Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyiyz fıstık sen neler yapıyon
Haftasonu bildipin ev mesaisi valla
aynı bende iş güç ev döngüsü arasındayım kuzumm
Bilin bakaşım ben ne yaptım spor saatınde diş randevum vardı diş randevusunu iptal ettim
Spora gitmek büyüktür. >>>>>> her şey
ahahahaha dişi de ihmal etme kıaazz
evet birde yedikten sonraki saniyede gelen o pişmanlık hissi ahh ahh

Akıllandim artık
Geçen hafta müthiş bı dalgalanma yaşadım çıktım da çıktım ama çok şükür 50 ye indim. Oturttum artık çok şükür. Yiyerek kilo vermek meğer ne kadar önemliymiş. Hatta bazen canım istemesede ara öğünü bile mahsus yapıyorum heee

harikasın kuzummm bende 50 yim şuanlık ama yağ oranı ve kas oranına taktım busefdee kas kaybım olmuş geçen gittiğimde muhtemelen yağ da artmıştır çikilat baklava azıcık yiyomda artıkınnn beni enn iyi sen anlarsın bi tatlı canavarı olarak bizzz

Çok cekinmelik bı gün olarak baya yediğim için yazmaya cesaret edemedim maalesef arada kaynarim zannettim de kaynamamisim iyiki hazırlığa geçmişim
Ayyy çok güldüm Tablo hazırlıyorum ya tek tek not alıyorum o yüzden bundan sonra kaynama şansı yok gibi gibi
Bebişi uyutunca anneler uyumaz uyumamalı ahahahah bende kızçem uyuyunca leslie yapardım evde ahahah
Ben de bisikleti getiriyorum salonun ortasına oğlanı uyutunca biniyorum yanıma su meyve alıyorum. O uyurken iyi oluyor. Sesi de çıkmıyor allahtan bisikletin

ohhh sen de yaklaştın iyice 50leree heee

Ayy ağzından olsuninşallah kız ablaa, yapmaya çalışıyoruz işte bir şeyler. Sen neler yapıyorsun kız gidiyor mu okula hala devam mı
malesef canım okul defterini kapattık anne dimi diyor bana ahahahah resmen bizi oynatıyor parmağında seneye kaçamaz ama artık bu sene de evde kalsın bakalım dedikk

malesef canım okul defterini kapattık anne dimi diyor bana ahahahah resmen bizi oynatıyor parmağında seneye kaçamaz ama artık bu sene de evde kalsın bakalım dedikk
Hayırlısı olsun artık çocuk perişan oldu, inşallah seneye hazır olur da kendini de seni de üzmez

Hayırlı olsun bı başlayınca devami geliyor o yüzden gelince keselim ben hafta sonu pek fırsat bulamıyorum ama geçen haftadan beri hafta içi yürümeye çalışıyorum beraber yururuz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…