- 8 Ağustos 2011
- 2.704
- 7.304
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geç saate bırakmamak ve abartmamak şartıyla şifa olsunBugün bisiler yiyebilir miyim Sitare55 ciğim
Hoşgeldin canım çok verilecek bir kilon yokmuş sağlıkla verirsin inşallahADINIZ: Tugba
YAŞINIZ: 34 oldum geçen ay :)
BOYUNUZ: Son ölçümde 157 idi
KİLONUZ: 57.30
HEDEF KİLONUZ: 51 53 arası
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 4
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kortizonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Vaskulit hastasıyım buna bağlı böbrek tutulumlarim var .Bir tür romatizmal rahatsızlık
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında çok kilo problemim yok sadece kortizonlarla dengelemeye çalışıyorum:)
Bundan 4 5 sene olmuştur galiba 6.Takimda @Zipzip- in grubunda hedef kiloma inmistim 50.10 sonra kendi isteğimle 54 55 kg arasında koruma yapıyordum.2 3 kg almışım ekstradan
Cok tesekkurlerrAfiyet olsun canım biraz daha dengeli gitmeye çalışalım
Canım geçmiş olsun ihlamur+zencefil+limonu kanka yap kendine bugünlerde
Afiyet olsun güzel bir menü akşam da iyi kurtarmışsın
Günaydın canım afiyet olsun
Günaydııınnn çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Afiyet olsun pazar günü için erken yediğin bir dilim pastayı ertesi gün dengelemişsin
Canım tebrik ederim çok güzel eksiii
Tebrikler canım bak ne güzel eksi gelmiş
Tebrik ederim canım
Günaydın canım
Vaay çok güzel eksi gelmiişşş tebrik ederim canım
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi
Afiyet olsun
Günaydın canım hemen biraz ödem savar yapalım
Afiyet olsun
Günaydın canım KUTLU OLSUUUUNNN
Eksi değil sabit gelmek de güzel c.tesi güzel bir eksi bekliyorum
Afiyet olsun
Tebrk ederim canım
Afiyet olsun çekirdekler biraz kaçmış
Günaydın tomrs cumm
C.tesi eksi geleceekkk ama kendini aç bırakmadan
Meyve mideyi kazındırıyor canım biraz azaltmaya çalışalım
Çok tesekkurlerGüzel toparlamışsın ablacım afiyet olsun. spor ve su da ideal
Kaydedilmiştir efenim.
Güzel olmuş menü, 300 gr bir şey değil ablacım gider hemen.
Maşallah-900 gr çok güzel, tebrik ederim.
Menüler güzel spor aradı gözlerim alıştırdın bizi şaşırıyoruz şimdi göremeyince
Çoook güzel eksi tebrik ederim
Ne güzel gelmiş tebrik ederim
Ayyy maşallah çok güzl tebrik ederim.
hey maşallah tebrik ederimm
Tebrik ederim
Güzel olmuş afiyet olsun spor da eklersen +1 gidecektir.
Hoş geldiniz ve arka kapıdan size güle güleADINIZ: Tugba
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Vaskulit hastasıyım buna bağlı böbrek tutulumlarim var .Bir tür romatizmal rahatsızlık
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında çok kilo problemim yok sadece kortizonlarla dengelemeye çalışıyorum:)
Bundan 4 5 sene olmuştur galiba 6.Takimda @Zipzip- in grubunda hedef kiloma inmistim 50.10 sonra kendi isteğimle 54 55 kg arasında koruma yapıyordum.2 3 kg almışım ekstradan
Evet canım öğün olarak değil de günlük menü olarak içtiğin su yaptığın spor hepsini yazmanı rica ediyorum. Salı ve C.tesi tartı günlerimizOgunleri vs buraya atıyoruz değil mi ? Tartıyı yarın mı atayım acaba azcık beni aydınlatın gruplar bayaga değişmişte
Hoş geldiniz ve arka kapıdan size güle güle
Şaka tabi ki 50 kilolar kapatılsın diye bir hastag çalışmam var da
Tamamdır o zaman yarın sabah atayım tartimi sabah resim çekmemiştimEvet canım öğün olarak değil de günlük menü olarak içtiğin su yaptığın spor hepsini yazmanı rica ediyorum. Salı ve C.tesi tartı günlerimiz
Hoşgeldin aramızaADINIZ: Tugba
40 lar ligi peküüHoş geldiniz ve arka kapıdan size güle güle
Şaka tabi ki 50 kilolar kapatılsın diye bir hastag çalışmam var da
Bana ne bana ne kaptanım izin verdinooo nooo c.tesiye kalsın
Şimdi geçiyorum bir saate yeriz.Canım geç saate bırakmamak ve abartmamak şartıyla şifa olsun
ADINIZ: Tugba
Evet canım, göğüsten aşağı vurdu, çok şükür geçiyor, ağrısı ve biraz his kaybı hala mevcutAaa canım çok geçmiş olsun yaa. Felç geçici felç değil mi?
40 lar ligi ne yaww şuracığa bayılazaammHoşgeldin aramıza
40 lar ligi peküü
Essah mi diiyyn
Ne yiyeceksiniz kulağıma söyle seni kaptırmadım ya Allajıma bin şükürBana ne bana ne kaptanım izin verdi
Şimdi geçiyorum bir saate yeriz.
Fezam sana sarılmak istiyorum sarıldım say kızın gibiEvet canım, göğüsten aşağı vurdu, çok şükür geçiyor, ağrısı ve biraz his kaybı hala mevcut
Bugün kuru incirleri dörde kesip zeytinyağında bekletip yarından itibaren öğlen öğününde yiyeceğim, işe yarar inşaAllahAnladım canım. Haklısın tabi. Ben de geceden alıp sabah cikiyorum wc ye. Diyetin en sıkıntılı olayı bu wc kısmı ya. O kadar da dikkat ediyorsun sen ama işte . Umarım düzene girer canım
Afiyet olsun güzel menü olmuş canımSaat 9.30
Sütlü hindiba kahve ve yulaftan sucuklu kaşarlı salçalı tost ( 1 yumurta 3 yk yoğurt 3 yk yulaf 2 ince dilim kasar 3 tane kasap sucuk ) 3 suya ıslanmış hurma ve 3 adet ceviz
Saat 13.30
Kahve 1 muz 3 4 tane ceviz
Saat : 16.00
5 yk yeşil mercimek havlaması ve 150 gram tavuk göğsü ikisi birlikte sotelendi 4 yk yoğurt eşliğinde gün kapatıldı
If sistemi ve şekersiz 21 gün yapıyorum
Sporumu akşam yapacagim
Asla 50 kilo olamayacağım için bi kıskançlık mı desem bi gıcıklık mı desem öyle bir şey işte
ASK olsun ammaaaaa
Tamamdır o zaman yarın sabah atayım tartimi sabah resim çekmemiştim