Popüler Konu LenaG ile MasterFit

29 ekim cumhuriyet bayramı menü
09.00
/ 2 küçük dilim karabuğday ekmeği / kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
10.30 sütlü espresso şekersiz tabi
15.00 kfc twister menü maalesef patateslerinden tattım ama dürümü götürdüm
18.00 bir kase brokoli çorbası
TOPLAM 950 kalori olmuş
Boncuk2307 Lotus1234 LenaG

SU: 2 litre (fast food susatıyor bacılarım )
SPOR: yemekten sonra 4.000 adım attım, çocuğu parka görürdüm. saati takmadım tel görüntüsünü aldım tel görüntüsü ve park görüntüsü ekte :)) demin 10 dk yürüdüm tempolu.

Eklentiler

• IMG_4072.jpeg
    191,8 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4081.png
    126,8 KB · Görüntüleme: 9
Afiyet olsun cnm güzel menü eksi gelir böyle devam
Sporu yapamadım kaptanım onu da yarın ins.duzene sokacam misafirdi çocukların hastalıkları felan derken düzen şaştı yine ben rutin insanıyım en ufak düzen sassa modum düşüyor o yüzden uzun bir süre planlı misafir almayı düşünmüyorum 3 çocukla da kimse çağırmaya cesaret edemez sanırım

Oooo bu hafta 2.fastfood falan

Bende sözde bugün spora başlayacaktım .
Hala hastalık tamamen geçmiyor, kendimi bu yüzden hayat yorgunu gibi hissediyorum günüm günüme tutmuyor offf. Düzenim bozuk toparlarim inşallah yine dagildim.

Son düzenleme:
Eşim kızımın gelmesine fırsat vermiyor, biz gidiyoruz ( 4 çocuk)

tatlı ihtiyacını tarçınlı süt ya da havuç bastırıyor canım

Turşu evde tükettiğim bişey değil canım arkadasim yapmıştı. Menülerde çok karsilasmazsin yani.
Su hiç aramıyorum yanımda yapışık gezerim ama aklıma gelip içmem. Şu olmadigindan değil yani
Hem gönder hem döv

Afiyet olsun
Afiyet olsun canm arada oluyor öyle önümüzdeki maçlara bakacaz diyip geride takılmamak lazım
Akşam cacigin yanına birşeyler olsa daha iyi olurmuş sabaha acikirsin
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun
Bende sözde bugün spora başlayacaktım .
Hala hastalık tamamen geçmiyor, kendimi bu yüzden hayat yorgunu gibi hissediyorum günüm günüme tutmuyor offf. Düzenim bozuk toparlarim inşallah yine dagildim.
Yarın başlayalım mı ben cumadan beri full fire verdim start yapmam lazim
Gözüm kahvaltı aradı
Eşim kızımın gelmesine fırsat vermiyor, biz gidiyoruz ( 4 çocuk)
Çok mantıklı bir hareket en azından 4 çocukla onun hazırlanması evden çıkması kavimler göçü gibi olur evden çıkmak daha zahmetli geliyor bana da
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…