Görev anlaşıldı patronO ben değildim diyeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görev anlaşıldı patronO ben değildim diyeceksin
Yiyip yiyip kilo almayanlarda utansın kızBizi bu bikaç yüz grama muhtaç eden metabolizma utansın
Tabi günah keçisi bn oldum sizde tüyoyu aldınız şimdi herkes cumartesi günü banyo günü ilan ederArtık ter attım desen yutmayız
Teşekkür ederimAcil şifalar dilerim canım
+1teşekkür ederim kaptanım. Çoğu şeyde durdurdum. Kiloları verdikten sonra koruma döneminde de düzen oluşturmak için grupta devam etmek istiyorum aslında. İpin ucunu kaçırıp en başa dönmek istemiyorum
Ay inşallah öyledir canım. Ben dikkat ettikçe alıyorum gibiÇok tartilmakta yalnıs cikarir canım
Çok geçmiş olsun canım. ALLAH tan istifra etmişsin yoksa daha kötü olurdunGünaydın kızlar mutlu sabahlar . Valla akşam pestil gibi uyumuşum ama gece kalkıp istifra ettim . Çamaşır suyunu eve sokmamak lazım mafetti beni. Bitkisel bir marka var onu deneyeceğim.
Gecmis olsunGünaydın kızlar mutlu sabahlar . Valla akşam pestil gibi uyumuşum ama gece kalkıp istifra ettim . Çamaşır suyunu eve sokmamak lazım mafetti beni. Bitkisel bir marka var onu deneyeceğim.
GunaydinGünaydın
Tartıdan sonra yapıyorumTabi günah keçisi bn oldum sizde tüyoyu aldınız şimdi herkes cumartesi günü banyo günü ilan eder
Geçmiş olsun canım hemen c vit başlaKızlar ben bugün sadece yürüyüş ve ev işi yaptım eliptik yapacaktım hastalandım maalesef burun akıntısı boğaz ağrısı nane limon içip uyuyacağım
LenaG
Afiyet olsun karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım erken kapamışsın ama daha dengeli sebzeli/salatalı birşeyler yiyelim wc için önemli mesela tarhana full karbonhidrat bir çorba yanına 2 dilim ekmek fazla olmuş salata yiyebilirsin,yoğurt yiyebilirsin27 Ekim Menü
09.45: 2 tane kalem börek
1 dilim peynir
6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
13.30: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 kuru incir
1 ceviz
20 tane çekirdeksiz kuru üzüm
16.00: 2 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
4 kornişon turşu
1,5 lt su
20.00: çeyrek muz(tatlı hazırlarken yanlışlıkla attım ağzıma )
LenaG @Sitare55
Spor: 1 saat eliptik
3966 adım
@Boncuk2307
Afiyet olsun güzel olmuş27 ekim menüm
Sabah 12.00
Menemen
Bir dilim TB ekmeği
Bir tk bal
Birazcık peynir
Ara
4 tane susamlı kraker
Akşam 18.00
4 YK tavuk sote
Salata
Küçük bir parça ekmek
Ara
21.00
Bir tane cennet hurması
Detoxmix
Su 2.-2.5 anca olmuştur
Spor 17 dk Leslie
30 ipsiz ip atlama
LenaG @Sitare55 @Boncuk2307
Ellerine sağlık canımBütün menü ve sporlar kaydedilmiştir. Yeni günde görüşmek üzere. Hepinize iyi geceler canlarr
Canım günlük değişimler olabiliyor yarın da çok farklı bir eksi görebilirsin meselaLenaG @Sitare55 @Boncuk2307
Bu gün 9 bin adım yaptım
3 saat temizlik yaptım.
Ortalığı toparla sil süper
Çocuklara banyo yemek derken baya bir spor oldu.
Ay benim artım niye gün gün artıyor ki
Sabah tartıldım cumartesi kaçamak yapmadığım halde daha da artı çıktım ya ben
Günaydın canım geçmiş olsun bugün biraz yoğurt tüketmeye çalış bol bolGünaydın kızlar mutlu sabahlar . Valla akşam pestil gibi uyumuşum ama gece kalkıp istifra ettim . Çamaşır suyunu eve sokmamak lazım mafetti beni. Bitkisel bir marka var onu deneyeceğim.
Günaydın canoGünaydın canlar
Afiyet olsun bugün telafi edelim canım ama aç kalmadan27 Ekim menü
Misafirlikteydim gün boyu
Kahvaltı 11de
Bir ader yumurtali ekme,bir buçuk dilim ekmek, kızartmalardan iki adet, zeytinyağında yumurta, Sarımsakli yumurta, yumurta salatası,
Öğlen 3 sıkım köfte,marul iki turşu, küçük dilim pasta ev yapımı
Akşam 7 de
İki lahmacun, salata,iki bardak ayran
LenaG @Lotus1234
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Günaydın canım hayırlı günlerGünaydın kızlar hayırlı günler herkese
Sizin canınız sağolsun koruma grubu açarız ne olacak siz de sabit kalma yarışı yaparsınız+1
Bende senin gibi düşünüyorum hatta böyle bı grup var mı baktım da yokmuş. Kabul ederlerse burda kalmayı çok isterim.
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar bol kalori açığı olan bir gün olsun
GünaydııınnnGünaydın
GünaydınGunaydin
Ay günaydın çiçeeemm napıyorsun nasılsınGünaydınn
Günaydın ablacım hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar kızlar
iyiyim balıımmm sen nasılsınAy günaydın çiçeeemm napıyorsun nasılsın