Popüler Konu LenaG ile MasterFit

+1
Bende senin gibi düşünüyorum hatta böyle bı grup var mı baktım da yokmuş. Kabul ederlerse burda kalmayı çok isterim.

Kızlar ben bugün sadece yürüyüş ve ev işi yaptım eliptik yapacaktım hastalandım maalesef burun akıntısı boğaz ağrısı nane limon içip uyuyacağım
LenaG
Geçmiş olsun canım hemen c vit başla
Afiyet olsun karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım erken kapamışsın ama daha dengeli sebzeli/salatalı birşeyler yiyelim wc için önemli mesela tarhana full karbonhidrat bir çorba yanına 2 dilim ekmek fazla olmuş salata yiyebilirsin,yoğurt yiyebilirsin
Afiyet olsun güzel olmuş
Bütün menü ve sporlar kaydedilmiştir. Yeni günde görüşmek üzere. Hepinize iyi geceler canlarr
Ellerine sağlık canım
Canım günlük değişimler olabiliyor yarın da çok farklı bir eksi görebilirsin mesela
Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Valla akşam pestil gibi uyumuşum ama gece kalkıp istifra ettim . Çamaşır suyunu eve sokmamak lazım mafetti beni. Bitkisel bir marka var onu deneyeceğim.
Günaydın canım geçmiş olsun bugün biraz yoğurt tüketmeye çalış bol bol
Günaydın canlar
Günaydın cano
Afiyet olsun bugün telafi edelim canım ama aç kalmadan
Günaydınlar hanımlar
Günaydın
Günaydın kızlar hayırlı günler herkese
Günaydın canım hayırlı günler
+1
Bende senin gibi düşünüyorum hatta böyle bı grup var mı baktım da yokmuş. Kabul ederlerse burda kalmayı çok isterim.
Sizin canınız sağolsun koruma grubu açarız ne olacak siz de sabit kalma yarışı yaparsınız
Günaydın kızlar bol kalori açığı olan bir gün olsun
Günaydın canım inşallah
Günaydııınnn
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…