Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dedim canm kaç defa aynı şey oldu bulunduğum ilçede özel tek o yüzden devam ettim fakat şimdi online bı arkadaş var onunla iletişim kurup onunla devam etmeyi düşünüyorum.

bence de canım valla sabah bi dilim ekmek ye yaa
yani en azından yeni diyetisyeninle konuş, sabahı fazla akşamı az versin.

🤩🤩🤩 gozleriimm yanlış mı görüyor diye bire defa daha baktım yok yok essahhh napyosun anla nasıl güzel supriz oldu msjin (çocuklar içinde bu show abla tahini pekmezi yesinler diye)😅 abla aktif misin artık ♥️

Ooo hadi bklimm 🤌💕

Miss miss biliyorsun bu işi sen🌸🌸👌👌

Oyy kutucuğm bnm leblebide yeme kuzum oda gaz yapar 💕💋💋
Çocuklarin midesi bizim de gözlerimiz bayram etti. :KK68: Özenin hassasiyetin çok farklı bu yönünü çok beğeniyorum ilgiyle takipteyim şekerim. :KK5:Aktifligime gelince elimden geldiğince buradayım. Seçmelere katılmayı planlıyorum. :cool:Yarismada başarılar diliyorum. :süslü:

Sağol bacım, tansiyon yüksek çıkıyor, bundan sonra hep ilaç içecek, 75 yaşında, bu yaşa kadar pek ilaç içmedi hamdolsun
Can bacım tansiyonun bir sürü sebebi var. Babanın mutlu huzurlu bir hayatı olsun yaşı gereği daha bir titiz olacagi bir doneme girmiş. Maşallah hastalık geçmişi çok eski değil.

Aslında çok güzel bir program ama çok da zor aynı zamanda. Kendime güvensem başlarım. Allah kolaylık versin sana 🧿🙏

Canım ablacım benim ❤️
Bu kolaylaştırılmış hali.
Daha önce hazırlık filan yapmadan 23 gün açlık yapmıştım, sabahları yarım çay bardağı ballı limonlu su
Öğlen yarım su bardağı meyve suyu, üzerini saf suyla tamamlayıp 1 su bardağı yapıyordum
Akşam yine sulandırılmış meyve suyu

Diğer zamanlarda saat başı detox suyu ( salatalık, nane, limon)

Bu daha zor, hiç alıştırma yapmadan açlık yapmıştım
Troid ilacını günde yarım, haftada 5 e düşürmüştük, beslenmeyi bozsamda bu dozu hiç artırmadık

Geçen sene apayrı yaşam sistemini uyguladıktan sonra tiroid ilacını, ağrı kesiciyi ve başka iki ilacı ( felce bağlı) da tamamen bıraktık

Benim için çok güzel bir sistem ❤️

7.11.2024 Perşembe
Niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok

18.00-19.00
İki kase mercimek çorbası (nasıl üşümüşsem)
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi

Su 1.5 litre

1 haftada 4 kilo verdiren içecek bitti

10.000 adım

LenaG LenaG
@Boncuk2307 Denp Denp
1 haftada 4 kilo verdiren içecek nedir bizimle de paylaşır mısınız 😍🙏🏻

Arkadaşım biraz kuru yapmış ama çok güzeldi abla

Adımları artırdım ama yedim de🫣 teşekkür ederim canım kaptanım 🥰

Çikolatanın erimesi lazımdı kaptanicem 🤣🌸 teşekkür ederim 💙

Çok geçmiş olsun canım havalar da soğudu dikkat et kendine 🥰
Afiyet olsun öyleyse 🥰
Bende pazar günü benim çikoların tadına bakacağım

Günaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur
Acil şifalar dilerim canım 🤲🏼

Afiyet olsun güzel olmuş yarına eksi geliyor 🙏❤️

Afiyet olsun güzel geçmiş gün ❤️

Afiyet olsun biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bugünlük olsun❤️
Geçmiş olsun kaptanım ❤️

Afiyet olsun az olmuş canım ya ❤️

Çok güzel menü ❤️ afiyet olsun 🥰

Ohh maşallah 🧿 Kızım da dün çıkardık boyunluğu artık tamamen iyileşti 🙏 Eski neşesi yerine geldi hoplayıp zıplıyor kedi değil tavşan gibi 😄

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ yeter kıızz biraz bişiler yee sen c.tesi 47-48 gelecen gibi geliyor bana ama neyse 🤭

Afiyet olsun ❤️ gün içinde atıştırmalık gibi olunca akşam birden çok gelmiş hele smoothie beni hiç doyurmaz mesela çiğnemiyorum ya anlamıyorum ki bişi 🤭

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun ❤️

Ya h.içi hem de akşam misafir mi gelir ya 😡 pardon da bu insan ne zaman dinlenecek acaba 😤

Afiyet olsun ❤️ güzel olmuş genel olarak akşam da iyi idare etmişsin 🥰

Afiyet olsun canım az olmuş biraz ❤️ spor da ayaklarına sağlık 💪

Anammm çok zooorr çok zor
İnşallah başarılı olursun 🙏
Ya sorma canım, önceden haftaici falan misafiri idare ederdim ama şimdi çok zor geliyor ve yoruyor, iş çıkışı kızı jimnastiğe götürdüm geldim misafir geldi onunla uğraştım yoruldum vs vs gerçekten bu hafta çok yoruldum

X