Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menü nasıl canım güzel ilerliyor dimiBendeeeeeeeeeeee
inşallah canımmKorkutma canım kendini cabucak olup toparlayacam diye düşün
ohh afiyet olsun kaptanımaa yanına bi dilim ekmek de ye kız ahahahBenim akşam menüm belli ton balıklı salata ve 1 kepçe çorba
Dünden kalan patlıcan salatasıni yerim diye düşünüyorum.menü nasıl canım güzel ilerliyor dimi
Normalde olsa yerim de bu akşam noooinşallah canımm
ohh afiyet olsun kaptanımaa yanına bi dilim ekmek de ye kız ahahah
Teşekkür ederim ama artidayimAfiyet olsun canım menünü çok begendim
Aynen canım benimde bir iki hafta önce giydiğim elbiselerim şimdi baya bol geliyorlar ama tartıda hep 78/79 görmekte aşırı canımı sıkıyorOlsun canım onlar geçer çok şükür ki bunla kalmış dişine de çözüm bulunur şişlik morluklar da geçer canım üzülme
Offff çok severim bende
Bende şu direnç kilomu kıramıyorum ama vücut olculerimde baya incelme var son zamanlarda plates yoga ağırlık verdigimden eksilme yok ama siklasma var belki sende kas yapiyorsundur
Yediğin tarhanalar... Maalesef başka açıklaması yokTeşekkür ederim ama artidayim
Canım bak geldim gidiyorum heee düş peşimeAynen canım benimde bir iki hafta önce giydiğim elbiselerim şimdi baya bol geliyorlar ama tartıda hep 78/79 görmekte aşırı canımı sıkıyor
Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız
Evet malesefYediğin tarhanalar... Maalesef başka açıklaması yok
Canım düşeyim düşmesinede benim bünye olmaz diyor burdan gidemesin diyeCanım bak geldim gidiyorum heee düş peşime
Afiyet olsun Nergisim akşam yemeği peşine kiraz sapı gibi bir çay yapabilir misin nohut şişkinlik yapabilir
AllahimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKızlar gelin halka tatlı yapıyorum yiyelim zaten kilom durmuş sizinde dursun
Eki Görüntüle 3481324
Canım yarın ödül günü olarak al yeAllahimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ennn sevdiğim bittim ben
Valla canım kesin öyle yapcam.Canım yarın ödül günü olarak al ye
Ayy o kadar severim kiKızlar gelin halka tatlı yapıyorum yiyelim zaten kilom durmuş sizinde dursun
Eki Görüntüle 3481324