Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoşgeldin canım çok verilecek bir kilon yokmuş sağlıkla verirsin inşallah

Cok tesekkurlerr

Çok tesekkurler

Hoş geldiniz ve arka kapıdan size güle güle
Şaka tabi ki 50 kilolar kapatılsın diye bir hastag çalışmam var da

Ogunleri vs buraya atıyoruz değil mi ? Tartıyı yarın mı atayım acaba azcık beni aydınlatın gruplar bayaga değişmişte
Evet canım öğün olarak değil de günlük menü olarak içtiğin su yaptığın spor hepsini yazmanı rica ediyorum. Salı ve C.tesi tartı günlerimiz
Yarın sabah bir tartı fotosu ataran başlangıç alalım

ASK olsun ammaaaaa
Evet canım öğün olarak değil de günlük menü olarak içtiğin su yaptığın spor hepsini yazmanı rica ediyorum. Salı ve C.tesi tartı günlerimiz
Tamamdır o zaman yarın sabah atayım tartimi sabah resim çekmemiştim

Hoşgeldin aramıza
40 lar ligi peküü

Essah mi diiyyn

4 çocuk ve kortizonlara rağmen 57 kilo mu
Ben ağzımı bantlamaya gidiyorum

Saat 9.30
Sütlü hindiba kahve ve yulaftan sucuklu kaşarlı salçalı tost ( 1 yumurta 3 yk yoğurt 3 yk yulaf 2 ince dilim kasar 3 tane kasap sucuk ) 3 suya ıslanmış hurma ve 3 adet ceviz
Saat 13.30
Kahve 1 muz 3 4 tane ceviz
Saat : 16.00
5 yk yeşil mercimek havlaması ve 150 gram tavuk göğsü ikisi birlikte sotelendi 4 yk yoğurt eşliğinde gün kapatıldı
If sistemi ve şekersiz 21 gün yapıyorum
Sporumu akşam yapacagim

Anladım canım. Haklısın tabi. Ben de geceden alıp sabah cikiyorum wc ye. Diyetin en sıkıntılı olayı bu wc kısmı ya. O kadar da dikkat ediyorsun sen ama işte . Umarım düzene girer canım
Bugün kuru incirleri dörde kesip zeytinyağında bekletip yarından itibaren öğlen öğününde yiyeceğim, işe yarar inşaAllah

Afiyet olsun güzel menü olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…