Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok doğru sürekli aciktirdi ve ben istemsiz bir şekilde yedim kendimi kontrol edemedim egerku yersem akşam menü yanında tuketirim yara kendimi sıkı sıkıya tutmaliyimAfiyet olsun canım biraz daha dengeli gitmeye çalışalım
Canım geçmiş olsun ihlamur+zencefil+limonu kanka yap kendine bugünlerde
Afiyet olsun güzel bir menü akşam da iyi kurtarmışsın
Günaydın canım afiyet olsun
Günaydııınnn çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Afiyet olsun pazar günü için erken yediğin bir dilim pastayı ertesi gün dengelemişsin
Canım tebrik ederim çok güzel eksiii
Tebrikler canım bak ne güzel eksi gelmiş
Tebrik ederim canım
Günaydın canım
Vaay çok güzel eksi gelmiişşş tebrik ederim canım
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi
Afiyet olsun
Günaydın canım hemen biraz ödem savar yapalım
Afiyet olsun
Günaydın canım KUTLU OLSUUUUNNN
Eksi değil sabit gelmek de güzel c.tesi güzel bir eksi bekliyorum
Afiyet olsun
Tebrk ederim canım
Afiyet olsun çekirdekler biraz kaçmış
Günaydın tomrs cumm
C.tesi eksi geleceekkk ama kendini aç bırakmadan
Meyve mideyi kazındırıyor canım biraz azaltmaya çalışalım
Beni almışsın. Hayirli olsunİnsaallah lâyık olmaya çalışıcamEllerine sağlık kaptaniçem
Transfer hakkımı D Diyettenvzgctm-olmuyo dan yana kullanmak istiyorum kimseyi vwrmek istemiyorum ama kurallar gereği maalesef @Mthn83
Bu yorumu yazarken nerden bilebilirdim, transfer olacağimiAfiyet olsun. Pazar günü pastadan bir sey olmaz ki. Cunku hem pasta yiyene kadar nerdeyse bir sey yememissin. Hem de 15:30 dan sonra bir sey yememissin. Gitmistir o. Hem yemekleri tam, hem de pastayi aksam yeseydin, o zaman yanmistin işte(ama sen yine de yeme, direkten dönmüssün)
İnşallah maviş kaptanım ben bir iki gün dikkat edemedim ipin içi hemen kaçtı bugün daha dikkatliydim umarım güzel eksiler olurMavi takım arkadaşlarım cumartesiye kadar silkelenip kendimize gelelim.
Ekim hedeflerimizi tutturmaliyiz. Bildirim yapamadım sabah müsait olmadığımdan malesef Sitare55 ciğim kaptı transfer hakkını Cumartesi bu iş bizde olmalı.
Selam lotus. Menülerime afiyet olsun dememenin sebebi var miydi? Etiketliyorum, gerci diger arkadaslari da begenip gectigin olmustu. İlk menumu cok begenmistin, yazmistin, sonra ne oldu anlamadimbegenip gectin.Haftaya seni alırım Boncuk
Hoşgeldin yenidenSelam canım kızlar misafirlerimi yolladım ve geldim burayı da özledim, ilk önce güzeldi arada giriyordum ama sonra yoğunlaşinca giremedim LenaG kaptanım ve takımlar için uygunsa cumartesi tartilip listeye girmek isterim ,
Afiyet olsun tatlı kaçmış dikkat et.Tarcinli süt tüket canimİyi Akşamlar
11 2yumurta, 1kabak, 2yk.yulaf ezmesi karışımı ile yağlı kağıtta tost, 4zeytin, 2kk.yarım yağlı kaşar peyniri, birazda beyaz peynir, marul ve roka, 1sosluk keçiboynuzu özlü tahin
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
18:45 Akşam yemeği
2kase şehriyeli turuncu kabak çorbası, 3yk.yumurtalı semizotu, 1servis kaşığı şehriye pilavı, büyük kase marul roka salatası, 1çk.dan az büyük yy.kaşar peyniri, 1kase yoğurt ve 1sosluk keçiboynuzu özlü tahin
Canım aşırı tatlı istiyor napcam beenn bugün yiyeceğimi yedim cumartesiye cıss yok artık kaptanlarım
Su 3 litre
Spor, günlük işler çamaşır yıka, as topla pişir
Özel bir sebebi yok mesajlarla kötü bir bağ kurmuyorum canim olur mu öyle şey ? Belki arada kaynamistir.Bugun çok yoğundum kendi tartı bildirimimi de yapamadım.Menünü at bakalım?Selam lotus. Menülerime afiyet olsun dememenin sebebi var miydi? Etiketliyorum, gerci diger arkadaslari da begenip gectigin olmustu. İlk menumu cok begenmistin, yazmistin, sonra ne oldu anlamadimbegenip gectin.
Afiyet olsun cnm güzel menü eksi gelir böyle devam
Tamam kaptanım hiç denemedim yarın denicem tarçınlı sütüAfiyet olsun tatlı kaçmış dikkat et.Tarcinli süt tüket canim