Dedim canm kaç defa aynı şey oldu bulunduğum ilçede özel tek o yüzden devam ettim fakat şimdi online bı arkadaş var onunla iletişim kurup onunla devam etmeyi düşünüyorum.
Öyle yapacam canm yoksa canm sıkılıp daha çok yiyorumbence de canım valla sabah bi dilim ekmek ye yaa
yani en azından yeni diyetisyeninle konuş, sabahı fazla akşamı az versin.
Çocuklarin midesi bizim de gözlerimiz bayram etti.gozleriimm yanlış mı görüyor diye bire defa daha baktım yok yok essahhh napyosun anla nasıl güzel supriz oldu msjin (çocuklar içinde bu show abla tahini pekmezi yesinler diye) abla aktif misin artık
Ooo hadi bklimm
Miss miss biliyorsun bu işi sen
Oyy kutucuğm bnm leblebide yeme kuzum oda gaz yapar♥
Günaydın canlar canı canım eküricim.Günaydınlar hanımlar ..
Günaydın gözümün nuru çıtırımGünaydın canlar canı canım eküricim.
Can bacım tansiyonun bir sürü sebebi var. Babanın mutlu huzurlu bir hayatı olsun yaşı gereği daha bir titiz olacagi bir doneme girmiş. Maşallah hastalık geçmişi çok eski değil.Sağol bacım, tansiyon yüksek çıkıyor, bundan sonra hep ilaç içecek, 75 yaşında, bu yaşa kadar pek ilaç içmedi hamdolsun
Hoş bulduk fulyacim.hoşgeldin nasılsın?
Bu kolaylaştırılmış hali.Aslında çok güzel bir program ama çok da zor aynı zamanda. Kendime güvensem başlarım. Allah kolaylık versin sana
Canım ablacım benim
1 haftada 4 kilo verdiren içecek nedir bizimle de paylaşır mısınız7.11.2024 Perşembe
Niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok
18.00-19.00
İki kase mercimek çorbası (nasıl üşümüşsem)
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi
Su 1.5 litre
1 haftada 4 kilo verdiren içecek bitti
10.000 adım
LenaG
@Boncuk2307Denp
Afiyet olsun öyleyseArkadaşım biraz kuru yapmış ama çok güzeldi abla
Adımları artırdım ama yedim deteşekkür ederim canım kaptanım
Çikolatanın erimesi lazımdı kaptanicemteşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım havalar da soğudu dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlarkızım hasta sabah yürüyüşüm yalan oldu bu yuzden
Zencefilden mi, limon kabuğundan mı bilmiyorum, hafif acılık oluyor, ben seviyorum o acılığısağol tatlımm
acı olmaz mı ki zencefil
Acil şifalar dilerim canımGünaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur
Can bacım tansiyonun bir sürü sebebi var. Babanın mutlu huzurlu bir hayatı olsun yaşı gereği daha bir titiz olacagi bir doneme girmiş. Maşallah hastalık geçmişi çok eski değil.
Ya sorma canım, önceden haftaici falan misafiri idare ederdim ama şimdi çok zor geliyor ve yoruyor, iş çıkışı kızı jimnastiğe götürdüm geldim misafir geldi onunla uğraştım yoruldum vs vs gerçekten bu hafta çok yoruldumAfiyet olsun güzel olmuş yarına eksi geliyor
Afiyet olsun güzel geçmiş gün
Afiyet olsun biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bugünlük olsun
Geçmiş olsun kaptanım
Afiyet olsun az olmuş canım ya
Çok güzel menüafiyet olsun
Ohh maşallahKızım da dün çıkardık boyunluğu artık tamamen iyileşti Eski neşesi yerine geldi hoplayıp zıplıyor kedi değil tavşan gibi
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımyeter kıızz biraz bişiler yee sen c.tesi 47-48 gelecen gibi geliyor bana ama neyse
Afiyet olsungün içinde atıştırmalık gibi olunca akşam birden çok gelmiş hele smoothie beni hiç doyurmaz mesela çiğnemiyorum ya anlamıyorum ki bişi
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun
Ya h.içi hem de akşam misafir mi gelir yapardon da bu insan ne zaman dinlenecek acaba
Afiyet olsungüzel olmuş genel olarak akşam da iyi idare etmişsin
Afiyet olsun canım az olmuş birazspor da ayaklarına sağlık
Anammm çok zooorr çok zor
İnşallah başarılı olursun