Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de ineceksin ki
Oldu kız bence en az 100 gr etkiledi
Evet ablacım, hep yazdığın için bir haftadır yazmayınca meraklandım biraz ama kusurluk bir şey yok insanlık hali, aramıza dön de sen yeter ki
Hoşgeldin ablacım
Öyledir muhakkak, menü paylaşımlarını bu hafta bekliyorum
Hoşgeldin ablacım, verirsin inşallah bu hafta
Çok güzel eksi tebrik ederim bu haftanın karşılığını aldın bence
-500 hiç de az değil bence tebrik ederim
Çok güzel eksi tebrik ederim
Kaptanlık gelir mi acep
Hahahaha, o kadar çok güldüm ki
Hoşgeldin ablacım
+100 gr hiçbir şey değil tuvalette 10 dk fazla dursan gidecek
Harika bir eksi erisin yağlar
Çabucak gider kafana takma sakın
Gider o merak etme sen, bizimle birlikte devam yola
Neredeyse 1kilo hiç de az değil dünkü spor ödem yapmıştır belki o yüzden sana az gelmiştir, salıya yansır daha fazla eksi olur çok güzel gidiyorsun gelsin 60 lar ligi az kaldı
Sabit olmak artı olmaktan iyidir
Güzel eksi tebrik ederim
Güzel eksi tebrik ederim
Maşallah sübhanallah sana
@Cicekbocekkaktus LenaG Efenin_Annesi Sitare55
kabızımm bi kıramadım şu kiloyu beee bide ip atlamasam gitmeyecek bu kiloşlar anlaşıldı kasımın sonunda başlayacam artık
Eki Görüntüle 3495059
hayırsıyla kuzum benimm takılıyorumm seni cok iyi anlıyorum çocuklar hasta oldumu banad aböyle tembellik geliyorr heleki huysuz zamanlar
ooooo kaptaniçeeemmmmmm hayırlısı olsunn
10.00
kıymalı börek 1porsiyon
zeytin 4
kaşar peynir
domates
salata
siyah çay
15.00
dukan birası bi büyük bardak
18.00
kıvırcıkla rulo yaptım içinede 2yumurta labne salatalık peynir
kefir
4 zeytin
Eki Görüntüle 3495346
21.00
sodalı ayran 1avuç beyaz leblebi
Efenin_Annesi LenaG
Eki Görüntüle 3495417
Tertemiz kahvaltı ile
pazar gününe start verelim
LenaG @Mthn83 Efenin_Annesi Jou @Cicekbocekkaktus @sibel_84 Boncuk2307 gezegenfeza @Asya89 @bnnu @Beklenen2
@Mina45 @Lavinia_98 @60kiloyum
Lotus1234 kaptanım tartı bildirimini bekliyorum
Efenin_Annesi
@Lavinia_98
Azmet5255
@nurovic
@Pembepilates
kızlar bildirimler nerde kııaazzz
Yine bir yığın alıntılarım ve ben arkadaşlar kusura bakmayın ya cumartesi tartı bildirimini yaptıktan sonra çocuklar dışarıya çıkartmıştık biraz vakit geçirdik oradan anneme geçmiştim eşim de dışarıda işleri vardı akşam saat 8.00'de sanırım Adana'da merkez üstü Kozan olmak üzere deprem meydana geldi sallandık apartmanda oturuyor Annemlerde benim oğlumun da özel bir durumu var aranızda bilen bilmeyen arkadaşlar olabilir engel durumu var Daha önceki depremlerden de çok etkilendiği için biraz sarsıldı onu toparlamam Zaman Aldı biraz o nedenle girip de haberdar edemedim sizlere Şu an iyiyiz Kendi evimizdeyiz Çok şükür İnşallah bir daha yakın zamanda kimse Yaşamaz basiretiniz bağlanıyor O anda ne yapacağını bilemiyor insan Rabbim daha beterlerinden korusun bizi LenaG Sitare55 Jou
