- 18 Mart 2018
- 29.638
- 116.167
- 34
Artık ter attım desen yutmayızTamam öyle söyleyeyimama şuan gruptakiler öğrendi bile tüh bütün büyü bozuldu
Çok güzel menü afiyet olsun canım.Ben de paylaşayım menülere bakarken kendiminkini paylaşmayı unutuyorum. Bugün inanılmaz vertigom tuttu, mide bulantısı tuhaf bir baş ağrısı. Dün kuaförlük işlerimi kendim yaptım, biraz fazla eğildim galiba bugün böyle oldu.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına omlet, 1 dilim kaşar peyniri, 3 yeşil zeytin, 2 salatalık
Ara Öğün 15.00
1 armut, 1 avuç fındık
Ara Öğün 17.00
1 mandalina
Akşam Yemeği 19.00
4 yk pilav, 2 bardak ayran(eşim etle pilav istedi ona yaptım ama koku iyice bulandırdı midemi uğraşmadım daha başka bir şeyle)
2,5 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
1 saat eliptik (20 km yol)
LenaG Sitare55 Lotus1234
Afiyet olsun kaptanımİyi akşamlar kızlar
Sabah 300 ml latte
Kahvaltı 12:30 1 simit,1 kapya,50 gr b.peynir, 10 zeytin,çay
Ara 16:00 2 mandalina ,10 fındık
Akşam 19:30 Dünkünün aynısı 1 kâse domates çorbası,40 gr kaşar peyniri,40 gr tbe,2 yk yoğurt,2 kornişon
Aralarda çay,filtre kahve
Su 2.5 lt
Adım 14.123
Sitare55
Boncuk2307
Emeğine sağlık,iyi geceler BoncuğumBütün menü ve sporlar kaydedilmiştir. Yeni günde görüşmek üzere. Hepinize iyi geceler canlarr
İnsanlah kaptanım bu iki hafta içinde sıkı bir diyete girmek istiyorum kafama koydumDaha bir haftamız var canım regl de biter güzel bir eksi görürüz kaptanım dedi dersin
Heben gelince bozdun vururummmm seniiii
Çok tartilmakta yalnıs cikarir canımLenaG Sitare55 Boncuk2307
Bu gün 9 bin adım yaptım
3 saat temizlik yaptım.
Ortalığı toparla sil süper
Çocuklara banyo yemek derken baya bir spor oldu.
Ay benim artım niye gün gün artıyor ki
Sabah tartıldım cumartesi kaçamak yapmadığım halde daha da artı çıktım ya ben
Ben gece 00:00 bekledimBütün menü ve sporlar kaydedilmiştir. Yeni günde görüşmek üzere. Hepinize iyi geceler canlarr
Hiç bilmediğim için nasıl yapıldığını önce görmem lazım galiba teşekkür ederimZor deyilki kuzum, sende yapabilirsin
ben eskisi kadar veremiyom ki spor bile edemiyorumm aralığa kadar yasakİnsanlah kaptanım bu iki hafta içinde sıkı bir diyete girmek istiyorum kafama koydum
Heniye böyle oldu şindi
aynenn canımmDaha varmış ya o zaman a kadar istediğin kiloya ulaşırsın canım ya