- 8 Şubat 2017
- 1.570
- 6.657
Olacak canım ulaşacaksın hedefine hep beraber de kutlayacağız burda sen yeter ki bu inanca tutunGözlerim doldu bunu okurken
ne kadar önemli bir yazı duygu dolu
Bende 20 li yaşlarımda 5 li rakamlarda olmayı çok isterdim. Şimdi 30 lu yaşlarımdayım tam 35
5 li rakamları gormek istiyorum
Gençken genç gibi giyinmek istiyorum
S beden giymek istiyorum
Hahaha kaptanım gerçekten mii, mantıklıymış benim aslında mutfak salon birleşik de ben tablo yaparken kaçırmayayım diye kalkamadım başından oğlanı tuvalete oturtmak için kalktım sadeceBen de tüm öğünlerimi c.tesileri pc başında yapıyorum ehuheu hatta kahve makinasını bile odaya getiriyorum :)))
Yaa canımın içi, vallahi aldığım her bir kişiden umutluyum bu hafta. Gayet güzel geçecek inşallah hepimiz içinEline emeğine sağlık canım
Canım benim ben de kendimden çok umutluyum bu hafta inşallah çok güzel olacak
Gerçekten herşey elimizde ve o zayifladigin zaman yaşadığın duygu gerçekten acayip bir his ve insanda değişik bir özgüven yaratıyor
Canım kaptanım bu hafta çok cabalayacgim, elimden geleni yapacağım umutluyum açıkçası
Afiyet olsunMenümü yazayım ben de
02.11.2024 Cumartesi
Sabah yok
Kahvaltı 11:00 1 simit, 2-3 küçük küp peynir,yarım haş.yumurta,3-4 zeytin ,çay 1 çk şeker
İkindide 16:00 gibi 3 yk etli pilav,1 küçük şekerpare benzeri tatlı,1 bardak ayran
Akşam yok
Adım 7000 oldu pek yürümedim otobüslerdeydim çoğunlukla
Su da az içebildim 1,5 lt falan anca
Yarın toparlarım
Boncuk2307
Afiyet olsunİyi geceler kızlar
Kızlar bugün tüm gün arkadaşımla dışarıdaydım
heeç bişey yemedim suda içemedim evden aç çıktım resmen aç girdim şöyle 17 ye doğru avuç içi kadar tb.ekmeği ve 1yk.kadar küflü peynir
19:30 evde çokca karışık peynir yarım dilim tb.ekmeği birkaç parça şarküteri ürünü, 6zeytin, avuç içi kadar kabak tost, şekersiz çay 4tk.keçiboynuzu özlü tahin, 1avuç karışık kuruyemiş
Su 2litre
Şimdi yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG Mthn83 Boncuk2307
Kızlar ben bugün önümüzdeki cumartesiye kadar yürüyüşümü tamamladım bilginiz olsun
Adım 21.321
Fikir çok güzelmiş ama bn bu msji gördüğümde çoktan Kıbrıs pastası yemiştimCanım saat geç olduğu için akşamı atlamani tavsiye ederim. Yoğurt ceviz ye ya da salatalık da olabilir.
Sıradaki hedefim sensinKasım hedefim70 olsun canım bni d ekler misin
73.1 bndeSağlıkla gelsin kalıcı olsun
Evet sonraki kupa masraflarını sizden alicaz öyle beleşe kupa yok.
