Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sen de ineceksin ki

Oldu kız bence en az 100 gr etkiledi

hayırsıyla kuzum benimm takılıyorumm seni cok iyi anlıyorum çocuklar hasta oldumu banad aböyle tembellik geliyorr heleki huysuz zamanlar

Lotus1234 kaptanım tartı bildirimini bekliyorum

Efenin_Annesi
@Lavinia_98
Azmet5255
@nurovic
@Pembepilates

kızlar bildirimler nerde kııaazzz

Sitare55 LenaG kaptanımm 96.9 kiloymuş Efenin_Annesi in_Annesi cumarteside aynıydı sanırım
Yine bir yığın alıntılarım ve ben arkadaşlar kusura bakmayın ya cumartesi tartı bildirimini yaptıktan sonra çocuklar dışarıya çıkartmıştık biraz vakit geçirdik oradan anneme geçmiştim eşim de dışarıda işleri vardı akşam saat 8.00'de sanırım Adana'da merkez üstü Kozan olmak üzere deprem meydana geldi sallandık apartmanda oturuyor Annemlerde benim oğlumun da özel bir durumu var aranızda bilen bilmeyen arkadaşlar olabilir engel durumu var Daha önceki depremlerden de çok etkilendiği için biraz sarsıldı onu toparlamam Zaman Aldı biraz o nedenle girip de haberdar edemedim sizlere Şu an iyiyiz Kendi evimizdeyiz Çok şükür İnşallah bir daha yakın zamanda kimse Yaşamaz basiretiniz bağlanıyor O anda ne yapacağını bilemiyor insan Rabbim daha beterlerinden korusun bizi LenaG Sitare55 Jou

Canım çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bir daha

Haftaya seni alırım Boncuk
Olur ablacım, sen iste yeter ki her halükarda kendimiz için çabalıyoruz, senin için de çabalarım ayrıca.
Çok güzel olmuş menün ablacım afiyet olsun.
33 dk bunu yaptım Peşinede 30 dk bunu 2.8 lt su içildi
LenaG
Boncuk2307
Maşallah 4 çocukla nasıl yaptın bu kadar sporu bn bir taneyle baş edemiyorum.
Güzel gözüküyor afiyet olsun, spor da harika
Ben de diyecektim akşam yemeğinde tahin diye düşündüm. Tatlı istekleri çözümünü bulamıyoruz kadınlar olarak bence, bn de dayanamıyorum bazen. Afiyet olsun güzel olmuş yine de. Altın süt duymuş muydun ablaa, onu yap bir de hm zayıflamaya destek olur hem tatlı isteğini bastırıyor biraz.

Güzel olmuş ablacım afiyet olssun
Menü gzel olmuş afiyeet olsun, ben şeyi soracaktım. Asrın tandırı lavaşlar nasıl ben de alacağım da tadını bilmediğim için güvenemedim. Çavdar almayı düşünüyorum denedin mi acaba ablacm
Çok güzel olmuş afiyet olsun
Ekmek Gerisi güzel afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun kaptanım
Çok gelmedi aslında gözüme, için rahat etmiyorsa yarın dengelersin, afiyet olsun
Bugün de hafif yemişsin, afiyet olsun ablacım
Gayet güzel olmuş afiyet olsun.

Teşekkür ederim canım

Menüleri yorumlayıp anca kendi menümü yazacağım.
Kahvaltı 13.00
3 yk granola, 1 sb süt, 1 çk bal
Ara Öğün 17.00
2 kepekli galeta, 1 kase cacık
Akşam Yemeği 19.00
yarım gözleme, 1 kase cacık, 3 yk kadar kuru fasulye
2 lt su , şimdi oğlanı uyuttuktan sonra eliptik yapacağım. Tekrar bildirim yaparım.
LenaG Sitare55 Lotus1234
Misafirim geldi, onlar gelecek diye eşim baklava almış, onlar da almış gelirken yaklaşık bir kilo baklavadan bir tane bile yemedim. Tatlı krizim geçmiş demek ki.

aayyyyy depremden haberim yoktuuuuuu geç ögrendimm cok üzgünümm yaa

Ne kusuru ben bilmiyordum çocuğunun durumunu da depremi de çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim canım altın sütü kesinlikle araştırıcam

Doğru canım çok sağol teşekkür ederim

LenaG

Sitare55

Boncuk2307

29 EKİM SALI
KAHVALTI
Domates
Salatalık
4 dilim peynir
Çavdar ekmeği (elimle böldüm, abartı miktar değil)
6 zeytin
Sivri biber (2)

AKŞAM
Tavuk ve salata ile 1 buçuk dilimi geçmeyecek kızarmiş ekmek

SU
6 bardak klasik+3 bardak da 400 lük olan bardaktan.

ARALAR
Fındık, kuru meyveler, yulaf, kakao, çay, kahve, bisküvi, bitter çik., kavr badem, limonlu soda, h.cevz.yağı. (hiç biri abartı miktar diil)

SPOR
6.442 adım
15 dk bölgesel

Not: 29 Ekim kutlamalarindan sonra gezmeye gittik. 1 tatlı yedim ama sabah ve aksamim baya hafifti. Yine de kusura bakmayın.

Kızlar gece 24 olmadan söyleyimde bitsin gitsin ben diyete 1 mayıs'ta başladım evet ufak tefek böyle durumlar oldu ve hepsinide eksiksiz size söyledim amaa az önce çok fena tatlı krizi yaşadım inanın böylesi 5 ayda bir ilk 1ayva yedim olmadı vee 65 gr. yani 1paket antep fıstıklı çiko yediim çok üzgünüm ama geçti bir dahamı kusura bakmayın kaptanlarım üzgünüm

Biz tesekkur ederiz

Hem galeta hem gözleme hemde kuru fasülye fazla k.hidrat olmuş sanki tatlı krizine direnmenden dolayı tebrikler cnm

Bundan sonra normal kahvaltı yok canım, 2 hafta bu tarz yemeliyim
2 hafta sonra o da yok olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…