- 14 Şubat 2021
- 847
- 4.681
- 43
Kizlar kizlar haftasonu gecti. Cogu kisi menü bildirmedi. Hani 2 yas cocuklar ortadan kayboldugu zaman ya kanepenin arkasinda bezini dolduruyordur ya da bir yaramazlik yapiyordurbir sucunuz mu var niye gelip menü bildirmiyorsunuz
Aynen test ettik onayladikyaaa ozaman sen şiş uyanmıyosun,
Göbek var canım ya bildiğin 4 aylık hamile sanarlar o dereceEtin ne budun ne ki senin o yüzden ayni cikiyordur
Aynı durumdayız canım galiba ay niye artı cikiyorum diyeceğim benim sebep sinirlenince yiyorum yani ne olduğu önemli değil baya yiyorum farkında olmadanİyi geceler kızlar ben sanırım takıma girmişim ayy bu bi işaret mi ki hazırlığa geçeyim demiştim ben bu hafta kilo bildiriminden sonra bi bakamadım buraya hep aynı yerlerde saydigm için ara vereyim demiştim amaLenaG Cicekbocekkaktus
Selam canım iyiyim çok şükür.
aşkımm ama burda hepimiz yazdık sana çokk az yiyorsun hatta benim bi mesajım vardı sana belki hatırlarsın bu kız yoğurt yiyip yatıyor yoğurt yiyip günü kapatıyor diye geri yemeye başlayınca geldi geri benim geçmiş menülerime bak bol bol ekmek vardı protein hele ben köfteyi çok severim hep yerdim sadece sebze ve meyve hiç yemedim bak o da yanlıştı meselaSelam canım iyiyim çok şükür.
Bugün diyetisyen randevum vardı çarşambaya ertelendi. Haftasonu kacamaksiz geçirdim bu sefer. Çok şaşırdım yediğin halde kilo almayip korudugun için kilonu. Benim öyle olmuyor hooop alıyorum 2-3 kg net
boll güzel sağlıklı yürüyüşlerin olsun canımmkızlar şu yürüme bandını aldım
hadi bakalım Allah utandırmasınProforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Proforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
boll güzel sağlıklı yürüyüşlerin olsun canımm
Tünaydınlaarrr dün ev işlerinden gelemedim
Bugün iki menümü beraber veririmCicekbocekkaktus Boncuk2307
Canım babam annemle gidiypruz onlar baya tecrübeli ve zaten iki mantar dışındakileri almıyoruz bende çok kotkarım ama bildiğim iki mantar var onları topladık hepMantarların zehirsiz olduğunu nerden anlıyorsunuz, ben değişik yemeye korkuyorum
Hahaha azcık cıslı ama çok değil bu akşam yazarım kaptanımKizlar kizlar haftasonu gecti. Cogu kisi menü bildirmedi. Hani 2 yas cocuklar ortadan kayboldugu zaman ya kanepenin arkasinda bezini dolduruyordur ya da bir yaramazlik yapiyordurbir sucunuz mu var niye gelip menü bildirmiyorsunuz
Hayırlı olsun canımkızlar şu yürüme bandını aldım
hadi bakalım Allah utandırmasınProforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Proforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Olsun canim valla cok bi takima faydam yok mümkünse hazirlikta kalayimAnaa ben seni listeye mi yazmışım valla atlamışım canım kusuruma bakmaistersen alayım hazırlığa daha hafta başı
Uzaklaşmasan iyi olur tabiki buradanEvet mavi takımdasin , bakalimLenaG ne diyecek , iyi gelecekse biraz kendini toparla da gel tabi ki. Yalniz arayi cok acma ❤
Aynen bende oyle sikintıdan da cok yiyorumAynı durumdayız canım galiba ay niye artı cikiyorum diyeceğim benim sebep sinirlenince yiyorum yani ne olduğu önemli değil baya yiyorum farkında olmadan
Ben de sinirlenince yiyirum, endiselenince yiyorum. Anksiyetik biriyim . Ya şöyle olursa , ya olmazsa gibi düşünce firtinalari bastirdiginda ki cok da fark etmiyorum çözüm ararken rahatlama ihtiyacim oluyor. Cunku rahatlayamazsam çözüm de bulamiyorum. Tabi ki yemek yemek, tatlilar ve uyumak rahatlatiyor, bir süreliğine ☹ burasi bana iyi geldi , kafam dağıldı.Aynı durumdayız canım galiba ay niye artı cikiyorum diyeceğim benim sebep sinirlenince yiyorum yani ne olduğu önemli değil baya yiyorum farkında olmadan
Bebişi uyutunca anneler uyumaz uyumamalı ahahahah bende kızçem uyuyunca leslie yapardım evde ahahahya yürümeden olmuyor, kilo verilmiyor. ama akşam eve geç geliyoruz zaten şimdi çocukla mı ilgilen yoksa yürüyüşe mi çık şimdi ona da gönlüm razı gelmiyor. İnşallah odada kıyafet askısı fonksiyonuna evrilmez tek korkum bu