- 7 Ağustos 2016
- 4.046
- 14.195
Hayırlı olsun gülerek kullan kaptanımyeni süpürgem geldi rahat rahat bir temizlik yaptım sonunda 5000 adım olmuş
Kalkayım da kalan adımlarımı yapayım
49 kiloyla ne göbeğiAynen test ettik onayladik
Göbek var canım ya bildiğin 4 aylık hamile sanarlar o derece
Saat ikiyi bu şekilde okudumHayırlı akşamlar
10.00
Hindiba kahve
11.00
5,6 kasık yoğurt
14.00
Bir poğaca
Yarım dilim trileçe
17.30
2yk pilav
2 but
3 dilim patates
3yk yoğurt
40 dk yuruyus
20 dk kardiyo
2lt su
LenaG
Boncuk2307
Spor da su da gayet güzel yine, menü de güzel sadece beyaz ekmek yerine başka ekmek tüketme şansın var mı??21 ekim menü
-sabah-
1 yumurtanın yarısı 2 dilim ince beyaz ekmek 1yk süzme peynir ile sandviç ve ananaslı yeşil çay
aralarda sürekli şekersiz kuşburnu ve yeşil çay
-akşam-
1 orta boy haşlanmış tavuk göğsü 3yk yağsız makarna 3yk yoğurt
toplam 528 kalori / 2 litre su / 6dk ısınma ve squatgirl'ün 40 dakikada 500 kalori yakma videosu toplam 46 dk egzersiz
Menü gayet güzel sadece tost ekmeğini merak ettim hangisi??Kaşarlı tost çay
Ara Türk kahvesi yanında fotoğraftaki şeyden yedim
15:00 3,4 yk mercimek çorbası
1 tane küçük ayran içtim
Akşam 17:00 et patates mantar karışık yemekten 6 yk kadar 3,4 parça fırında karnabahar 2 yk yoğurt biraz acı biber turşusu
Su 1,750 içmeye devam
Spor Şuan için yok
LenaG Cicekbocekkaktus
Su ve spor çok güzel, menüne de bayıldım21 Ekim menü
07.00 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru erik
11.00 2 Wasa arasina 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik ile sandviç, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
12.30 1 muz 7 badem 3 kaşık yoğurt 1 fincan rezene
16.00 1 küçük cennet hurması 1 salatalık 1 bardak ayran
18.30 1 kase çorba 1 büyük tabak bol yeşillikli ton balıklı salata 1 şişe maden suyu
3 litre su 50 dk tempolu yürüyüş ve emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun Akşam bir tık tuhaf fazla mı değil mi bilemedim. Ama sn korumadasın diye hatırlıyorum. O yüzden ses etmeyeceğim.Sabah
27 gr ekmek
7 zeytin,peynir
2 haşlanmış yumurta
Akşam
1 kase salata
200 gr tavuk göğsü
Beyaz ekmeğin kıyı tarafını ativerdim ağzıma
***Akşam yemegimi hazırlarken kızım dondurma yiyordu, kalanı yemicem dedi sadece 2 çay kaşığı kadardı yediğim.
*** Oğlana katmer verecektim ısınırken üstleri kurumuş. Çeyrek karmerin üst çıtır yerlerini yedim.
3 lt su
30 dk eliptik bisiklet
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Sporda menü de güzel ben beğendimGrubun sultanları iyi aksamlar. Bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah 09.00sirkeli su
Sabah 10.00 1/3 avakado 2 ceviz 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia tohumu 1 çizdik zencefil ve zerdeçal 1 çay bardağı kefir smoothi yaptjm
Ara 14.30 1 dilim tuzlu kek +1 parça peynir + 4zeytin çay
Akşam 18.00 2 dilim palamut bol salata
Şimdi maden suyu iciyorum
Su 2.5 litre civarı 6bin adımBoncuk2307 LenaG
Afiyet olsun biraz az geldi ama sen doyduysan sıkıntı yok21 ekim
14:00
5, 6 lahana sararken tuzuna baktım
17:00
1 tabak lahana sarması ( bulgur ve yeşil mercimekli)
1 köz patlıcan
Bikaç çatal çoban salata
Alabaş
2 lt su
1 kupa çay
3 kopa kahve
LenaG Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 yürüyüş bandına çıkacağım, şimdi gözlerimi açamıyorum, uykum var, yürürsem yazarım
Bu kadar az yiyerek acıkmıyormusun ablacım, çok da erken kapatıyorsun günü.İyi akşamlar herkese
Bugün akşam yemeği yemedim. Yarın tartıda aç karnına tartılayım bi bakayım neymişim diye. Gerçi sabahın çok erken tartılıyorum ve tabi regl de devam ediyor. En azından cts’ini biraz öngörmüş olurum. Cuma akşam da yemicem.