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bir dahaYine bir yığın alıntılarım ve ben arkadaşlar kusura bakmayın ya cumartesi tartı bildirimini yaptıktan sonra çocuklar dışarıya çıkartmıştık biraz vakit geçirdik oradan anneme geçmiştim eşim de dışarıda işleri vardı akşam saat 8.00'de sanırım Adana'da merkez üstü Kozan olmak üzere deprem meydana geldi sallandık apartmanda oturuyor Annemlerde benim oğlumun da özel bir durumu var aranızda bilen bilmeyen arkadaşlar olabilir engel durumu var Daha önceki depremlerden de çok etkilendiği için biraz sarsıldı onu toparlamam Zaman Aldı biraz o nedenle girip de haberdar edemedim sizlere Şu an iyiyiz Kendi evimizdeyiz Çok şükür İnşallah bir daha yakın zamanda kimse Yaşamaz basiretiniz bağlanıyor O anda ne yapacağını bilemiyor insan Rabbim daha beterlerinden korusun bizi LenaG Sitare55 Jou
Kaptanım kusura bakma tartıldım yazmayı unutmuşum yoğundum bugünLotus1234 kaptanım tartı bildirimini bekliyorum
Efenin_Annesi
@Lavinia_98
Azmet5255
@nurovic
@Pembepilates
kızlar bildirimler nerde kııaazzz
Olur ablacım, sen iste yeter ki her halükarda kendimiz için çabalıyoruz, senin için de çabalarım ayrıca.Haftaya seni alırım Boncuk
Çok güzel olmuş menün ablacım afiyet olsun.Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin, peynir
Ara öğün
1 züber protein bar
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak taze fasulye yemegi
2 kepçe şehriye çorbası
2.5 lt su
1.5 saat molali yürüyüş
LenaG
Boncuk2307
Güzel gözüküyor afiyet olsun, spor da harikaBugünkü Menüm
Sabah 12:00
1 yumurtadan 4 yk menemen
2 küçük dilim kaşar
5 yeşil zeytin
1 küçük salatalık
Yarım domates
Akşam 18:30
1 kase çoban salata
1 nar
2 tatlı kaşığı bal
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 avuç çekirdek
2 lt su
13950 adım (9000’i tempolu idi)
LenaG
Boncuk2307
Ben de diyecektim akşam yemeğinde tahin diye düşündüm. Tatlı istekleri çözümünü bulamıyoruz kadınlar olarak bence, bn de dayanamıyorum bazen. Afiyet olsun güzel olmuş yine de. Altın süt duymuş muydun ablaa, onu yap bir de hm zayıflamaya destek olur hem tatlı isteğini bastırıyor biraz.İyi Akşamlar
11 2yumurta, 1kabak, 2yk.yulaf ezmesi karışımı ile yağlı kağıtta tost, 4zeytin, 2kk.yarım yağlı kaşar peyniri, birazda beyaz peynir, marul ve roka, 1sosluk keçiboynuzu özlü tahin
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
18:45 Akşam yemeği
2kase şehriyeli turuncu kabak çorbası, 3yk.yumurtalı semizotu, 1servis kaşığı şehriye pilavı, büyük kase marul roka salatası, 1çk.dan az büyük yy.kaşar peyniri, 1kase yoğurt ve 1sosluk keçiboynuzu özlü tahin
Canım aşırı tatlı istiyor napcam beenn bugün yiyeceğimi yedim cumartesiye cıss yok artık kaptanlarım
Su 3 litre
Spor, günlük işler çamaşır yıka, as topla pişir
Güzel olmuş ablacım afiyet olssunSelam kızlar
Sabah 10.30 kahvaltı 2 yumurta 1 salata küçük boy, 2 dilim tam buğday ekmek dere otu 3-4 zeytin
Öğle 15.00 :babagannuş 1 tabak + 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 17.00 : sade Türk kahvesi
Akşam 19.00 3 kaşık dereotlu cacık
2 litre su
1 saat ev işi
30 dk eliptik
LenaG
Menü gzel olmuş afiyeet olsun, ben şeyi soracaktım. Asrın tandırı lavaşlar nasıl ben de alacağım da tadını bilmediğim için güvenemedim. Çavdar almayı düşünüyorum denedin mi acaba ablacmSitare55 LenaG Boncuk2307
29 Ekim Salı
sabah yok
öğlen 12.30
1 yumurta+100 gr peynir+ 1 yk zeytinyağı+ 1/2 çb süt ve 2 tane asrın tandırı ekşimaya tb lavaştan yapılmış böreğin yarısını yedim.
