Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoşgeldin canım

4 çocuk ve kortizonlara rağmen 57 kilo mu
Ben ağzımı bantlamaya gidiyorum
Anke ben sana cevap yazacaktıö geçwn gün gitti aklımdan şimdi geri geldi aklıma :))
Şu tartı farkı ile alakalı benim tartım da diyetiayene göre bir kilo fazla tartıyor ama sonucta verdiğim kilo her iki yerde de eşit önemli olan ne kadar verdiğimiz takılma bence buna

Aaa bak 57 yi görüp gerisini görmemişim 4 çocul hwm de öğretmen meslektaşım hem de 34 yaş nettin bacım çocuklar kaç yaşımda branşın ne aklımda deli sorular

LenaG Boncuk2307 Geçen cumartesi 92.8kg
Salı 92.5 kg
Fark: -300gr
Kaptanım iki haftadır yetişemiyorsun salı tartılarına. ne de güzel vermişsin aslında, ama benim has kaptanım Sitare55 aldı hakkını.
Güzel olmuş ablacım afiyet olsun bundan sonraki menü ve spor paylaşımlarına beni ve kaptaniçem LenaG yi etiketlersen seviniriz. takibini yapması daha kolay oluyor.

Di mi birinde daha böyle olmuştu diye hatırladım ben de
Aynen canım yaa sonuçta verince o da verdiğin görülüyo bu tartıda da

Aaa bak 57 yi görüp gerisini görmemişim 4 çocul hwm de öğretmen meslektaşım hem de 34 yaş nettin bacım çocuklar kaç yaşımda branşın ne aklımda deli sorular
Okurken anne oldum:) acelem vardiysa demekki oğlum 8.sinif Allahin izniyle bu sene lgs ye girecek kızlarım ikiz 4.sınıf oldular ufak tekne kazintimda 4 yaşında ellerinizden öper teyzeleri
Branşım Edebiyat :)

Okurken anne oldum:) acelem vardiysa demekki oğlum 8.sinif Allahin izniyle bu sene lgs ye girecek kızlarım ikiz 4.sınıf oldular ufak tekne kazintimda 4 yaşında ellerinizden öper teyzeleri
Ayy bayılırım edebiyata. Çok severdim okurken.

Hoşgeldin aramıza allah kolaylıklar versin sana, ayrıca tebrik ederim

Çalışıyor musun? Benim büyüğüm yani kızım da lgs öğrencisi oğlum 4. Sınıf küçüğüm beş yaşında. Sınıf öğretmeniyim ama atandıktan sonra edebiyatı da ikinci üni olarak okudım ne kaaa ortak yömümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…