Bugünkü Menüm,
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Zencefil limon çayı
Öğle 12:30
Tavuk ızgara but 120 gr vardır
Ara 15:00
1 mandalina
5 badem
1 kuru kayısı
Su 2 lt
9700 adım
LenaG
Bugünlük böyle yaptım dünkü menüm çok doluydu. Biraz dengelemek için biraz da tartıya etkisi olmasın diye.Saat ikiyi bu şekilde okudumOnun dışında su ve spor güzel.Afiyet olsun
Spor da su da gayet güzel yine, menü de güzel sadece beyaz ekmek yerine başka ekmek tüketme şansın var mı??
Menü gayet güzel sadece tost ekmeğini merak ettim hangisi??
Su ve spor çok güzel, menüne de bayıldımAfiyet olsun ablacım
Afiyet olsun Akşam bir tık tuhaf fazla mı değil mi bilemedim. Ama sn korumadasın diye hatırlıyorum. O yüzden ses etmeyeceğim.
Sporda menü de güzel ben beğendimAfiyet olsun ablacım.
Afiyet olsun biraz az geldi ama sen doyduysan sıkıntı yok
Bu kadar az yiyerek acıkmıyormusun ablacım, çok da erken kapatıyorsun günü.Spor şahane bu arada
Sağol canım kaptanımAfiyet olsun çok güzel menü akşam güzel dengelenmiş ama akşam da değil o vallahi anlamadım nasıl duruyorsun azmine sağlık
Afiyet olsun canım çok az olmamış mılif eksik kalmış sanki
Afiyet olsun baya kuvvetli bir menü olmuş evde dolanaydın biraz koridor spor yapaydın
Afiyet olsun benim önüme bütün piliç koysalar sadece göğsünü yerim gerisi bana göre yenecek gibi değilçok geçmiş olsun
Canım afiyet olsun öğleden itibaren baya kaçmış toparlayalım biraz
Afiyet olsun sebze ve protein eksik kalmış hele makarna çok acıktırıyor
Oyy çok karbonhidrat olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun dolu dolu bir menü
Afiyet olsun güzel olmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsunsporun da süper
Afiyet olsun akşam biraz kaçmış ama bugün dengelenir
Geçmiş olsun canımvalla güzel menü bir tek salata eksik kalmış
Afiyet olsun gün içinde çok az olmuş akşam güzel
Afiyet olsun güzel m ü sadece sebze eksik kalmış yeşil yapraklı olanlardan lif için bağırsaklar önemli
Bütün evi sen mi temizledin 7 saat nedir kız can dayanmaz
Çok geçmiş olsun canım
Anaa ben seni listeye mi yazmışım valla atlamışım canım kusuruma bakmaistersen alayım hazırlığa daha hafta başı
Afiyet olsun dolu dolu bir menü cıss larda varama h.sonu bitti şimdi toparlayalım
Günaydın canım mutlu haftaların olsun
canım fazla biliyorum. şu tadelleden bir kurtulsam. iradesizliğime çok kızıyorumAfiyet olsun çok güzel menü akşam güzel dengelenmiş ama akşam da değil o vallahi anlamadım nasıl duruyorsun azmine sağlık
Afiyet olsun canım çok az olmamış mılif eksik kalmış sanki
Afiyet olsun baya kuvvetli bir menü olmuş evde dolanaydın biraz koridor spor yapaydın
Afiyet olsun benim önüme bütün piliç koysalar sadece göğsünü yerim gerisi bana göre yenecek gibi değilçok geçmiş olsun
Canım afiyet olsun öğleden itibaren baya kaçmış toparlayalım biraz
Afiyet olsun sebze ve protein eksik kalmış hele makarna çok acıktırıyor
Oyy çok karbonhidrat olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun dolu dolu bir menü
Afiyet olsun güzel olmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsunsporun da süper
Afiyet olsun akşam biraz kaçmış ama bugün dengelenir
Geçmiş olsun canımvalla güzel menü bir tek salata eksik kalmış
Afiyet olsun gün içinde çok az olmuş akşam güzel
Afiyet olsun güzel m ü sadece sebze eksik kalmış yeşil yapraklı olanlardan lif için bağırsaklar önemli
Bütün evi sen mi temizledin 7 saat nedir kız can dayanmaz
Çok geçmiş olsun canım
Anaa ben seni listeye mi yazmışım valla atlamışım canım kusuruma bakmaistersen alayım hazırlığa daha hafta başı
Afiyet olsun dolu dolu bir menü cıss larda varama h.sonu bitti şimdi toparlayalım
Günaydın canım mutlu haftaların olsun
atalık tambuğday unu çeşitlerinden biri. siyez, karakılçık, kavılca, mor buğday, dinkel gibiKarakılçık ekmeğini ilk defa duydum nedir o?
