Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Okurken anne oldum:) acelem vardiysa demekki 🤣 oğlum 8.sinif Allahin izniyle bu sene lgs ye girecek kızlarım ikiz 4.sınıf oldular ufak tekne kazintimda 4 yaşında ellerinizden öper teyzeleri
Branşım Edebiyat :)
Sağlıcakla büyusunler🧿 Allah yar ve yardımcın olsun ben 3 le pert oldum 🙈

Kaptanım iki haftadır yetişemiyorsun salı tartılarına. ne de güzel vermişsin aslında, ama benim has kaptanım Sitare55 Sitare55 aldı hakkını.

Güzel olmuş ablacım afiyet olsun bundan sonraki menü ve spor paylaşımlarına beni ve kaptaniçem LenaG LenaG yi etiketlersen seviniriz. takibini yapması daha kolay oluyor. :KK68:
Öğreneceğim inşallah:) akşam sporuna etiket yaparım yarın tartıya kendi nickimi ve tarihimi yazıp çekip atacağım çok soruyorum hakkınızı helal edin

Öğreneceğim inşallah:) akşam sporuna etiket yaparım yarın tartıya kendi nickimi ve tarihimi yazıp çekip atacağım çok soruyorum hakkınızı helal edin
Bir iki güne alışırsın, 1 hafta hazırlıktasın ya o yüzden sadece beni ve dediğim gibi LenaG LenaG kaptanımı etiketlemen yeterli. Menü spor ve tartı bildirimleri için geçerli. :KK60:

Çalışıyor musun? Benim büyüğüm yani kızım da lgs öğrencisi oğlum 4. Sınıf küçüğüm beş yaşında. Sınıf öğretmeniyim ama atandıktan sonra edebiyatı da ikinci üni olarak okudım ne kaaa ortak yömümüz var 🤩
Çalışıyordum velakin hastalıktan dolayı bırakmak zorunda kaldım çok fazla atak geçiriyordum çok ozlesemde galiba evde olmaya alıştım kendi faasfood lokantamiz var eşimle onu isletiyoruz Rabbım evladınizin emeklerini boşa çıkarmasın gönlündekini nasip etsin inşallah onlar için zor bir dönem değişen sınav sistemleri konu ağırlığı.

Çalışıyordum velakin hastalıktan dolayı bırakmak zorunda kaldım çok fazla atak geçiriyordum çok ozlesemde galiba evde olmaya alıştım kendi faasfood lokantamiz var eşimle onu isletiyoruz Rabbım evladınizin emeklerini boşa çıkarmasın gönlündekini nasip etsin inşallah onlar için zor bir dönem değişen sınav sistemleri konu ağırlığı.
Raabim şafi. İsmi ile şifa versin 🙏

1.70 boyum 65 den aşağısında pek bi naçar duruyorum 😅
Boy şahane maşallah. Sen zaten 60 dan aşağı düşünme bile. Benim bı arkadasim var 175 boyunda. Yan yana gezerken çok mükemmel oluyoruz 158 boyumla ahahahaahahahaha
nurovic nurovic bunların hepsi mizah kız herkes mutlu olduğu kiloda olsun ama sağlığından ödün vermeyerek 🙏
Sürekli üzgünüm üzgünüm bildirimi atma bana :KK19:
Kiloları boylara göre baz alsak tamamdir. Boyları unutuyoruz kalabaligiz. İlk sayfada yazsa gidip gidip bakardım ne güzel. 😻

Hatika eksi canım tebrik ederim 🥳

Her türlğ eksi candır canım tebrik ederim 🥳

Vay vay menülwrin harika sonuçları tebrikler canım 🥳

Süpersin canım tebrik ederim 🥳

Sebebi belli canım göndermeyi de biliyorsun moral bozmak yok 🥳

Gider canım bir anda kilolar bşz yeterli kararlı olalım 🥳

Harikasın boncuğum twbrik edeirm 🥳

Denemedim canım aktarda var mıdır?
Dişçiye de gidemesim randevum vardı adam işlem yaparken napacam öksürük gelirse dşye :KK43:

Vay vaayy tebrik ederim canım 🥳

Ha ri ka 🥳 tebrikler kaptaniçem ❤️
aktarda var ama içeriklerine bak katkı maddesi ya da şeker olmasın. biz iki marka kullandık. bir de köylüden kozalak şurubu alabilirsin. onlar pekmez ekliyor sadece

Kaptanım iki haftadır yetişemiyorsun salı tartılarına. ne de güzel vermişsin aslında, ama benim has kaptanım Sitare55 Sitare55 aldı hakkını.

Güzel olmuş ablacım afiyet olsun bundan sonraki menü ve spor paylaşımlarına beni ve kaptaniçem LenaG LenaG yi etiketlersen seviniriz. takibini yapması daha kolay oluyor. :KK68:
Haftaya seni alırım Boncuk 😂

X