- 8 Şubat 2017
- 1.556
- 6.584
Hoşgeldiin çok geçmiş olsun canımKızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
menülerinize baktım çok gözüme kötü gelen bir menü olmadı sporlar da maşallah
Yarın güzel sonuçlar gelecek harikasınız
Apayrı yaşam seviye 2 kahvaltı seçeneklerinden biri kuru incir yemek, bende kabızlık olduğu için zeytinyağında bekletip yiyorum, biraz faydası olsun diye. Evet bu şekilde bir kür var ama benim niyet başkaCanim sanırım inciri birkaç kere daha menüde görmüştüm yaptığın bir kür mü
Kızına hayırlı uzun ömürler dilerim canımHayırlı akşamlarr
Yarın kızımın doğum günü, kardeşlerimizle, babaanne, dedemizle aile içinde ufak bı kutlama yapicazKaç gündür anne ben 3 yaşına gircem, o yüzden bana üçgen pasta yapar mısın diyip duruyordu. Evde istediği gibi bı pasta yapicam inşallah. Yanına da bir sürü yemek, ikram..
Az önce son öğünümü yiyip günü kapattım. Menümü yazıp hazırlıklara geçmem lazım hemen. Rabbim işimi kolaylaştırsın da yetistirebileyim inşallah
Şifa olsun canımHayırlı akşamlarınız olsun inşallah güzel kadınlar
Şükür son 19 saate girdim gayet iyim elhamdülillah mens olmama rağmen çok iyi geçiyor 2 fincan kahve ve 2 lt yakın su içtim açık havada yürüyüşle 8948 adım yaptım başka spor yapmayacagim
LenaG
Boncuk2307
Oy kuzum yaaCakinin Gelini biliyor musun benim bıdığın dikiş yeri enfeksiyon kapmış o kadar dikkat ettik bugün krem süreyim derken gördüm apar topar götürdüm veterinere yine iğne oldu,boyunluk bağlandı ateşi de yüksek çıktı 5 gün duracakmış o kadar üzgün bakıyor ki o boyunluk yüzünden.
Çok geçmiş olsun canımHerkese iyi akşamlar
Menümü yazıp yatayım. Bugün öğleden sonra okulda rahatsızlandım. Ambulans falan geldi. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım
Ara öğün
1 türk kahvesi
Oglede
Tbe ile kaşarlı kekikli tost yaptım
Nolduysa tosttan sonra oldu.
Akşam
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase salata
Şimdi kiraz saplı çay içtim bir avuç kuruyemiş aldım.
Adım sayım 9500
Suyum tamamdır.
Çok geçmiş olsun canımKızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
menülerinize baktım çok gözüme kötü gelen bir menü olmadı sporlar da maşallah
Yarın güzel sonuçlar gelecek harikasınız
Hakkını helal et canım, senin de Lena nın da çok emeği varAğlamak istiyorum gerçekten menü spor tablosunu yaptım her şeyi bitti baktım yeniden menü paylaşılmış mı diye sayfayı yenileyince hepsi gittitam bir buçuk saattir uğraşıyordum oysa ki
Teşekkür ederiz KaptanımOyy yerim ben onu küçük cimcimeye bak sen şekilli pasta da istermiş
Not: kremaya vs bir parmak tadımlık serbest ama kalanı sıyırmayalım lütfenYarın bitmiş halinden keyifle yersin
Şimdiden kutlarım kızını nice nice mutlu yaşları olsunYüzü hep gülsün
Güzel olmuş canım afiyet olsun sabah başka şey yemediğin için kurbişleri görmüyorum
Afiyet olsuno kadar da olmaz canım inşallah
Ayaklarına sağlık
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Canım 15 de 1 yaparız. Bel,göğüs,kalça şeklinde ölçeriz toplamda en fazla incelen birinci olur
Afiyet olsun gayet güzel olmuş
Teşekkür ederim CanımKızına hayırlı uzun ömürler dilerim canım
Yarın için kolay gelsin, benimde misafirim gelecek, dünden beri cılkım çıktı, yeni oturdum
Yarına çok iş kalmasın derken baya yoruldum..ama değdi, çok güzel oldu her şeyKızına hayırlı uzun ömürler dilerim canım
Yarın için kolay gelsin, benimde misafirim gelecek, dünden beri cılkım çıktı, yeni oturdum