domates salatalık biber
ara17.30
1 lokma bu börekten ve 3 fındık
akşam 19.00
120 gr kadar sebzeli et sote, 1 servis kaşığı spagetti, salata, 2 yk yoğurt
ara 21.30 gibi yerim
1/2 çb kefir+ 4-5 kırmızı üzüm+ tarçın
2 lt su
6000 adım
Çok güzel olmuş afiyet olsun
Ekmek Gerisi güzel afiyet olsunLenaG Sitare55 Boncuk2307
Sabah 8.30
1 Trabzon hurmasi
7 badem
Ara. Kahve
14:00
paca corba
Yarim pors et döner+ 2 yk pilav+ 9-10 pat kızartması
Ekmek fazlaca
Salata
Ayran
17: 30 sütlü kahve
Ceyrek armut
6 kabuklu fıstık
20: Yemek yaparken 2 yk mantar kavurma
Spor: 18.400 adım
3 litre su
1 litre dukan
Güzel olmuş afiyet olsun kaptanımİyi aksamlar
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı
Peynir
5 zeytin
1 ceviz
Haşlanmış yumurta
2 YK salata
Öğlen
Tavuk döner
Roka
Akşam
Çeddarli sucuklu tost
Ara öğün
Bitki çayı +zencefil bal
1 kuru hurma
2.5 lt su .
6500 adım
Çok gelmedi aslında gözüme, için rahat etmiyorsa yarın dengelersin, afiyet olsun29 ekim cumhuriyet bayramı menü
09.00 / 2 küçük dilim karabuğday ekmeği / kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
10.30 sütlü espresso şekersiz tabi
15.00 kfc twister menü maalesef patateslerinden tattım ama dürümü götürdüm
18.00 bir kase brokoli çorbası
TOPLAM 950 kalori olmuş
Boncuk2307 Lotus1234 LenaG
SU: 2 litre (fast food susatıyor bacılarım )
SPOR: yemekten sonra 4.000 adım attım, çocuğu parka görürdüm. saati takmadım tel görüntüsünü aldım tel görüntüsü ve park görüntüsü ekte :)) demin 10 dk yürüdüm tempolu.
Bugün de hafif yemişsin, afiyet olsun ablacım
Gayet güzel olmuş afiyet olsun.
Teşekkür ederim canımOlur ablacım, sen iste yeter ki her halükarda kendimiz için çabalıyoruz, senin için de çabalarım ayrıca.
Çok güzel olmuş menün ablacım afiyet olsun.
Maşallah 4 çocukla nasıl yaptın bu kadar sporu bn bir taneyle baş edemiyorum.
Güzel gözüküyor afiyet olsun, spor da harika
Ben de diyecektim akşam yemeğinde tahin diye düşündüm. Tatlı istekleri çözümünü bulamıyoruz kadınlar olarak bence, bn de dayanamıyorum bazen. Afiyet olsun güzel olmuş yine de. Altın süt duymuş muydun ablaa, onu yap bir de hm zayıflamaya destek olur hem tatlı isteğini bastırıyor biraz.
