Bu dersi hayat sürekli önüme çıkarıyor ama ben sürekli bu dersten bu sınavdan sınıfta kalıyorum.Kendime haksızlık etmek istemiyorum ama bu konuda bir türlü önce ben demeyi bencil olmayı öğrenemedim.Maalesef işte biz kadınlar çok.cabuk etkileniyor ve kendimize iyi gelen şeylerden kendimizi mahrum bırakıyoruz spor sağlıklı beslenme kendimiz için yapmamız gerekenler ama önceliğimiz kendimiz olamıyoruz
Oyyy kıyamam
Ama kendi iyiliği için bir kaç gün taksın ki bi daha inlitaplanmasın
Çok sevindğm canım prenses iyi olduğu için benim kızım da iyi olacak sadece biraz küstü bize sürekli onunla ilgileniyoruz şu an. Öpmez miyim hepsini tek tek öptümAyyyy çook üzüldüm bunu tarif edemem bugün o kadar mutluydum inan canım okur okumaz yüzüm düştü kliniği aradı babamız bugün doktorumuzda mide ilacını bıraktırdı iki güne bir 5 sefer daha vericez o kadar ama kusarsa onuda vermeyin dedi havalara uçtum maşallah kızım çokta iyi ama şimdi küçük kıza üzüldüm 5 gün daha sabır canım tüh o üzgün bakışları bilmez miyim yüreğim o bakışlarla neler olmadıki hızlıca geçsin o 5 gün benim için öp o kızı lütfen hepsiceni öp
Afiyet olsunSitare55 LenaG Boncuk2307
01 Kasım Cuma
sabah 09.15
1 az şekerli kurabiye, 1 karabuğday patlağı, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
öğlen 12.35
1 az şekerli kurabiye, 1 kase mercimekli salata
ara 16.00
9-10 kuruyemiş
akşam 19.10
120 gr hindi tandır, 6 yk spagetti, 2 yk mantar salatası, biber, taze soğan
ara 21.30 gibi yerim
1 çb çekirdek
2 lt su
10.000 adım
Canım çok geçmiş olsunHerkese iyi akşamlar
Menümü yazıp yatayım. Bugün öğleden sonra okulda rahatsızlandım. Ambulans falan geldi. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım
Ara öğün
1 türk kahvesi
Oglede
Tbe ile kaşarlı kekikli tost yaptım
Nolduysa tosttan sonra oldu.
Akşam
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase salata
Şimdi kiraz saplı çay içtim bir avuç kuruyemiş aldım.
Adım sayım 9500
Suyum tamamdır.
Afiyer olsun akşam bir de yeşillik eklesen çok iyi olurmuşİyi akşamlar
12:00 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve, 1elma
17:30 1büyük kase yy. yoğurt içine 2tk.keçiboynuzu özü, 1tk.chia tohumu
Daha sonra 1 muz
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
19:30 eşime yemek hazırladım tadımlık olarak tavuk suyuna ekmek papara,4yuvarlak dilim yağlı kağıtta patates, tavuk haşlama, mantar sote hepsinden dolu 1er yk. yedim
Birazdan dizi keyfinde şekersiz çay içicem
Su 2.5 litre
Adım 3939
Nasipse yarın tüm gün dışarıda olucam adım 16 bin yapıcam
Nasıl diyeyim bilemedim üzgünümİyi akşamlar
LenaG Boncuk2307
11.00 kahvalti
Ayvalık tostu
13.00
Eti Karam gurme
17.00 akşam
Hamburger ayran
Patates kızartması
2 lt su
7000 adım
Gayet güzel olmuş afiyet olsun1 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.45 1 fincan kahve 1 kuru erik
11.00 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek
13.00 1 mandalina 6 fındık
16.00 1 salatalık 7 badem 1 fincan kahve
18.30 yarım kase çorba, 2 kaşık döner, 2 kaşık pilav, bol yeşil salata, 1 bardak kefir
20.30 3-4 çatal kavun
3 litre su 50dk tempolu yürüyüş+emzirmeye devam
Ben komple 1 sayfayı atlamamışım yaa görmedim canım kusura bakma. Geç oldu ama afiyet olsun güzel olmuş gerçekten ve ayaklarına sağlıkSelamlar
Hemen menü atıp kaçıyorum ve şunu fark ettim eskisi gibi vakit ayiramayinca pek tadı olmuyor. Kim nedir necidir bakamıyorum. Ne etkim oluyor ne etki alıyorum. Kendimi kötü hissettiriyor bu.
Bugün menüm güzeldi.
Sabah çok tahıllı ekmekle tost yeşillik
Öğlen 2 kase yayla çorbası (yarma koymayı unutmuşlar)
15 de 2 ceviz
16.30 da yaklaşık 3 köfte bir yuvarlak olacak kadar patates fırın bolca mevsim salatası
19 da kahve
Şu yaklaşık 1 lt ama içerim daha susadım
Sporda 10bin adımı tamamladim çok şükür
Ah birde o küsmeleri yokmuu ben kızıma nazlı ceylan diyorum çok nazlılar çook
Çok sevindğm canım prenses iyi olduğu için benim kızım da iyi olacak sadece biraz küstü bize sürekli onunla ilgileniyoruz şu an. Öpmez miyim hepsini tek tek öptüm
Afiyet olsunSabah karabuğday ve fıstıkla 1 tk bal koysaydın keşke kurbişe gerek kalmazdı.
Öğlen de aynı şekilde ve 6 yk spagetti fazla sanki
Canım çok geçmiş olsunBir an önce konuş dr unla ve acaba 1-2 gün hastanede kalsan ve mevcut ilaçlarınla seni gözlemleseler mi ?
Afiyer olsun akşam bir de yeşillik eklesen çok iyi olurmuş
Nasıl diyeyim bilemedim üzgünüm
Gayet güzel olmuş afiyet olsun
Bugün sabah çıktım eve demin girebildim maalesef doğru düzgün yemek yapamadımKimyon, pul biber, sumak, karabiber, reyhan, nane filan koymuştum.
Bu arada nasıl oldu Canım, yaptın mı beğendin mi
Üzgün ifade atınca ben daha çok üzülüyorum
Çok sevindğm canım prenses iyi olduğu için benim kızım da iyi olacak sadece biraz küstü bize sürekli onunla ilgileniyoruz şu an. Öpmez miyim hepsini tek tek öptüm
Afiyet olsunSabah karabuğday ve fıstıkla 1 tk bal koysaydın keşke kurbişe gerek kalmazdı.
Öğlen de aynı şekilde ve 6 yk spagetti fazla sanki
Canım çok geçmiş olsunBir an önce konuş dr unla ve acaba 1-2 gün hastanede kalsan ve mevcut ilaçlarınla seni gözlemleseler mi ?
Afiyer olsun akşam bir de yeşillik eklesen çok iyi olurmuş
Nasıl diyeyim bilemedim üzgünüm
Gayet güzel olmuş afiyet olsun
Ölçü bildirimi nasıl olcak kaptanım bel basen kol ölçümü şeklinde mi olacakKızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
C.tesi ölçü bildirimi de gelsin mi?
Bn çocuk emzircem diye bnm göğüsler almış başını gidiyor yer çekimine karşı gelemiyor git gide sünüyor kız bn aşağıdan yukarı doğru mu ölçsemSuper olur haftalik göbek cevresi bildirimi ,
tum vucut ölçümü ( göğüs, bel , göbek, kalca ) ayda 1 olsa daha iyi olur sanki