Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi Akşamlar

11 2yumurta, 1kabak, 2yk.yulaf ezmesi karışımı ile yağlı kağıtta tost, 4zeytin, 2kk.yarım yağlı kaşar peyniri, birazda beyaz peynir, marul ve roka, 1sosluk keçiboynuzu özlü tahin
LenaG Lotus1234 Boncuk2307

18:45 Akşam yemeği
2kase şehriyeli turuncu kabak çorbası, 3yk.yumurtalı semizotu, 1servis kaşığı şehriye pilavı, büyük kase marul roka salatası, 1çk.dan az büyük yy.kaşar peyniri, 1kase yoğurt ve 1sosluk keçiboynuzu özlü tahin

Canım aşırı tatlı istiyor napcam beenn bugün yiyeceğimi yedim cumartesiye cıss yok artık kaptanlarım

Su 3 litre
Spor, günlük işler çamaşır yıka, as topla pişir

Selam kızlar
Sabah 10.30 kahvaltı 2 yumurta 1 salata küçük boy, 2 dilim tam buğday ekmek dere otu 3-4 zeytin
Öğle 15.00 :babagannuş 1 tabak + 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 17.00 : sade Türk kahvesi
Akşam 19.00 3 kaşık dereotlu cacık
2 litre su
1 saat ev işi
30 dk eliptik
LenaG

Evet çok doğru sürekli aciktirdi ve ben istemsiz bir şekilde yedim kendimi kontrol edemedim egerku yersem akşam menü yanında tuketirim yara kendimi sıkı sıkıya tutmaliyim

Bu yorumu yazarken nerden bilebilirdim, transfer olacağimi

Sitare55 LenaG Boncuk2307

29 Ekim Salı

sabah yok

öğlen 12.30
1 yumurta+100 gr peynir+ 1 yk zeytinyağı+ 1/2 çb süt ve 2 tane asrın tandırı ekşimaya tb lavaştan yapılmış böreğin yarısını yedim.
domates salatalık biber

ara17.30
1 lokma bu börekten ve 3 fındık

akşam 19.00
120 gr kadar sebzeli et sote, 1 servis kaşığı spagetti, salata, 2 yk yoğurt

ara 21.30 gibi yerim
1/2 çb kefir+ 4-5 kırmızı üzüm+ tarçın

2 lt su

6000 adım

İnşallah maviş kaptanım ben bir iki gün dikkat edemedim ipin içi hemen kaçtı bugün daha dikkatliydim umarım güzel eksiler olur

Haftaya seni alırım Boncuk
Selam lotus. Menülerime afiyet olsun dememenin sebebi var miydi? Etiketliyorum, gerci diger arkadaslari da begenip gectigin olmustu. İlk menumu cok begenmistin, yazmistin, sonra ne oldu anlamadimbegenip gectin.

Hoşgeldin yeniden

Afiyet olsun tatlı kaçmış dikkat et.Tarcinli süt tüket canim

Selam lotus. Menülerime afiyet olsun dememenin sebebi var miydi? Etiketliyorum, gerci diger arkadaslari da begenip gectigin olmustu. İlk menumu cok begenmistin, yazmistin, sonra ne oldu anlamadimbegenip gectin.
Özel bir sebebi yok mesajlarla kötü bir bağ kurmuyorum canim olur mu öyle şey ? Belki arada kaynamistir.Bugun çok yoğundum kendi tartı bildirimimi de yapamadım.Menünü at bakalım?

Son düzenleme:
Afiyet olsun cnm güzel menü eksi gelir böyle devam

LenaG Sitare55 Boncuk2307

Sabah 8.30
1 Trabzon hurmasi
7 badem

Ara. Kahve

14:00
paca corba
Yarim pors et döner+ 2 yk pilav+ 9-10 pat kızartması
Ekmek fazlaca
Salata
Ayran

17: 30 sütlü kahve
Ceyrek armut
6 kabuklu fıstık

20: Yemek yaparken 2 yk mantar kavurma

Spor: 18.400 adım
3 litre su
1 litre dukan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…