Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ayyy dogru öylr birsey vardı kolaygelsin çiçeğimmm

Merhaba canım. Haftasonu şehirdışındaydım. Beslenme konusunda çok iyi olmadı. Günü birlik gidip geldiğim için çok vaktim de olmadı gelmeye. Ama geldim bugün itibariyle devam ediyorum. Akşam menümü paylaşacağım inşallah

Çok güzel menü, afiyet olsun ablacım.
Yaparsan onu da kaydederiz, afiyet olsun bu arada
Kaptanım dünü bildirdim ya hatta bugünü bile
Dünkü evet cumartesi yok bir tek
Tamamdır ablacım, kızma Jou söyledi işi var bir şeyi yok diye hep aktifsin ya merak ettim ben de iki gün hiç yazmayınca

Ben de proteinlerimi yedim yedim kalorimi doldurdum doymadim e migözüm ac hala ve yarin sali dun bol sebzeli bir gündü kara lahananin icinde az kuru fasulye cok az da pirinc vardi bu sabah +500 ciktim. Hemen protein diyetine gectim . Canim kuruyemis de cekti oradan da bir sürü kalori geldi

unutmayın reddettiğimiz her bir sağlıksız yemek, içtiğimiz litrelerce su, tatsız bitki çayları ve yaptığımız her bir egzersizin hiç biri BOŞUNA DEĞIL. her bir emek bizi istediğimiz o vücuda o kiloya taşıyacak ama bir gün sonra ama bir yıl sonra. her gün bizi yıldırmak için cezbeden bir çok etken olacak ; o gün diyetinize aykırı bir yemek önünüze çıkacak, canınız asla egzersiz ya da yürüyüş yapmak istemiyor olacak fakat gerçek şu ki HEDEFLERİNİZİN VE OLMAK ISTEDIGINIZ VÜCUDUN BUNLARDAN HABERİ YOK. onlar uyurken sen çalış, onlar yerken sen dengeli beslen, onlar hayatlarını değiştirmek için bir adım yol gitmezken sen her seferinde kendinin en iyi versiyonu için daha fazla zorla. çünkü o tartiya çıktığın an o kıyafete girdiğin an bunların hepsine değecek. fakat kimse seni kolundan tutup o egzersizi yaptirmayacak kimse sana sağlıklı beslenmen için baskı yapmayacak KENDİNE YARDIM EDEBİLECEK TEK KİŞİ SENSİN. hedeflerini unutma ve çalış.

Ay Allahımya... alsan da yine derdi sana nolmuş diye bu insanları memnun etmek imkansız
Ne yedin gel kulağıma söyle

Güle güle kullan canım
Olsun canim valla cok bi takima faydam yok mümkünse hazirlikta kalayim

Uzaklaşmasan iyi olur tabiki buradan

Aynen bende oyle sikintıdan da cok yiyorum
Cicekbocekkaktus canım fit mutlu anne hazırlığa geçiyor bilgin olsun

21 ekim menü

-sabah-
1 yumurtanın yarısı 2 dilim ince beyaz ekmek 1yk süzme peynir ile sandviç ve ananaslı yeşil çay

aralarda sürekli şekersiz kuşburnu ve yeşil çay

-akşam-
1 orta boy haşlanmış tavuk göğsü 3yk yağsız makarna 3yk yoğurt

toplam 528 kalori / 2 litre su / 6dk ısınma ve squatgirl'ün 40 dakikada 500 kalori yakma videosu toplam 46 dk egzersiz

Öyle severim ki kızarmış tavuk
Hergün yesem bıkmam
Geçtiğimiz yaz bir camide kermes var, cuma, cumartesi, pazar
Perşembe bize yakın yerde Türk biri arabada kızartıp satıyor
Perşembe evde yedim
Cuma, cumartesi, pazar kermeste yedim
Eşim diyor napıyon hergün tavuk mu yenir
Napıyım, köfte, adana, sosis yemiyorum, tantuninin eti yağlıdır, yiyemem, lahmacun, gözleme hamur yiyemem
Haftanın 4 günü tavuk yedim

Tavuğu da yalayıp yutmam, derisi, kemikleri ve kanadı çıkınca ne kalıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…