Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Randevun ne zaman senin? Ben senden beterim öyle az az beni kesmezzzzzzzz. Harbi canavarim o konuda çünküsüü
Kız eliptik bisikletten bahsetmiyor musun sen?
Nasıl salona getirebiliyonnnn.
Benimki eşek ölüsü gibi de

Ön ayakların altında tekerlek var sürüyerek getirebiliyorum. Karşıma da bilgisayarı koyuyorum kulaklıkla dizi film izliyorum spordaki rahatlığım
iyi kıazz yoğun sanırım okul falan derken vaktini buraya ayıramadı herhalde kahvaltisinida etti herşey yolunda birazcık gramcık almış verecekk Efenin_Annesi
İyi şükür içim rahatladı

Olsun canim valla cok bi takima faydam yok mümkünse hazirlikta kalayim

Uzaklaşmasan iyi olur tabiki buradan

Aynen bende oyle sikintıdan da cok yiyorum
Ay nasıl sikilmayalim bnm bebek uyanınca sürekli kucakta tek elle yemek iş yapıyorum diğer çocuk üç yaşında onunla ilgilenemiyorum yeterince mecbur televizyon açıyorum açınca da vicdanım rahatsız oluyor eşim desen öyle yani nasıl sınırlı olmayalım bacım

Tamam canım bugün yazayım inşallah hazirliktayim da yinede düzenli yazayım

hey maşallah
dur benimki daha gelmedi
Gelince takıl bana
Vay canina cok pis gaza geldim
O gazın aktivasyonunu bekliyoruz o zaman
Haftaya salıya erteledim 29 ekimden dolayı öğleden sonramız boş ya hahah

Spor sana çok iyi geldi bence canım
İyi bari çok uzatmadan hallediyorsun o zman diş bekletmye gelmiyor yoksa
Sporla ben daha mutlu daha enerjik oluyorum ama bebem yakama yapışık yaşadığından yapamiyordum artık hafta içi öğleden sonra diğerleri okuldayken ya kanguruya koyup ya da uyurken zaman ayirmya çalışıyorum

Dün pazarda kızımın sınıf arkadaşının annesi ile karşılaştım. Kadinin gözleri kocaman oldu sana noldu böyle dedi saskinlik içinde. Tabi ben önce anlamadım ne demek istediğini nolmus ki dedim ,bu halin ne dedi. Kendim bile isteye veriyorum dedim. Kadın beni hasta mı sandı ne.
Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim

Pazardan halka tatlısı almıştım 2 tane. Birini oğlana birini eşime verdim. Eşim çok sevdiğimi bildigi için zorla agzima bı parca vermeye kalktı. Yemeyince kızdı, yeter artık diyet niyet dedi. Kv desen habire hasta olacan diyip yedirmeye çalışıyor felan. İnsan cidden kötü hissediyor böyle durumlarda. Kendisi de güya diyet yapıyor ama yaştan sebep mi bilmem veremiyor. Baya da dikkat ediyor yemesine felan üzülüyorum ona da.

Son düzenleme:
Bugünün menüsünü yazıyorum
Şu günlerde çok açım anlamadım
Kış geldi diye sanırım

Kahvaltı
1/4 tost
1 kase Mısırlı közlenmiş biber salatası
1 şekerpare

öğle
1 biber dolma
1 kase yoğurt keten tohumlu

Akşam
1 kase gronala sütlü
1 mandalina

Kapanış
Spor yapıcam ama belim çok ağrıyor umarım yapabilirim

LenaG Cicekbocekkaktus

Ay ağzın bal yesin canim (ama kalorisiz ) hadi bakalım yarış başlasın . Yanlız şimdi dusundumde bol kalorili olsun
Az fena değilsin dün akşam şeytana uydum zaten sormaya gece bide 2 de offf kahvaltım gece ağır geçince saat 13. Gibi yaptım kahvaltı tabagim Sitare55 asko kahvaltım oldukça sade olmak zorunda kaldı bugün gece 2 de kaçamak yapsam sonucu bu LenaG Jou Lotus1234

Öyle böyle bir kaçamak değil bu boncuğum gece saat 2 de hemde dilim varmıyor ama
# pismanim#

Burdayim cnm bu
Jou ablacım Efenin_Annesi nerelerde iki gündür hiç yazmadı iyi mi acaba hasta falan mı hiç bu kadar yazmadığı olmazdı
Püü Jou niye yazmıyorsun kız bana boncuk seni soruyor diyeeee kış temizliginie girmiştik dün eşimle 3 çocukla parça parça yapabiliyorum cnm ya hafta sonuda eşimi yakalamışken işlerle uğraştık aktifim burdayım cnm menumude yazılamaz birazdan.

Karbonhidratlarin cogu aciktiriyor biraz daha hayvsnsal protein eklersen daha tok tutar. Yediklerin Kararında yine de canin cok cekmediyse tatliyi cunartesiye saklasaydin iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…