Güzel olmuş ablacım afiyet olssun
Menü gzel olmuş afiyeet olsun, ben şeyi soracaktım. Asrın tandırı lavaşlar nasıl ben de alacağım da tadını bilmediğim için güvenemedim. Çavdar almayı düşünüyorum denedin mi acaba ablacm
Ekmek Gerisi güzel afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun kaptanım
Çok gelmedi aslında gözüme, için rahat etmiyorsa yarın dengelersin, afiyet olsun
aayyyyy depremden haberim yoktuuuuuu geç ögrendimm cok üzgünümm yaaYine bir yığın alıntılarım ve ben arkadaşlar kusura bakmayın ya cumartesi tartı bildirimini yaptıktan sonra çocuklar dışarıya çıkartmıştık biraz vakit geçirdik oradan anneme geçmiştim eşim de dışarıda işleri vardı akşam saat 8.00'de sanırım Adana'da merkez üstü Kozan olmak üzere deprem meydana geldi sallandık apartmanda oturuyor Annemlerde benim oğlumun da özel bir durumu var aranızda bilen bilmeyen arkadaşlar olabilir engel durumu var Daha önceki depremlerden de çok etkilendiği için biraz sarsıldı onu toparlamam Zaman Aldı biraz o nedenle girip de haberdar edemedim sizlere Şu an iyiyiz Kendi evimizdeyiz Çok şükür İnşallah bir daha yakın zamanda kimse Yaşamaz basiretiniz bağlanıyor O anda ne yapacağını bilemiyor insan Rabbim daha beterlerinden korusun bizi LenaG Sitare55 Jou
Ne kusuru ben bilmiyordum çocuğunun durumunu da depremi de çok geçmiş olsun.Yine bir yığın alıntılarım ve ben arkadaşlar kusura bakmayın ya cumartesi tartı bildirimini yaptıktan sonra çocuklar dışarıya çıkartmıştık biraz vakit geçirdik oradan anneme geçmiştim eşim de dışarıda işleri vardı akşam saat 8.00'de sanırım Adana'da merkez üstü Kozan olmak üzere deprem meydana geldi sallandık apartmanda oturuyor Annemlerde benim oğlumun da özel bir durumu var aranızda bilen bilmeyen arkadaşlar olabilir engel durumu var Daha önceki depremlerden de çok etkilendiği için biraz sarsıldı onu toparlamam Zaman Aldı biraz o nedenle girip de haberdar edemedim sizlere Şu an iyiyiz Kendi evimizdeyiz Çok şükür İnşallah bir daha yakın zamanda kimse Yaşamaz basiretiniz bağlanıyor O anda ne yapacağını bilemiyor insan Rabbim daha beterlerinden korusun bizi LenaG Sitare55 Jou
Çok teşekkür ederim canım altın sütü kesinlikle araştırıcamOlur ablacım, sen iste yeter ki her halükarda kendimiz için çabalıyoruz, senin için de çabalarım ayrıca.
Çok güzel olmuş menün ablacım afiyet olsun.
Maşallah 4 çocukla nasıl yaptın bu kadar sporu bn bir taneyle baş edemiyorum.
Güzel gözüküyor afiyet olsun, spor da harika
Ben de diyecektim akşam yemeğinde tahin diye düşündüm. Tatlı istekleri çözümünü bulamıyoruz kadınlar olarak bence, bn de dayanamıyorum bazen. Afiyet olsun güzel olmuş yine de. Altın süt duymuş muydun ablaa, onu yap bir de hm zayıflamaya destek olur hem tatlı isteğini bastırıyor biraz.
Güzel olmuş ablacım afiyet olssun
Menü gzel olmuş afiyeet olsun, ben şeyi soracaktım. Asrın tandırı lavaşlar nasıl ben de alacağım da tadını bilmediğim için güvenemedim. Çavdar almayı düşünüyorum denedin mi acaba ablacm
Ekmek Gerisi güzel afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun kaptanım
Çok gelmedi aslında gözüme, için rahat etmiyorsa yarın dengelersin, afiyet olsun
Doğru canım çok sağol teşekkür ederimAfiyet olsun
Afiyet olsun canm arada oluyor öyle önümüzdeki maçlara bakacaz diyip geride takılmamak lazım
Akşam cacigin yanına birşeyler olsa daha iyi olurmuş sabaha acikirsin
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun
Yarın başlayalım mı ben cumadan beri full fire verdim start yapmam lazim
Gözüm kahvaltı aradı
Çok mantıklı bir hareket en azından 4 çocukla onun hazırlanması evden çıkması kavimler göçü gibi olur evden çıkmak daha zahmetli geliyor bana da
Afiyet olsun
Biz tesekkur ederizSevgili Masterfit ailesi salı transfer hakkını kazanan kaptan Sitare55 olduu ( Lotus1234 bildirim vermediği için)
Kırmızı kaptanım transferini gerçekleştirebilirsin
Bildirimlerini önemli bir durum dışında unuttuğu için göndermeyen arkadaşlarıma sitemimi iletiyorum.
