaa afiyet olsun ne diyim
Afiyet olsun canım güzel menü yarım gözleme bişi yapmaz ama umarım küçüktür
Baklava savar duruma geldiysen welcome to light side
Afiyet olsun canım kız herkes tatil diye hafiften çoşmuş
Şaka şaka yapacak birşey yok önümüze bakacağız
GünaydinnGünaydın kızçelerim gününüz güzel geçsin
GünaydınGünaydın
GünaydinnGünaydınlar
vallahiii biliyosun telim bozuk dogru düzgün bakamıyorum birşey iyimisin efe nasıllAmin cnm bnm
Yaa yazdım diye anımsıyorum kuzum canm bnm
Saol boncuğum teşekkür ediyorum
♥ saol abla
Amin amin inşallah
Amin cnm kimse yaşamasın
saol teyzesii
Günaydinn
Günaydın
Günaydinn
Onların etkinlik saatlerine denk getiriyorum sporu :) mesela.dun oğlum onun için çıkardığım turkce yazılı örnek soruları cozuyordu kızlarımın 1 saat kitap okuma saatiydi ufaklıkta yanımda resim ve boyama yapıyordu:) böylece onlarida ihmal.etmemis oluyorumOlur ablacım, sen iste yeter ki her halükarda kendimiz için çabalıyoruz, senin için de çabalarım ayrıca.
Çok güzel olmuş menün ablacım afiyet olsun.
Maşallah 4 çocukla nasıl yaptın bu kadar sporu bn bir taneyle baş edemiyorum.
Güzel gözüküyor afiyet olsun, spor da harika
Ben de diyecektim akşam yemeğinde tahin diye düşündüm. Tatlı istekleri çözümünü bulamıyoruz kadınlar olarak bence, bn de dayanamıyorum bazen. Afiyet olsun güzel olmuş yine de. Altın süt duymuş muydun ablaa, onu yap bir de hm zayıflamaya destek olur hem tatlı isteğini bastırıyor biraz.
Güzel olmuş ablacım afiyet olssun
Menü gzel olmuş afiyeet olsun, ben şeyi soracaktım. Asrın tandırı lavaşlar nasıl ben de alacağım da tadını bilmediğim için güvenemedim. Çavdar almayı düşünüyorum denedin mi acaba ablacm
Çok güzel olmuş afiyet olsun
Ekmek Gerisi güzel afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun kaptanım
Çok gelmedi aslında gözüme, için rahat etmiyorsa yarın dengelersin, afiyet olsun
Bugün de hafif yemişsin, afiyet olsun ablacım
Gayet güzel olmuş afiyet olsun.
GünaydınlarAmin cnm bnm
Yaa yazdım diye anımsıyorum kuzum canm bnm
Saol boncuğum teşekkür ediyorum
♥ saol abla
Amin amin inşallah
Amin cnm kimse yaşamasın
saol teyzesii
Günaydinn
Günaydın
Günaydinn
Utanma utanmaLenaG can içimmm vallahi yüzüm yok aslında da 2-3 gündür yazıp yazıp siliyorum utancımdan
amma velakin ben aldım başımı gidiyorum yine, buradan uzaklaşmak bana hiç iyi gelmiyor
beni tekrar aranıza alır mısınız?
Öyleyse takipte kal, daha çok karnın guruldayacakAfiyet olsun canm
Afiyet olsun
Ayy ben görünce bile karnım guruldadi tebrik ederim iradeni seni
Afiyet olsun
Tebrik ediyorum
Ben eskiden çok unuturdumCanım akşam vakti spor yaptım üstüne limonlu maden suyu ve kahve içince karnım şişti sonra vakit nasıl geçmiş anlamadım
İlk kez yemek yemeği unutuyorum tarih yazmak istedim bir yere
Geçenlerde aklıma geldin, inşaAllah bu sefer kilo alıp dönmez dedimGünaydın kızlar nasilsiniz buradan ayrılmak bana hiç yaramadı zorla verdiklerimi fazlasıyla aldım kısa sürede bir an önce kendimi hazır hissedersem geri donucem
Suyu da bugün arttıralım canımAhah sağ ol. Kızcaksın diye korkmustum ama valla haklisin 20.000 adım atıp telafi etmem lâzım dünü.
kendini yalniz hissetmek ile ilgili sevdigim bir video oldu. Insan psikolojisi ne değişik. Yalnizlik hissini aşttığımı düşünüyordum, meğer sadece beni rahatsız eden kisileri etrafımdan budamışım valla bir zaman sonra geride kalanlarin da her hareketi batmaya başlıyor
Yurt disindayim yalnizim diyen arkadaşlar siz de bir bakin
Tekrar hoşgeldinLenaG can içimmm vallahi yüzüm yok aslında da 2-3 gündür yazıp yazıp siliyorum utancımdan
amma velakin ben aldım başımı gidiyorum yine, buradan uzaklaşmak bana hiç iyi gelmiyor
beni tekrar aranıza alır mısınız?