Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Son düzenleme:
Aynı durumdayız canım galiba ay niye artı cikiyorum diyeceğim benim sebep sinirlenince yiyorum yani ne olduğu önemli değil baya yiyorum farkında olmadan

Jou Sitare55 nurovic kızlarr nasılsınızzz bakemmm hafta sonu nasıl geçti diyetler ben şuan aynı kilodayım yesem de korumadamıyım yoksa bilmiyorum
Selam canım iyiyim çok şükür.
Bugün diyetisyen randevum vardı çarşambaya ertelendi. Haftasonu kacamaksiz geçirdim bu sefer. Çok şaşırdım yediğin halde kilo almayip korudugun için kilonu. Benim öyle olmuyor hooop alıyorum 2-3 kg net

aşkımm ama burda hepimiz yazdık sana çokk az yiyorsun hatta benim bi mesajım vardı sana belki hatırlarsın bu kız yoğurt yiyip yatıyor yoğurt yiyip günü kapatıyor diye geri yemeye başlayınca geldi geri benim geçmiş menülerime bak bol bol ekmek vardı protein hele ben köfteyi çok severim hep yerdim sadece sebze ve meyve hiç yemedim bak o da yanlıştı mesela

boll güzel sağlıklı yürüyüşlerin olsun canımm

ya yürümeden olmuyor, kilo verilmiyor. ama akşam eve geç geliyoruz zaten şimdi çocukla mı ilgilen yoksa yürüyüşe mi çık şimdi ona da gönlüm razı gelmiyor. İnşallah odada kıyafet askısı fonksiyonuna evrilmez tek korkum bu

Mantarların zehirsiz olduğunu nerden anlıyorsunuz, ben değişik yemeye korkuyorum
Canım babam annemle gidiypruz onlar baya tecrübeli ve zaten iki mantar dışındakileri almıyoruz bende çok kotkarım ama bildiğim iki mantar var onları topladık hep
Hahaha azcık cıslı ama çok değil bu akşam yazarım kaptanım
Hayırlı olsun canım

Anaa ben seni listeye mi yazmışım valla atlamışım canım kusuruma bakma istersen alayım hazırlığa daha hafta başı
Olsun canim valla cok bi takima faydam yok mümkünse hazirlikta kalayim
Evet mavi takımdasin , bakalim LenaG ne diyecek , iyi gelecekse biraz kendini toparla da gel tabi ki. Yalniz arayi cok acma ❤
Uzaklaşmasan iyi olur tabiki buradan
Aynı durumdayız canım galiba ay niye artı cikiyorum diyeceğim benim sebep sinirlenince yiyorum yani ne olduğu önemli değil baya yiyorum farkında olmadan
Aynen bende oyle sikintıdan da cok yiyorum

Ben de sinirlenince yiyirum, endiselenince yiyorum. Anksiyetik biriyim . Ya şöyle olursa , ya olmazsa gibi düşünce firtinalari bastirdiginda ki cok da fark etmiyorum çözüm ararken rahatlama ihtiyacim oluyor. Cunku rahatlayamazsam çözüm de bulamiyorum. Tabi ki yemek yemek, tatlilar ve uyumak rahatlatiyor, bir süreliğine ☹ burasi bana iyi geldi , kafam dağıldı.
Cok değişik seyleri kafaya takabiliyoruz. O yuzden farkındalık önemli. Neye , nelere kizdin kendine bir sor ve liste seklinde yaz. Inan zannettiğin seye degil aslinda arka plandaki sacma ve çözülebilir, ve bazen gelmiş geçmiş şeye kizarken bulacaksin kendini.
Kendimden ornek vereyim bugun telaşliyim , doymadim ve kendime kizgin hissettim ☹ benim icin bosvernek demek bu , kendimi degersiz hissetmek ve yargilamak demek . Sonra baktim bu telaşta önemsiz ve yanlis bir alisverisin payi büyük. Onu kafamda çözünce diğer islerime yonelebildim. Yiyerek hic bir sorun hallolmayacak sadece biraz rahatlamak istiyorsun o kadar

Bebişi uyutunca anneler uyumaz uyumamalı ahahahah bende kızçem uyuyunca leslie yapardım evde ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…