Teşekkür ederim kaptanicem aksaminda gelinimizdeydik yani o kadar çok acikmistimki hayvanat bahçesi gezdik yemkde gecgeldi daha dikkatli olacagim tenks tatlımSpor harika , oyle yogun bir gun icin de güzel bir menu
Gecmis olsun. Cumartesiye güzel bir eksi bekliyorum senden. Jou dedim iyi kilo verir onu alayim dedim Telafi edersin sen
Evet mavi takımdasin , bakalimLenaG ne diyecek , iyi gelecekse biraz kendini toparla da gel tabi ki. Yalniz arayi cok acma ❤ ö
Öglen birazcik fazla olmus onu da yakmissindir diye dudunuyorum. Afiyet olsun
Evet kontrollu bile olsa sabah tost aksam pilav bana yoldan cikma alarmi gibi geliyor. Önce tadimlik sonra eyvah kendimi tutamadımlikDuzgun menü ile hemen toparlarsin
Lahmacun dürüm gibi seyleri ödül gününe saklayalim olur mu ? Diger günlerde yenilecekse, cok sık olmamak kaydiyla öglene ve 1 adet bol salata+ayran ile yeterli. Lenag'a yazdigim yorum senin icin de gecerli sabah simit ile baslayip aksam Lahmacun ile bitiriyorsan bu bir alarm. Neyin alarmi ? "Hamurlu patatesli yemekler yerine derhal etli sebzeli yemek pisir alarmi
Saat ikiyi bu şekilde okudumOnun dışında su ve spor güzel.Afiyet olsun
Spor da su da gayet güzel yine, menü de güzel sadece beyaz ekmek yerine başka ekmek tüketme şansın var mı??
Menü gayet güzel sadece tost ekmeğini merak ettim hangisi??
Su ve spor çok güzel, menüne de bayıldımAfiyet olsun ablacım
Afiyet olsun Akşam bir tık tuhaf fazla mı değil mi bilemedim. Ama sn korumadasın diye hatırlıyorum. O yüzden ses etmeyeceğim.
Sporda menü de güzel ben beğendimAfiyet olsun ablacım.
Afiyet olsun biraz az geldi ama sen doyduysan sıkıntı yok
Bu kadar az yiyerek acıkmıyormusun ablacım, çok da erken kapatıyorsun günü.Spor şahane bu arada
Sağol canım Karaca vantuz 2 in 1 aldımHangisini aldin ? Gule gule kullan
Afiyet olsun canım21 ekim menü
-sabah-
1 yumurtanın yarısı 2 dilim ince beyaz ekmek 1yk süzme peynir ile sandviç ve ananaslı yeşil çay
aralarda sürekli şekersiz kuşburnu ve yeşil çay
-akşam-
1 orta boy haşlanmış tavuk göğsü 3yk yağsız makarna 3yk yoğurt
toplam 528 kalori / 2 litre su / 6dk ısınma ve squatgirl'ün 40 dakikada 500 kalori yakma videosu toplam 46 dk egzersiz
Afiyet olsun güzel menü olmuşKaşarlı tost çay
Ara Türk kahvesi yanında fotoğraftaki şeyden yedim
15:00 3,4 yk mercimek çorbası
1 tane küçük ayran içtim
Akşam 17:00 et patates mantar karışık yemekten 6 yk kadar 3,4 parça fırında karnabahar 2 yk yoğurt biraz acı biber turşusu
Su 1,750 içmeye devam
Spor Şuan için yok
LenaG Cicekbocekkaktus
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun gülerek kullan kaptanım
Afiyet olsun21 Ekim menü
07.00 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru erik
11.00 2 Wasa arasina 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik ile sandviç, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
12.30 1 muz 7 badem 3 kaşık yoğurt 1 fincan rezene
16.00 1 küçük cennet hurması 1 salatalık 1 bardak ayran
18.30 1 kase çorba 1 büyük tabak bol yeşillikli ton balıklı salata 1 şişe maden suyu
3 litre su 50 dk tempolu yürüyüş ve emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsunSabah
