Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyiyz fıstık sen neler yapıyon 🥳
Haftasonu bildipin ev mesaisi valla 😂
aynı bende iş güç ev döngüsü arasındayım kuzumm
Bilin bakaşım ben ne yaptım spor saatınde diş randevum vardı diş randevusunu iptal ettim :KK70::skandal::olamaz::KK47:
Spora gitmek büyüktür. >>>>>> her şey 🥳
ahahahaha dişi de ihmal etme kıaazz :skandal::skandal::skandal:
Ben de sinirlenince yiyirum, endiselenince yiyorum. Anksiyetik biriyim . Ya şöyle olursa , ya olmazsa gibi düşünce firtinalari bastirdiginda ki cok da fark etmiyorum çözüm ararken rahatlama ihtiyacim oluyor. Cunku rahatlayamazsam çözüm de bulamiyorum. Tabi ki yemek yemek, tatlilar ve uyumak rahatlatiyor, bir süreliğine ☹ burasi bana iyi geldi , kafam dağıldı.
Cok değişik seyleri kafaya takabiliyoruz. O yuzden farkındalık önemli. Neye , nelere kizdin kendine bir sor ve liste seklinde yaz. Inan zannettiğin seye degil aslinda arka plandaki sacma ve çözülebilir, ve bazen gelmiş geçmiş şeye kizarken bulacaksin kendini.
Kendimden ornek vereyim bugun telaşliyim , doymadim ve kendime kizgin hissettim ☹ benim icin bosvernek demek bu , kendimi degersiz hissetmek ve yargilamak demek . Sonra baktim bu telaşta önemsiz ve yanlis bir alisverisin payi büyük. Onu kafamda çözünce diğer islerime yonelebildim. Yiyerek hic bir sorun hallolmayacak sadece biraz rahatlamak istiyorsun o kadar:KK19:
evet birde yedikten sonraki saniyede gelen o pişmanlık hissi ahh ahh o_Oo_O

aşkımm ama burda hepimiz yazdık sana çokk az yiyorsun hatta benim bi mesajım vardı sana belki hatırlarsın bu kız yoğurt yiyip yatıyor yoğurt yiyip günü kapatıyor diye geri yemeye başlayınca geldi geri benim geçmiş menülerime bak bol bol ekmek vardı protein hele ben köfteyi çok severim hep yerdim sadece sebze ve meyve hiç yemedim bak o da yanlıştı mesela
Akıllandim artık :KK66:
Geçen hafta müthiş bı dalgalanma yaşadım çıktım da çıktım ama çok şükür 50 ye indim. Oturttum artık çok şükür. Yiyerek kilo vermek meğer ne kadar önemliymiş. Hatta bazen canım istemesede ara öğünü bile mahsus yapıyorum heee

Akıllandim artık :KK66:
Geçen hafta müthiş bı dalgalanma yaşadım çıktım da çıktım ama çok şükür 50 ye indim. Oturttum artık çok şükür. Yiyerek kilo vermek meğer ne kadar önemliymiş. Hatta bazen canım istemesede ara öğünü bile mahsus yapıyorum heee
harikasın kuzummm bende 50 yim şuanlık ama yağ oranı ve kas oranına taktım busefdee kas kaybım olmuş geçen gittiğimde muhtemelen yağ da artmıştır çikilat baklava azıcık yiyomda artıkınnn beni enn iyi sen anlarsın bi tatlı canavarı olarak bizzz :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

Çok cekinmelik bı gün olarak baya yediğim için yazmaya cesaret edemedim maalesef 😭arada kaynarim zannettim de kaynamamisim🫢 iyiki hazırlığa geçmişim
Ayyy çok güldüm :KK70: Tablo hazırlıyorum ya tek tek not alıyorum o yüzden bundan sonra kaynama şansı yok gibi gibi :super:
Bebişi uyutunca anneler uyumaz uyumamalı ahahahah bende kızçem uyuyunca leslie yapardım evde ahahah :confused: :confused: :confused:
Ben de bisikleti getiriyorum salonun ortasına oğlanı uyutunca biniyorum yanıma su meyve alıyorum. O uyurken iyi oluyor. Sesi de çıkmıyor allahtan bisikletin:KK9:

Ayyy çok güldüm :KK70: Tablo hazırlıyorum ya tek tek not alıyorum o yüzden bundan sonra kaynama şansı yok gibi gibi :super:

Ben de bisikleti getiriyorum salonun ortasına oğlanı uyutunca biniyorum yanıma su meyve alıyorum. O uyurken iyi oluyor. Sesi de çıkmıyor allahtan bisikletin:KK9:
ohhh sen de yaklaştın iyice 50leree heee :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK19: :KK19: :KK19:

Ayy ağzından olsuninşallah kız ablaa, yapmaya çalışıyoruz işte bir şeyler. Sen neler yapıyorsun kız gidiyor mu okula hala devam mı :KK15:
malesef canım okul defterini kapattık anne dimi diyor bana ahahahah resmen bizi oynatıyor parmağında seneye kaçamaz ama artık bu sene de evde kalsın bakalım dedikk :işsiz::işsiz:

malesef canım okul defterini kapattık anne dimi diyor bana ahahahah resmen bizi oynatıyor parmağında seneye kaçamaz ama artık bu sene de evde kalsın bakalım dedikk :işsiz::işsiz:
Hayırlısı olsun artık çocuk perişan oldu, inşallah seneye hazır olur da kendini de seni de üzmez:KK5:

kızlar şu yürüme bandını aldım
hadi bakalım Allah utandırmasın
Hayırlı olsun 💚 bı başlayınca devami geliyor o yüzden gelince 🎀 keselim 🥰 ben hafta sonu pek fırsat bulamıyorum ama geçen haftadan beri hafta içi yürümeye çalışıyorum beraber yururuz artık 🤝🤝

IMG_20241021_142818.jpg
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Ankee Ankee Sitare55 Sitare55 50 dk tempolu yürüyüş yapıldı 💪

X