- 7 Ağustos 2016
- 4.015
- 14.008
Sağlıcakla büyusunlerOkurken anne oldum:) acelem vardiysa demekkioğlum 8.sinif Allahin izniyle bu sene lgs ye girecek kızlarım ikiz 4.sınıf oldular ufak tekne kazintimda 4 yaşında ellerinizden öper teyzeleri
Branşım Edebiyat :)
Öğreneceğim inşallah:) akşam sporuna etiket yaparım yarın tartıya kendi nickimi ve tarihimi yazıp çekip atacağım çok soruyorum hakkınızı helal edin
Giden ben olurdum herhalde40 lar ligi ne yaww şuracığa bayılazaamm
Ne yiyeceksiniz kulağıma söyle seni kaptırmadım ya Allajıma bin şükür
Bir iki güne alışırsın, 1 hafta hazırlıktasın ya o yüzden sadece beni ve dediğim gibiÖğreneceğim inşallah:) akşam sporuna etiket yaparım yarın tartıya kendi nickimi ve tarihimi yazıp çekip atacağım çok soruyorum hakkınızı helal edin
Çalışıyordum velakin hastalıktan dolayı bırakmak zorunda kaldım çok fazla atak geçiriyordum çok ozlesemde galiba evde olmaya alıştım kendi faasfood lokantamiz var eşimle onu isletiyoruz Rabbım evladınizin emeklerini boşa çıkarmasın gönlündekini nasip etsin inşallah onlar için zor bir dönem değişen sınav sistemleri konu ağırlığı.Çalışıyor musun? Benim büyüğüm yani kızım da lgs öğrencisi oğlum 4. Sınıf küçüğüm beş yaşında. Sınıf öğretmeniyim ama atandıktan sonra edebiyatı da ikinci üni olarak okudım ne kaaa ortak yömümüz var
Raabim şafi. İsmi ile şifa versinÇalışıyordum velakin hastalıktan dolayı bırakmak zorunda kaldım çok fazla atak geçiriyordum çok ozlesemde galiba evde olmaya alıştım kendi faasfood lokantamiz var eşimle onu isletiyoruz Rabbım evladınizin emeklerini boşa çıkarmasın gönlündekini nasip etsin inşallah onlar için zor bir dönem değişen sınav sistemleri konu ağırlığı.
Boy şahane maşallah. Sen zaten 60 dan aşağı düşünme bile. Benim bı arkadasim var 175 boyunda. Yan yana gezerken çok mükemmel oluyoruz 158 boyumla ahahahaahahahaha1.70 boyum 65 den aşağısında pek bi naçar duruyorum
Kiloları boylara göre baz alsak tamamdir. Boyları unutuyoruz kalabaligiz. İlk sayfada yazsa gidip gidip bakardım ne güzel.nurovic bunların hepsi mizah kız herkes mutlu olduğu kiloda olsun ama sağlığından ödün vermeyerek
Sürekli üzgünüm üzgünüm bildirimi atma bana
aktarda var ama içeriklerine bak katkı maddesi ya da şeker olmasın. biz iki marka kullandık. bir de köylüden kozalak şurubu alabilirsin. onlar pekmez ekliyor sadeceHatika eksi canım tebrik ederim
Her türlğ eksi candır canım tebrik ederim
Vay vay menülwrin harika sonuçları tebrikler canım
Süpersin canım tebrik ederim
Sebebi belli canım göndermeyi de biliyorsun moral bozmak yok
Gider canım bir anda kilolar bşz yeterli kararlı olalım
Harikasın boncuğum twbrik edeirm
Denemedim canım aktarda var mıdır?
Dişçiye de gidemesim randevum vardı adam işlem yaparken napacam öksürük gelirse dşye
Vay vaayy tebrik ederim canım
Ha ri katebrikler kaptaniçem
Geçmiş gitmiş olsun inşallah Rabbım safi adıyla Şifa versinEvet canım, göğüsten aşağı vurdu, çok şükür geçiyor, ağrısı ve biraz his kaybı hala mevcut
Haftaya seni alırım Boncuk
Tartı sabitlendikten sonra inip çekebilirsin canımGörüntülü tartı derken tartinin üzerinde olduğumuz görünecek sekildemi çekip atıyoruz acaba
Canım ben sabah aç karna tartıldım ama kaç çıktım hatırlamıyorum buraya cumartesi yazıyorduk sanıyordumLotus1234 kaptanım tartı bildirimini bekliyorum
Efenin_Annesi
@Lavinia_98
@Azmet5255
nurovic
P Pembepilates
kızlar bildirimler nerde kııaazzz
Aaaa bilmiyordum tamamdırP Pembepilates Salı ve cumartesi tartı günlerimiz.
Salı tartıda en çok eksi çıkan takım kaptanı karşı taraftan bir arkadaş ile kendi takımındaki bir arkadasi değiştiriyor.