Vay be maşallah
Oyy balım neyin var senin
Ayy bı tasarimci olsaydı ne güzel olurdu
Sağol kaptanım
74.8 den 75 de sen
Yeni yıla 90lara veda ederek girelim canım. Kendine iyi gelen şeylere bı bak bı kendi gecmiaine yolculuk yap. Ne yaptın ne yedin iyi geldi
Afiyet olsun kaptanım çok güzel
Bol fıstıklı baklavaya baslamanda güzel
Yarasın ne diyeyim
Bundan sonra tüm kacamaklara yarasın duası yapıyoruz
Bugün gözlerini yum kaptaniçemHanımlaaaarrBenim güzel mavi boncuklarımm. Bu hafta hem spor kaptanınız hem mavi kaptanınız olarak tepenizde zebellah gibi her şeyinizi didikleyeceğim biraz, baştan söyleyeyim. Lütfn kızmayın bana. Hepinizi teeek teeek çok seviyorum. Hepinizden aşırı derecede umutluyum Menülerimizi eksiksiz paylaşalım, her gün en azından 20 dk sporumuzu yapalım, hem kendimiz hem de takım arkadaşlarımız için çabalayalım. Sizlere güveniyorum
Bugün menülere bakacağım ama yorum yapmayacağım, cumartesi olduğu için. Ancak pazar günü tepenizdeyim bilesiniz
@60kiloyum
@Ankee
B Beklenen2
bluegreeneyes
@Diyettenvzgctm-olmuyo
gezegenfeza
@Goklerce
LenaG
@Lotus1234
@Makaron23
@malahit
Sitare55
@tomrs
Haydi çiçeklerim göreyim siziii. Ben de takımımız için çabalayıp salıya kazanmaya çalışacağım inşallah kırmızı takımı yeneceğizz
Herkese bana bilenmiş canım yaa aman bu hafta çok dikkatli olmam lazım bı kilo alırsam herkes mutlu olcakSıradaki hedefim sensin
İple atlıyorum canım kick bols geçmişim var 4 yaşında 21 yaşına kadar aralıksız yaptım babam kick boks antrenörü o yaştan beri ip atlarım açıkçası nefes kontrolünü yaptığım için sorun olmuyor bendeDenp sen ipi nerede atlıyon neyle atlıyon yoksa sadece yerinde mi zıplıyon? 5000 mi gördüm 6000 mi nerden baksan bir saat sürer nefes nefese tabi nasıl dayanıyon müthiş bir kondisyon ister
Keşke ödem olsa kaptaniçem resmen 1günde baldırlarıma kas yaptım kesinlikle bundan leblebi alıcamAfiyet olsunöyle aç aç gezmek olmaz yanında leblebi bulundur canım.
Ayaklarına sağlıkama yarın tartılırsan bir miktar artı görebilirsin bu kadar yürümeye biraz ödem olabilir
Öyle yaptım zaten, bugün ben de cozuttum çünkü. Ama yarın azrail gibi peşinizdeyimBugün gözlerini yum kaptaniçem
Çok güzel menü canım afiyet olsun2 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan kahve 1 kuru erik 2 galeta
11.00 1 yumurta, 3 kaşık lor ile bol yeşillikli salata 2 dilim tb ekmek 1 fincan rezene
12.30 1 fincan rezene 1 mandalina 6 badem
16.00 1 fincan sütlü kahve 1 salatalık 10 fındık
18.30 8 kaşık zeytinyağlı karnabahar yemeği, 4 kaşık yoğurt 1 dilim tb ekmek
20.30 1 fincan kahve 1 minik kare çikolata
3 litre su 30 dk yürüyüş emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307
Sakın kilo alma, hatta ver ama ben senden çok veriyimHerkese bana bilenmiş canım yaa aman bu hafta çok dikkatli olmam lazım bı kilo alırsam herkes mutlu olcak
Niye dalamıyorsun kaptaniçemGece uykuya dalmamı sağlayan ilacım bitmiş sabaha kadar otururum bu gece sabahın körüyle de birlikte giyinip yürüyüşe giderim artık :))
sagol canım benimOlacak canım ulaşacaksın hedefine hep beraber de kutlayacağız burda sen yeter ki bu inanca tutun
Muhteşemİple atlıyorum canım kick bols geçmişim var 4 yaşında 21 yaşına kadar aralıksız yaptım babam kick boks antrenörü o yaştan beri ip atlarım açıkçası nefes kontrolünü yaptığım için sorun olmuyor bende