Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kısırdan farkı yeşil mercimeğin bol olması
Tokatlılar içine ceviz koyar, Sivaslılar koymaz, kavgaya gerek yok deyil mi 😂😂
Cevizliyse Tokatlıların, deyilse Sivaslıların 😂😂
Offf çok güzel herikiside güzeldir bence ben karaman da kalıp da yaşayan gören birinden yedim ilginç ünlü bir yemek sanırım afiyet olsun keşke yine tekrardan böyle karsima ciksada y sen çok leziz birşey bence cevizlisini yemiştim yıllar yıllar önce🥰 teşekkür ederim canm 😘

Kızlar çok yoğun bir gündü ve ben hiç boşluk bulamadım yarın sabah inş hem menğmü verecem hem de menülere bakacam hepinizi öpüyore :KK60: :KK36:
Şükür iyisin ya şeker kaptanım
Kızlar ben bugün sadece yürüyüş ve ev işi yaptım eliptik yapacaktım hastalandım maalesef burun akıntısı boğaz ağrısı:KK43: nane limon içip uyuyacağım :KK43:
LenaG LenaG
Yürüyüş ne kadardı ablacım not edeyim

Canım sonra gelen pişmanlık da önemli bunun senin yoluna taş koyacağını biliyorsun ama en önemlisi kendini durdurabilmek. Oldu bitti önümüze bakalım 🥰Tabi senin vermen gereken az kilo kaldığı için ara ara hayatına sevdiğin yiyecekleri sokarak bir menü oluşturman yavaştan koruma çalışmalarına başlaman mümkün bence ama azar azar ❤️😘
🥰🥰 teşekkür ederim kaptanım. Çoğu şeyde durdurdum. Kiloları verdikten sonra koruma döneminde de düzen oluşturmak için grupta devam etmek istiyorum aslında. İpin ucunu kaçırıp en başa dönmek istemiyorum

27 Ekim Menü
09.45: 2 tane kalem börek
1 dilim peynir
6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
13.30: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 kuru incir
1 ceviz
20 tane çekirdeksiz kuru üzüm
16.00: 2 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
4 kornişon turşu
1,5 lt su
20.00: çeyrek muz(tatlı hazırlarken yanlışlıkla attım ağzıma 🤭)
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

Spor: 1 saat eliptik
3966 adım
Boncuk2307 Boncuk2307

Offf çok güzel herikiside güzeldir bence ben karaman da kalıp da yaşayan gören birinden yedim ilginç ünlü bir yemek sanırım afiyet olsun keşke yine tekrardan böyle karsima ciksada y sen çok leziz birşey bence cevizlisini yemiştim yıllar yıllar önce🥰 teşekkür ederim canm 😘
Zor deyilki kuzum, sende yapabilirsin 🥰

X