Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi geceler kızlar

Kızlar bugün tüm gün arkadaşımla dışarıdaydım
heeç bişey yemedim suda içemedim evden aç çıktım resmen aç girdim şöyle 17 ye doğru avuç içi kadar tb.ekmeği ve 1yk.kadar küflü peynir

19:30 evde çokca karışık peynir yarım dilim tb.ekmeği birkaç parça şarküteri ürünü, 6zeytin, avuç içi kadar kabak tost, şekersiz çay 4tk.keçiboynuzu özlü tahin, 1avuç karışık kuruyemiş
Su 2litre
Şimdi yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG Mthn83 Boncuk2307
Kızlar ben bugün önümüzdeki cumartesiye kadar yürüyüşümü tamamladım bilginiz olsun
Adım 21.321

Eklentiler

• 1000024397.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 7
Olacak canım ulaşacaksın hedefine hep beraber de kutlayacağız burda sen yeter ki bu inanca tutun

Ben de tüm öğünlerimi c.tesileri pc başında yapıyorum ehuheu hatta kahve makinasını bile odaya getiriyorum :)))
Hahaha kaptanım gerçekten mii, mantıklıymış benim aslında mutfak salon birleşik de ben tablo yaparken kaçırmayayım diye kalkamadım başından oğlanı tuvalete oturtmak için kalktım sadece
Yaa canımın içi, vallahi aldığım her bir kişiden umutluyum bu hafta. Gayet güzel geçecek inşallah hepimiz için

Afiyet olsun

Afiyet olsun öyle aç aç gezmek olmaz yanında leblebi bulundur canım.
Ayaklarına sağlık ama yarın tartılırsan bir miktar artı görebilirsin bu kadar yürümeye biraz ödem olabilir

73.1 bnde

Bugün gözlerini yum kaptaniçem

Denp sen ipi nerede atlıyon neyle atlıyon yoksa sadece yerinde mi zıplıyon? 5000 mi gördüm 6000 mi nerden baksan bir saat sürer nefes nefese tabi nasıl dayanıyon müthiş bir kondisyon ister
İple atlıyorum canım kick bols geçmişim var 4 yaşında 21 yaşına kadar aralıksız yaptım babam kick boks antrenörü o yaştan beri ip atlarım açıkçası nefes kontrolünü yaptığım için sorun olmuyor bende

Afiyet olsun öyle aç aç gezmek olmaz yanında leblebi bulundur canım.
Ayaklarına sağlık ama yarın tartılırsan bir miktar artı görebilirsin bu kadar yürümeye biraz ödem olabilir
Keşke ödem olsa kaptaniçem resmen 1günde baldırlarıma kas yaptım kesinlikle bundan leblebi alıcam

2 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan kahve 1 kuru erik 2 galeta
11.00 1 yumurta, 3 kaşık lor ile bol yeşillikli salata 2 dilim tb ekmek 1 fincan rezene
12.30 1 fincan rezene 1 mandalina 6 badem
16.00 1 fincan sütlü kahve 1 salatalık 10 fındık
18.30 8 kaşık zeytinyağlı karnabahar yemeği, 4 kaşık yoğurt 1 dilim tb ekmek
20.30 1 fincan kahve 1 minik kare çikolata
3 litre su 30 dk yürüyüş emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307

Çok güzel menü canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…