Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dedim canm kaç defa aynı şey oldu bulunduğum ilçede özel tek o yüzden devam ettim fakat şimdi online bı arkadaş var onunla iletişim kurup onunla devam etmeyi düşünüyorum.

bence de canım valla sabah bi dilim ekmek ye yaa
yani en azından yeni diyetisyeninle konuş, sabahı fazla akşamı az versin.

Çocuklarin midesi bizim de gözlerimiz bayram etti. Özenin hassasiyetin çok farklı bu yönünü çok beğeniyorum ilgiyle takipteyim şekerim. Aktifligime gelince elimden geldiğince buradayım. Seçmelere katılmayı planlıyorum. Yarismada başarılar diliyorum.

Sağol bacım, tansiyon yüksek çıkıyor, bundan sonra hep ilaç içecek, 75 yaşında, bu yaşa kadar pek ilaç içmedi hamdolsun
Can bacım tansiyonun bir sürü sebebi var. Babanın mutlu huzurlu bir hayatı olsun yaşı gereği daha bir titiz olacagi bir doneme girmiş. Maşallah hastalık geçmişi çok eski değil.

Aslında çok güzel bir program ama çok da zor aynı zamanda. Kendime güvensem başlarım. Allah kolaylık versin sana

Canım ablacım benim
Bu kolaylaştırılmış hali.
Daha önce hazırlık filan yapmadan 23 gün açlık yapmıştım, sabahları yarım çay bardağı ballı limonlu su
Öğlen yarım su bardağı meyve suyu, üzerini saf suyla tamamlayıp 1 su bardağı yapıyordum
Akşam yine sulandırılmış meyve suyu

Diğer zamanlarda saat başı detox suyu ( salatalık, nane, limon)

Bu daha zor, hiç alıştırma yapmadan açlık yapmıştım
Troid ilacını günde yarım, haftada 5 e düşürmüştük, beslenmeyi bozsamda bu dozu hiç artırmadık

Geçen sene apayrı yaşam sistemini uyguladıktan sonra tiroid ilacını, ağrı kesiciyi ve başka iki ilacı ( felce bağlı) da tamamen bıraktık

Benim için çok güzel bir sistem

1 haftada 4 kilo verdiren içecek nedir bizimle de paylaşır mısınız

Afiyet olsun öyleyse
Bende pazar günü benim çikoların tadına bakacağım

Acil şifalar dilerim canım

Ya sorma canım, önceden haftaici falan misafiri idare ederdim ama şimdi çok zor geliyor ve yoruyor, iş çıkışı kızı jimnastiğe götürdüm geldim misafir geldi onunla uğraştım yoruldum vs vs gerçekten bu hafta çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…