- 18 Mart 2018
- 29.626
- 116.112
- 34
Hoşgeldin canımADINIZ: Tugba
YAŞINIZ: 34 oldum geçen ay :)
BOYUNUZ: Son ölçümde 157 idi
KİLONUZ: 57.30
HEDEF KİLONUZ: 51 53 arası
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 4
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kortizonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Vaskulit hastasıyım buna bağlı böbrek tutulumlarim var .Bir tür romatizmal rahatsızlık
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında çok kilo problemim yok sadece kortizonlarla dengelemeye çalışıyorum:)
Bundan 4 5 sene olmuştur galiba 6.Takimda @Zipzip- in grubunda hedef kiloma inmistim 50.10 sonra kendi isteğimle 54 55 kg arasında koruma yapıyordum.2 3 kg almışım ekstradan
Anke ben sana cevap yazacaktıö geçwn gün gitti aklımdan şimdi geri geldi aklıma :))4 çocuk ve kortizonlara rağmen 57 kilo mu
Ben ağzımı bantlamaya gidiyorum
4 çocuk ve kortizonlara rağmen 57 kilo mu
Ben ağzımı bantlamaya gidiyorum
Bosverin çok da iyi birsey değil boyunuz varsaAsla 50 kilo olamayacağım için bi kıskançlık mı desem bi gıcıklık mı desem öyle bir şey işte
85 ler kucak açmış bekliyor kuzum hiç durma koşBen spora kaçar gideyim de biraz ter atayım
Hele bir sıcaklık hissettim, senmiydinFezam sana sarılmak istiyorum sarıldım say kızın gibi
1.70 boyum 65 den aşağısında pek bi naçar duruyorumAllah iyiliginiz versin
Bosverin çok da iyi birsey değil boyunuz varsa
Benim tabiHele bir sıcaklık hissettim, senmiydin
Aaa bak 57 yi görüp gerisini görmemişim 4 çocul hwm de öğretmen meslektaşım hem de 34 yaş nettin bacım çocuklar kaç yaşımda branşın ne aklımda deli sorularADINIZ: Tugba
YAŞINIZ: 34 oldum geçen ay :)
BOYUNUZ: Son ölçümde 157 idi
KİLONUZ: 57.30
HEDEF KİLONUZ: 51 53 arası
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 4
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kortizonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Vaskulit hastasıyım buna bağlı böbrek tutulumlarim var .Bir tür romatizmal rahatsızlık
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında çok kilo problemim yok sadece kortizonlarla dengelemeye çalışıyorum:)
Bundan 4 5 sene olmuştur galiba 6.Takimda @Zipzip- in grubunda hedef kiloma inmistim 50.10 sonra kendi isteğimle 54 55 kg arasında koruma yapıyordum.2 3 kg almışım ekstradan
Kaptanım iki haftadır yetişemiyorsun salı tartılarına. ne de güzel vermişsin aslında, ama benim has kaptanım
Güzel olmuş ablacım afiyet olsun bundan sonraki menü ve spor paylaşımlarına beni ve kaptaniçemSaat 9.30
Sütlü hindiba kahve ve yulaftan sucuklu kaşarlı salçalı tost ( 1 yumurta 3 yk yoğurt 3 yk yulaf 2 ince dilim kasar 3 tane kasap sucuk ) 3 suya ıslanmış hurma ve 3 adet ceviz
Saat 13.30
Kahve 1 muz 3 4 tane ceviz
Saat : 16.00
5 yk yeşil mercimek havlaması ve 150 gram tavuk göğsü ikisi birlikte sotelendi 4 yk yoğurt eşliğinde gün kapatıldı
If sistemi ve şekersiz 21 gün yapıyorum
Sporumu akşam yapacagim
Di mi birinde daha böyle olmuştu diye hatırladım ben deAnke ben sana cevap yazacaktıö geçwn gün gitti aklımdan şimdi geri geldi aklıma :))
Şu tartı farkı ile alakalı benim tartım da diyetiayene göre bir kilo fazla tartıyor ama sonucta verdiğim kilo her iki yerde de eşit önemli olan ne kadar verdiğimiz takılma bence buna
50-40-30 derken kaybolacaklar ayyy40 lar ligi ne yaww şuracığa bayılazaamm
Ne yiyeceksiniz kulağıma söyle seni kaptırmadım ya Allajıma bin şükür
1.70 boyum 65 den aşağısında pek bi naçar duruyorum
Ay niyeNaçar mı ahahahahahah yıllardır duymadım bu sıfatı
Okurken anne oldum:) acelem vardiysa demekkiAaa bak 57 yi görüp gerisini görmemişim 4 çocul hwm de öğretmen meslektaşım hem de 34 yaş nettin bacım çocuklar kaç yaşımda branşın ne aklımda deli sorular
Oh maşallah boyunuz güzel1.70 boyum 65 den aşağısında pek bi naçar duruyorum
Ayy bayılırım edebiyata. Çok severdim okurken.Okurken anne oldum:) acelem vardiysa demekkioğlum 8.sinif Allahin izniyle bu sene lgs ye girecek kızlarım ikiz 4.sınıf oldular ufak tekne kazintimda 4 yaşında ellerinizden öper teyzeleri
Branşım Edebiyat :)
Okurken anne oldum:) acelem vardiysa demekkioğlum 8.sinif Allahin izniyle bu sene lgs ye girecek kızlarım ikiz 4.sınıf oldular ufak tekne kazintimda 4 yaşında ellerinizden öper teyzeleri
Çalışıyor musun? Benim büyüğüm yani kızım da lgs öğrencisi oğlum 4. Sınıf küçüğüm beş yaşında. Sınıf öğretmeniyim ama atandıktan sonra edebiyatı da ikinci üni olarak okudım ne kaaa ortak yömümüz varOkurken anne oldum:) acelem vardiysa demekkioğlum 8.sinif Allahin izniyle bu sene lgs ye girecek kızlarım ikiz 4.sınıf oldular ufak tekne kazintimda 4 yaşında ellerinizden öper teyzeleri