Offf çok güzel herikiside güzeldir bence ben karaman da kalıp da yaşayan gören birinden yedim ilginç ünlü bir yemek sanırım afiyet olsun keşke yine tekrardan böyle karsima ciksada y sen çok leziz birşey bence cevizlisini yemiştim yıllar yıllar önceKısırdan farkı yeşil mercimeğin bol olması
Tokatlılar içine ceviz koyar, Sivaslılar koymaz, kavgaya gerek yok deyil mi
Cevizliyse Tokatlıların, deyilse Sivaslıların
Şükür iyisin ya şeker kaptanımKızlar çok yoğun bir gündü ve ben hiç boşluk bulamadım yarın sabah inş hem menğmü verecem hem de menülere bakacam hepinizi öpüyore
Yürüyüş ne kadardı ablacım not edeyimKızlar ben bugün sadece yürüyüş ve ev işi yaptım eliptik yapacaktım hastalandım maalesef burun akıntısı boğaz ağrısınane limon içip uyuyacağım
LenaG
Bn geçen cumartesi duşa girecektim saçım ıslak olur tartıda çok çıkarım diye duş almadımBende takıları, saati filan
Kapıda kalmıştır yada herkesi kapıya koymuştur
Duş sonrası 100 Gr eksik çıkar dene benceBn geçen cumartesi duşa girecektim saçım ıslak olur tartıda çok çıkarım diye duş almadım
Daha varmış ya o zaman a kadar istediğin kiloya ulaşırsın canım yaçok zorr oyüzden kararıyla artıkk10aydan sonra rahatız ama seneye agustosa kardeşimin düğünü var fit görümce olmam şart gelinin arkadaşları kuzenleri gözü hep bende
Kirlerden arininca o kadar fark ediyor demekDuş sonrası 100 Gr eksik çıkar dene bence
Yikandigini söyleme ter attım deKirlerden arininca o kadar fark ediyor demekbnde 200 Gr ekşi çıkarsa bana kirli kirloş dersiniz dalga geçerseniz napcam bn
Canım sonra gelen pişmanlık da önemli bunun senin yoluna taş koyacağını biliyorsun ama en önemlisi kendini durdurabilmek. Oldu bitti önümüze bakalımTabi senin vermen gereken az kilo kaldığı için ara ara hayatına sevdiğin yiyecekleri sokarak bir menü oluşturman yavaştan koruma çalışmalarına başlaman mümkün bence ama azar azar
Sağol kaptanım ❤Afiyet olsun cnm güzel menü
Balık severizzz
Sağol kaptaniçem ♥Afiyet olsun tek öğün için gayet iyi
Tamam öyle söyleyeyimYikandigini söyleme ter attım de
O ben değildim diyeceksinTamam öyle söyleyeyimama şuan gruptakiler öğrendi bile tüh bütün büyü bozuldu
5 bin adım canımŞükür iyisin ya şeker kaptanım
Yürüyüş ne kadardı ablacım not edeyim
Zor deyilki kuzum, sende yapabilirsinOfff çok güzel herikiside güzeldir bence ben karaman da kalıp da yaşayan gören birinden yedim ilginç ünlü bir yemek sanırım afiyet olsun keşke yine tekrardan böyle karsima ciksada y sen çok leziz birşey bence cevizlisini yemiştim yıllar yıllar önceteşekkür ederim canm
Acil şifalar dilerim canımKızlar ben bugün sadece yürüyüş ve ev işi yaptım eliptik yapacaktım hastalandım maalesef burun akıntısı boğaz ağrısınane limon içip uyuyacağım
LenaG
Bizi bu bikaç yüz grama muhtaç eden metabolizma utansınBn geçen cumartesi duşa girecektim saçım ıslak olur tartıda çok çıkarım diye duş almadım