Popüler Konu LenaG ile MasterFit

1,5 gün nedir ki
Perşembe bana hafta olacak

Ama neden takviye kullanmiyorsun ki.
Böyle çok zor olmuyor mu canım ya.
Olmaz mı, karnım davul gibi
Salatalara zeytinyağı koyarım, yemeklere tereyağ koyarım. Öyle az yağlı yapmam, kararında olur. Hergün salata yemeye çalışırım, arada apaform içerim, çok zorlanırsam tartı öncesine denk gelecek şekilde sinameki yutarım
Geçirdiğim felçten dolayı tutamama sorunu yaşıyorum, wc gelir gelmez hemen gitmeliyim, sokakta olmamalıyım, her istediğim zaman sinameki yutamıyorum
Kesin evde olacağım zaman takviye kullanıyorum

Aaa canım çok geçmiş olsun yaa. Felç geçici felç değil mi?

Ellerine sağlık kaptaniçem
Transfer hakkımı D Diyettenvzgctm-olmuyo dan yana kullanmak istiyorum kimseyi vwrmek istemiyorum ama kurallar gereği maalesef Mthn83

Anladım canım. Haklısın tabi. Ben de geceden alıp sabah cikiyorum wc ye. Diyetin en sıkıntılı olayı bu wc kısmı ya. O kadar da dikkat ediyorsun sen ama işte . Umarım düzene girer canım

Takımımı tebrik ediyorum çok az artı gelenimiz var genelimiz eksi bildirim artıda olanlar da cumartesiye kadar ellerinden geleni yapacaklar inanıyorum
Ben de kaptan olarak sporu kalan günlerde yapıp artı bir puanı inş takımıma kazandıracam

Grup aktif mi ?
Aktifse katilabilirmiyim ?
Tabii ki katılabilirsin canım çok seviniriz 1.sayfada kurallar ve bir form var doldurabilirsen sevinirim seni tanımış oluruz.
Bir de tartı fotosuna ihtiyacımız var tarihli ve nickli olarak ardından hazırlık grubunda 1 hafta hem menülerini paylaşıp hem bizi de tanımış olursun sonra istersen takımlara katılabilirsin.

ADINIZ: Tugba

YAŞINIZ: 34 oldum geçen ay :)

BOYUNUZ: Son ölçümde 157 idi

KİLONUZ: 57.30

HEDEF KİLONUZ: 51 53 arası

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen

ÇOCUK SAYISI: 4

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kortizonlar

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Vaskulit hastasıyım buna bağlı böbrek tutulumlarim var .Bir tür romatizmal rahatsızlık

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında çok kilo problemim yok sadece kortizonlarla dengelemeye çalışıyorum:)

Bundan 4 5 sene olmuştur galiba 6.Takimda Zipzip- in grubunda hedef kiloma inmistim 50.10 sonra kendi isteğimle 54 55 kg arasında koruma yapıyordum.2 3 kg almışım ekstradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…