27 gr ekmek
7 zeytin,peynir
2 haşlanmış yumurta
Akşam
1 kase salata
200 gr tavuk göğsü
Beyaz ekmeğin kıyı tarafını ativerdim ağzıma
***Akşam yemegimi hazırlarken kızım dondurma yiyordu, kalanı yemicem dedi sadece 2 çay kaşığı kadardı yediğim.
*** Oğlana katmer verecektim ısınırken üstleri kurumuş. Çeyrek karmerin üst çıtır yerlerini yedim.
3 lt su
30 dk eliptik bisiklet
Çok iyi olmuş canım afiyet olsunGrubun sultanları iyi aksamlar. Bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah 09.00sirkeli su
Sabah 10.00 1/3 avakado 2 ceviz 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia tohumu 1 çizdik zencefil ve zerdeçal 1 çay bardağı kefir smoothi yaptjm
Ara 14.30 1 dilim tuzlu kek +1 parça peynir + 4zeytin çay
Akşam 18.00 2 dilim palamut bol salata
Şimdi maden suyu iciyorum
Su 2.5 litre civarı 6bin adımBoncuk2307 LenaG
Afiyet olsun21 ekim
14:00
5, 6 lahana sararken tuzuna baktım
17:00
1 tabak lahana sarması ( bulgur ve yeşil mercimekli)
1 köz patlıcan
Bikaç çatal çoban salata
Alabaş
2 lt su
1 kupa çay
3 kopa kahve
LenaG Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 yürüyüş bandına çıkacağım, şimdi gözlerimi açamıyorum, uykum var, yürürsem yazarım
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın aç bırakma kendiniİyi akşamlar herkese
Bugün akşam yemeği yemedim. Yarın tartıda aç karnına tartılayım bi bakayım neymişim diye. Gerçi sabahın çok erken tartılıyorum ve tabi regl de devam ediyor. En azından cts’ini biraz öngörmüş olurum. Cuma akşam da yemicem.
Bugünkü Menüm,
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Zencefil limon çayı
Öğle 12:30
Tavuk ızgara but 120 gr vardır
Ara 15:00
1 mandalina
5 badem
1 kuru kayısı
Su 2 lt
9700 adım
LenaG
Afiyet olsun çok güzel olmuşBen de yazayım menümü
21 Ekim
Kahvaltı 13.00
3 yk granola +1 sb süt +1 çk bal
Ara Öğün 16.00
1 tüysüz şeftali
Akşam yemeği 19.30
3-4 yk bulgur pilavı nohutlu + 3yk yoğurt+ 30 gr kadar ton balığı + Roka
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
1 saat eliptik (20 km yol)
LenaG Cicekbocekkaktus Lotus1234
Afiyet olsun canım yarın çeşitlendirerek yemeye çalış bıkkınlık yapmasın diyetİyi Akşamlar
10:00 1 kase az ereşteli semizotu çorbası
Ara, 16:20 1 dolu avuç badem, 2 çb. şekersiz çay
19:00 Akşam yemeği
1.5 kase sabahki çorbadan
2 litre su
( sabah çorbamı içince dışarı çıktım tüm gün dışarıdaydım menüm bu şekilde oldu dışarıda sadece badem aldım yedim suyuda dışarıda içemedim)
Afiyet olsun kaptanım akşam öğünü çok az olmamış mıİyi akşamlar
Bugün çok yoruldum.
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Peynirli yeşillikli sandviç
13.00 ara
5-6 çiğ badem
3 kare Bitter çikolata
18.15 akşam
Tavuklu çorba
1 dilim ekmek
20.00 ara öğün
Ada çayı + limon
Mandalina
9000 adım
2.5 lt su
Tamam kaptaniçem yarın tartı olunca birde tüm gün evde olmayınca böyle olduSağol canım Karaca vantuz 2 in 1 aldım
Afiyet olsun canım500 kalori çok az değil mi yahu bari 800 falan yap spor çok iyi olmuş
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsunspor baya iyi gidiyor
Afiyet olsunspor
Çok iyi olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın aç bırakma kendini
Afiyet olsun çok güzel olmuş
Afiyet olsun canım yarın çeşitlendirerek yemeye çalış bıkkınlık yapmasın diyet
Afiyet olsun kaptanım akşam öğünü çok az olmamış mı