- 1 Aralık 2019
- 5.649
- 22.802
- 30
Gene günahını aldım cagnimmm benimm. Aciklamissdaaa gel öpeyim seniiiyi kıazz yoğun sanırım okul falan derken vaktini buraya ayıramadı herhalde kahvaltisinida etti herşey yolunda birazcık gramcık almış verecekkEfenin_Annesi
Ben sizi denedim bakayim takip ediyonuz mu diyeKaptanım dünü bildirdim ya hatta bugünü bile
ayyy dogru öylr birsey vardı kolaygelsin çiçeğimmmBurdayim cnm bu
PüüJou niye yazmıyorsun kız bana boncuk seni soruyor diyeeee kış temizliginie girmiştik dün eşimle 3 çocukla parça parça yapabiliyorum cnm ya hafta sonuda eşimi yakalamışken işlerle uğraştık aktifim burdayım cnm menumude yazılamaz birazdan.
hep all zaten hainsinnnGene günahını aldım cagnimmm benimm. Aciklamissdaaa gel öpeyim senii
Sussa kizzz tamamam didik yaaaahep all zaten hainsinnn
Merhaba canım. Haftasonu şehirdışındaydım. Beslenme konusunda çok iyi olmadı. Günü birlik gidip geldiğim için çok vaktim de olmadı gelmeye. Ama geldim bugün itibariyle devam ediyorum. Akşam menümü paylaşacağım inşallahDünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
@Asya89 @Azmet5255 @Beklenen2 @Deltavealfa @dolar milyoneriEfenin_Annesi @Fit mutlu anne Jou @Lavinia_98 @Lotus1234 M Makaron23 Sem2024 s i d e l y a Sitare55 @tomrs trueliving_ @Tutku44 @urfaktefek @yazarhanim35
İyi misiniz, merak ettim normalde bildirim yapan ablalarımda yapmadı.
Çok güzel menü, afiyet olsun ablacım.20 Ekim menü
12.00 4 yk menemen 2 dilim ekmek domates salatalık
15.00 karışık kuru yemiş kahve
18.00 küçük balıktan kızartma 15 adet vardır 1 dilim ekmek 1 kase salata 1 bardak şalgam
Su 2.5 litre
4 bin adım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Yaparsan onu da kaydederiz, afiyet olsun bu aradaBugünün menüsünü yazıyorum
Şu günlerde çok açım anlamadım
Kış geldi diye sanırım
Kahvaltı
1/4 tost
1 kase Mısırlı közlenmiş biber salatası
1 şekerpare
öğle
1 biber dolma
1 kase yoğurt keten tohumlu
Akşam
1 kase gronala sütlü
1 mandalina
Kapanış
Spor yapıcam ama belim çok ağrıyor umarım yapabilirim
LenaG Cicekbocekkaktus
Dünkü evet cumartesi yok bir tekKaptanım dünü bildirdim ya hatta bugünü bile
Tamamdır ablacım, kızmaBurdayim cnm bu
PüüJou niye yazmıyorsun kız bana boncuk seni soruyor diyeeee kış temizliginie girmiştik dün eşimle 3 çocukla parça parça yapabiliyorum cnm ya hafta sonuda eşimi yakalamışken işlerle uğraştık aktifim burdayım cnm menumude yazılamaz birazdan.
Az fena değilsin dün akşam şeytana uydum zaten sormaya gece bide 2 de offfEki Görüntüle 3492997 kahvaltım gece ağır geçince saat 13. Gibi yaptım kahvaltı tabagim Sitare55 asko kahvaltım oldukça sade olmak zorunda kaldı bugün gece 2 de kaçamak yapsam sonucu bu LenaG Jou @Lotus1234
Ay Allahımya... alsan da yine derdi sana nolmuş diye bu insanları memnun etmek imkansızDün pazarda kızımın sınıf arkadaşının annesi ile karşılaştım. Kadinin gözleri kocaman oldu sana noldu böyle dedi saskinlik içinde. Tabi ben önce anlamadım ne demek istediğini nolmus ki dedim ,bu halin ne dedi. Kendim bile isteye veriyorum dedim. Kadın beni hasta mı sandı ne.
Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim
Ne yedin gel kulağıma söyleAz fena değilsin dün akşam şeytana uydum zaten sormaya gece bide 2 de offfEki Görüntüle 3492997 kahvaltım gece ağır geçince saat 13. Gibi yaptım kahvaltı tabagim Sitare55 asko kahvaltım oldukça sade olmak zorunda kaldı bugün gece 2 de kaçamak yapsam sonucu bu LenaG Jou @Lotus1234
Güle güle kullan canımkızlar şu yürüme bandını aldım
hadi bakalım Allah utandırmasınProforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Proforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Olsun canim valla cok bi takima faydam yok mümkünse hazirlikta kalayim
Uzaklaşmasan iyi olur tabiki buradan
Aynen bende oyle sikintıdan da cok yiyorum
Hangisini aldin ? Gule gule kullanyeni süpürgem geldi rahat rahat bir temizlik yaptım sonunda 5000 adım olmuş
Kalkayım da kalan adımlarımı yapayım
Hatırlamaz olaydımGünaydın Gazenferağa (espiriyi hatirladin mi)
Öyle severim ki kızarmış tavukAfiyet olsun çok güzel menü akşam güzel dengelenmiş ama akşam da değil o vallahi anlamadım nasıl duruyorsun azmine sağlık
Afiyet olsun canım çok az olmamış mılif eksik kalmış sanki
Afiyet olsun baya kuvvetli bir menü olmuş evde dolanaydın biraz koridor spor yapaydın
Afiyet olsun benim önüme bütün piliç koysalar sadece göğsünü yerim gerisi bana göre yenecek gibi değilçok geçmiş olsun
Canım afiyet olsun öğleden itibaren baya kaçmış toparlayalım biraz
Afiyet olsun sebze ve protein eksik kalmış hele makarna çok acıktırıyor
Oyy çok karbonhidrat olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun dolu dolu bir menü
Afiyet olsun güzel olmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsunsporun da süper
Afiyet olsun akşam biraz kaçmış ama bugün dengelenir
Geçmiş olsun canımvalla güzel menü bir tek salata eksik kalmış
Afiyet olsun gün içinde çok az olmuş akşam güzel
Afiyet olsun güzel m ü sadece sebze eksik kalmış yeşil yapraklı olanlardan lif için bağırsaklar önemli
Bütün evi sen mi temizledin 7 saat nedir kız can dayanmaz
Çok geçmiş olsun canım
Anaa ben seni listeye mi yazmışım valla atlamışım canım kusuruma bakmaistersen alayım hazırlığa daha hafta başı
Afiyet olsun dolu dolu bir menü cıss larda varama h.sonu bitti şimdi toparlayalım
Günaydın canım mutlu haftaların olsun