Vaktinde ileten tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum
C.tesi için hepimize bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziii
Sitare55
Cumartesi 71.50
Salı 72.30
Fark +0.800
Eki Görüntüle 3496204
Masterfit 139.Etap 26.10 29.10 Fark KIRMIZI TAKIM Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı 71.50 72.30 +0.800 Oran -1.118 LenaG 86.55 86.20 -0.350 gezegenfeza 74.70 75.80 +1.100 @sibel_84 73.55 72.60 -0.950 @bnnu 65.70 65.80 +0.100 @Mthn83 76 77.80 +1.800 @Beklenen2 73.50 73.20 -0.300 @Cicekbocekkaktus 79.80 79.70 -0.100 @Mina45 97 96.30 -0.700 Efenin_Annesi 97.45 - - @Lavinia_98 65 - - Boncuk2307 68.15 67.65 -0.500 @60kiloyum 87.20 86.60 -0.600 Jou 71.90 71.40 -0.500 @Asya89 76.30 76.10 -0.200 MAVİ TAKIM Lotus1234 Mavi Takım Kaptanı 92.80 - - Oran Cakinin Gelini 79.80 80.30 +0.500 @Sem2024 93.90 84.20 +0.300 @Ankee 64.25 63.65 -0.600 @Tutku44 84.10 84.10 0 @Ellssa 70.70 71.20 +0.500 bluegreeneyes 70.50 71 +0.500 @urfaktefek 84.30 83.30 0 @trueliving_ 64.70 65 +0.300 Azmet5255 64.65 - - @tomrs 63.40 64.50 +1.100 @yazarhanim35 79.80 80.70 +0.800 @s i d e l y a 67.75 67.50 -0.250 D Diyettenvzgctm-olmuyo 70.10 69.20 -0.900 HAZIRLIK @malahit 53.50 55 +1.500 M Makaron23 66.80 66.90 +0.100 @Sena616 73.25 - - @nurovic 50.05 - - @Pembepilates (başlangıç 27.10) 84.70 - -
Hem galeta hem gözleme hemde kuru fasülye fazla k.hidrat olmuş sanki tatlı krizine direnmenden dolayı tebrikler cnmMenüleri yorumlayıp anca kendi menümü yazacağım.
Kahvaltı 13.00
3 yk granola, 1 sb süt, 1 çk bal
Ara Öğün 17.00
2 kepekli galeta, 1 kase cacık
Akşam Yemeği 19.00
yarım gözleme, 1 kase cacık, 3 yk kadar kuru fasulye
2 lt su , şimdi oğlanı uyuttuktan sonra eliptik yapacağım. Tekrar bildirim yaparım.
LenaG Sitare55 Lotus1234
Misafirim geldi, onlar gelecek diye eşim baklava almış, onlar da almış gelirken yaklaşık bir kilo baklavadan bir tane bile yemedim. Tatlı krizim geçmiş demek ki.
Bundan sonra normal kahvaltı yok canım, 2 hafta bu tarz yemeliyimAfiyet olsun
Afiyet olsun canm arada oluyor öyle önümüzdeki maçlara bakacaz diyip geride takılmamak lazım
Akşam cacigin yanına birşeyler olsa daha iyi olurmuş sabaha acikirsin
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun
Yarın başlayalım mı ben cumadan beri full fire verdim start yapmam lazim
Gözüm kahvaltı aradı
Çok mantıklı bir hareket en azından 4 çocukla onun hazırlanması evden çıkması kavimler göçü gibi olur evden çıkmak daha zahmetli geliyor bana da
Afiyet olsun