Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Maalesef işte biz kadınlar çok.cabuk etkileniyor ve kendimize iyi gelen şeylerden kendimizi mahrum bırakıyoruz spor sağlıklı beslenme kendimiz için yapmamız gerekenler ama önceliğimiz kendimiz olamıyoruz
Bu dersi hayat sürekli önüme çıkarıyor ama ben sürekli bu dersten bu sınavdan sınıfta kalıyorum.Kendime haksızlık etmek istemiyorum ama bu konuda bir türlü önce ben demeyi bencil olmayı öğrenemedim.

İşler bitmiyor her gün biri başlıyor biri bitiyor.Sürekli bir koşturma nereye koşturduğumuzuda bilemeden.
Kendime iyi gelen şeyleri ertelemek bu bunun nedeni ne acaba ?

Oyyy kıyamam
Ama kendi iyiliği için bir kaç gün taksın ki bi daha inlitaplanmasın

Çok sevindğm canım prenses iyi olduğu için benim kızım da iyi olacak sadece biraz küstü bize sürekli onunla ilgileniyoruz şu an. Öpmez miyim hepsini tek tek öptüm
Afiyet olsun Sabah karabuğday ve fıstıkla 1 tk bal koysaydın keşke kurbişe gerek kalmazdı.
Öğlen de aynı şekilde ve 6 yk spagetti fazla sanki
Canım çok geçmiş olsun Bir an önce konuş dr unla ve acaba 1-2 gün hastanede kalsan ve mevcut ilaçlarınla seni gözlemleseler mi ?
Afiyer olsun akşam bir de yeşillik eklesen çok iyi olurmuş
İyi akşamlar
LenaG Boncuk2307

11.00 kahvalti
Ayvalık tostu

13.00
Eti Karam gurme

17.00 akşam
Hamburger ayran
Patates kızartması

2 lt su
7000 adım
Nasıl diyeyim bilemedim üzgünüm
Gayet güzel olmuş afiyet olsun

Ben komple 1 sayfayı atlamamışım yaa görmedim canım kusura bakma. Geç oldu ama afiyet olsun güzel olmuş gerçekten ve ayaklarına sağlık

Ah birde o küsmeleri yokmuu ben kızıma nazlı ceylan diyorum çok nazlılar çook akşam yemeği yemedim ki kaptaniçem sadece tadımlık 1er yemek kaşığı tadına baktım

İyi akşamlar

01.11.2024

Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve

Kahvaltı 12:00 1 yumurta ve 45 gr beyaz peynirle omlet,5 zeytin ve 3 ceviz,sütlü şekersiz çay

Ara 17:00 2 wasa arası labne,filtre kahve

Akşam 20:00 liste dışı ama diyet dışı yemedim 4 yk z.yağlı pırasa (içinde pirinç var) 2 yk yoğurt

İştahım yoktu bugün hiç zorla yedim

Su 3 lt
9300 adım birazdan koridor sporla 10 bine tamamlayacağım

Sitare55
Boncuk2307

Üzgün ifade atınca ben daha çok üzülüyorum

Ölçü bildirimi nasıl olcak kaptanım bel basen kol ölçümü şeklinde mi olacak

Super olur haftalik göbek cevresi bildirimi ,
tum vucut ölçümü ( göğüs, bel , göbek, kalca ) ayda 1 olsa daha iyi olur sanki
Bn çocuk emzircem diye bnm göğüsler almış başını gidiyor yer çekimine karşı gelemiyor git gide sünüyor kız bn aşağıdan yukarı doğru mu ölçsem

Bugünkü menüm sabah 11.00
İki yumurta iki dilim TB ekmeği peynir 5 zeytin domates salatalık

Öğlen 14-15 arası
Bir kase yoğurt çorbası
Ara
Türk kahvesi bir kare çikolata 2 ceviz
Akşam 19.00
Bir kâse yoğurt çorbası
Yarım kase nohut
Salata
Ara çay ve patlamış Mısır
Şu 3.5 lt
Çok yemişim bn bugün
LenaG Sitare55 Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…