- 30 Aralık 2022
- 2.722
- 10.177
aynı bende iş güç ev döngüsü arasındayım kuzummİyiyz fıstık sen neler yapıyon
Haftasonu bildipin ev mesaisi valla
ahahahaha dişi de ihmal etme kıaazzBilin bakaşım ben ne yaptım spor saatınde diş randevum vardı diş randevusunu iptal ettim
Spora gitmek büyüktür. >>>>>> her şey
evet birde yedikten sonraki saniyede gelen o pişmanlık hissi ahh ahhBen de sinirlenince yiyirum, endiselenince yiyorum. Anksiyetik biriyim . Ya şöyle olursa , ya olmazsa gibi düşünce firtinalari bastirdiginda ki cok da fark etmiyorum çözüm ararken rahatlama ihtiyacim oluyor. Cunku rahatlayamazsam çözüm de bulamiyorum. Tabi ki yemek yemek, tatlilar ve uyumak rahatlatiyor, bir süreliğine ☹ burasi bana iyi geldi , kafam dağıldı.
Cok değişik seyleri kafaya takabiliyoruz. O yuzden farkındalık önemli. Neye , nelere kizdin kendine bir sor ve liste seklinde yaz. Inan zannettiğin seye degil aslinda arka plandaki sacma ve çözülebilir, ve bazen gelmiş geçmiş şeye kizarken bulacaksin kendini.
Kendimden ornek vereyim bugun telaşliyim , doymadim ve kendime kizgin hissettim ☹ benim icin bosvernek demek bu , kendimi degersiz hissetmek ve yargilamak demek . Sonra baktim bu telaşta önemsiz ve yanlis bir alisverisin payi büyük. Onu kafamda çözünce diğer islerime yonelebildim. Yiyerek hic bir sorun hallolmayacak sadece biraz rahatlamak istiyorsun o kadar
iyi yaptın denemekte fayda varAynen test ettik onayladik
Göbek var canım ya bildiğin 4 aylık hamile sanarlar o derece
Akıllandim artıkaşkımm ama burda hepimiz yazdık sana çokk az yiyorsun hatta benim bi mesajım vardı sana belki hatırlarsın bu kız yoğurt yiyip yatıyor yoğurt yiyip günü kapatıyor diye geri yemeye başlayınca geldi geri benim geçmiş menülerime bak bol bol ekmek vardı protein hele ben köfteyi çok severim hep yerdim sadece sebze ve meyve hiç yemedim bak o da yanlıştı mesela
harikasın kuzummm bende 50 yim şuanlık ama yağ oranı ve kas oranına taktım busefdee kas kaybım olmuş geçen gittiğimde muhtemelen yağ da artmıştır çikilat baklava azıcık yiyomda artıkınnn beni enn iyi sen anlarsın bi tatlı canavarı olarak bizzzAkıllandim artık
Geçen hafta müthiş bı dalgalanma yaşadım çıktım da çıktım ama çok şükür 50 ye indim. Oturttum artık çok şükür. Yiyerek kilo vermek meğer ne kadar önemliymiş. Hatta bazen canım istemesede ara öğünü bile mahsus yapıyorum heee
Ayyy çok güldümÇok cekinmelik bı gün olarak baya yediğim için yazmaya cesaret edemedim maalesefarada kaynarim zannettim de kaynamamisim iyiki hazırlığa geçmişim
Ben de bisikleti getiriyorum salonun ortasına oğlanı uyutunca biniyorum yanıma su meyve alıyorum. O uyurken iyi oluyor. Sesi de çıkmıyor allahtan bisikletinBebişi uyutunca anneler uyumaz uyumamalı ahahahah bende kızçem uyuyunca leslie yapardım evde ahahah
ohhh sen de yaklaştın iyice 50leree heeeAyyy çok güldümTablo hazırlıyorum ya tek tek not alıyorum o yüzden bundan sonra kaynama şansı yok gibi gibi
Ben de bisikleti getiriyorum salonun ortasına oğlanı uyutunca biniyorum yanıma su meyve alıyorum. O uyurken iyi oluyor. Sesi de çıkmıyor allahtan bisikletin
Ayy ağzından olsuninşallah kız ablaa, yapmaya çalışıyoruz işte bir şeyler. Sen neler yapıyorsun kız gidiyor mu okula hala devam mıohhh sen de yaklaştın iyice 50leree heee
malesef canım okul defterini kapattık anne dimi diyor bana ahahahah resmen bizi oynatıyor parmağında seneye kaçamaz ama artık bu sene de evde kalsın bakalım dedikkAyy ağzından olsuninşallah kız ablaa, yapmaya çalışıyoruz işte bir şeyler. Sen neler yapıyorsun kız gidiyor mu okula hala devam mı
Hayırlısı olsun artık çocuk perişan oldu, inşallah seneye hazır olur da kendini de seni de üzmezmalesef canım okul defterini kapattık anne dimi diyor bana ahahahah resmen bizi oynatıyor parmağında seneye kaçamaz ama artık bu sene de evde kalsın bakalım dedikk
Hayırlı olsunkızlar şu yürüme bandını aldım
hadi bakalım Allah utandırmasınProforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Proforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tam senlik bir hareketBilin bakaşım ben ne yaptım spor saatınde diş randevum vardı diş randevusunu iptal ettim
Spora gitmek büyüktür. >>>>>> her şey
Hayırlı olsunbı başlayınca devami geliyor o yüzden gelince keselim ben hafta sonu pek fırsat bulamıyorum ama geçen haftadan beri hafta içi yürümeye çalışıyorum beraber yururuz artık
Geçen haftadan beri bile bacaklarım çok fark etti gobusu henüz fark edemedim PMS şişkinliği başladı daevet yaa beraber yürüyelim başlayalım
Güle güle kullan ☺kızlar şu yürüme bandını aldım
hadi bakalım Allah utandırmasınProforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Proforce Pasifik Koşu Bandı - 2.50 Hp, Katlanılabilir, Kolay Kurulum, Led Gösterge, 0.8-14 Km/sa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com