Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım vicdan yapma oh ne güzel yedim mutlu etti beni. Şimdi bu mutluluğu sağlıklı beslenerek taclandiracagim de
Kötü hissetmek daha bı saldırganlığa sebeb oluyor
Aslında yapmazdım bu kadar ama uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımla biraraya geldik. Diyetteyim diyip yememezlik yapamadım. Haftaiçi bir şekilde dengelerim dedim. Yine de vicdan azabı duyuyor insan. Normal insana göre yine az yedim ama diyetteki birine göre çok yedim.

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş
Afiyet olsun bir tek pilav yk sı fazla geldi
Afiyet olsun çok da abartmamışsın
Çok iyi menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun 1 dilim ekmekten bişi olmaz
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun canım güzel
Geçmiş olsun canım bol bol temiz hava almaya çalış ve bol su iç hiç sevmem çamaşır suyu kokusunu çok dokunuyor bana da
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun akşam porsiyon olarak fazlamgeldü biraz sadece spor ayaklarına sağlık
27 Ekim

12:30

3 yumurta sarısı
2 dilim kaşar peyniri
3 çatal patlıcan, biber kızartması
Alabaş
Marul

18:00

Somon
Salata
Alabaş

1 lt üzeri su
1 kupa apaform
3 kupa kahve

LenaG Sitare55
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Afiyet olsun canım ya tavuğu ya fasulyeyi tercih etsek daha iyi olurmuş birazcık fazla kaçmış
Afiyet olsun aslında oran olarak fazla yememişsin sadece doyurucu ve dengeli sağlıklı olmamış hadi gülüm bu hafta toparlıyoruz
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun güzel menü olmuş canım
Afiyet olsun çok güzel

Canım sonra gelen pişmanlık da önemli bunun senin yoluna taş koyacağını biliyorsun ama en önemlisi kendini durdurabilmek. Oldu bitti önümüze bakalım Tabi senin vermen gereken az kilo kaldığı için ara ara hayatına sevdiğin yiyecekleri sokarak bir menü oluşturman yavaştan koruma çalışmalarına başlaman mümkün bence ama azar azar

Afiyet olsun cnm

Anamm afiyet olsun yarına bol su ve biraz daha ter atalım

Teşekkür ederim kaptanım

İyi akşamlar kızlar

Sabah 300 ml latte

Kahvaltı 12:30 1 simit,1 kapya,50 gr b.peynir, 10 zeytin,çay

Ara 16:00 2 mandalina ,10 fındık

Akşam 19:30 Dünkünün aynısı 1 kâse domates çorbası,40 gr kaşar peyniri,40 gr tbe,2 yk yoğurt,2 kornişon

Aralarda çay,filtre kahve

Su 2.5 lt
Adım 14.123

Sitare55
Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_1235.jpeg
    84,9 KB · Görüntüleme: 8
27 Ekim menü
08.00 1 bardak kuru incirli su
10.30 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmek 5 zeytin domates roka
14.00 1 kase bat, 3 kaşık yoğurtlu tavuklu salata, 1 dilim börek yarım dilim poğaça, 1 tatlı kurabiye, 1 dilim sütlü tatlı 4 mercimek köftesi
18.00 yarım dilim poğaça
21.00 1 fincan kahve
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Lotus1234

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…