Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Oy kuzum.... Terbiyesizlik yapana terbiyeli davranilmaz. Karşisinda kölesi yok hadsiz adamin. Oranin çalışanı olarak saygıyı hak ediyorsun . Bir problem varsa böyle çözülmez . Bunu bilmiyorsa orada durmasın. Bu kadar zamandır niye izin verdin haksızlığa . Şu dünyada senden kıymetli bir şey yok hissettigin her duygunun hesabını sor.

Bromeline ödem için mi içiliyordu? Benim pek ödem sorunum yok ama magnezyum takviyesi düşünüyorum faydalarını okudum baya önemliymiş kilo vermede sanırım. Ben de tek öğün ve yürüyüş yapıyorum. Ananas çayı faydası nedir?

Menüm
Sabah.
Yağda pişmiş yumurta 2 çatal
1 galeta
1 dilim peynir

Ara:yok

Aksam: 3 dilim anne böreği ama o kadar inceydi ki 3 tanesi 1 tanesine esti
Cordelia Elhan LenaG
Afiyet olsun biraz kuru besleniyorsun sanki yeşillik veya yoğurt eklesen. Bağırsaklara biraz hareket katsak süper olmaz mı

Bromelain ödem için canım. Magnezyum kabızlık için. Ananas çayı kilo vermede çok etkili. İçine tarçın , limon, karanfil koyup kaynatıyorum. Sanırım bol ödem de atıyor sabaha kadar tuvalete taşınıyorum ama olsun .

Menüm
Sabah.
Yağda pişmiş yumurta 2 çatal
1 galeta
1 dilim peynir

Ara:yok

Aksam: 3 dilim anne böreği ama o kadar inceydi ki 3 tanesi 1 tanesine esti
Cordelia Elhan LenaG
Afiyet olsun tatlım. Kahvaltı öğünün harika, akşam zayıf kalmış. Yanina salata, çorba olaydı... temizlik , hazırlık devam ediyor sanırım.

İyi akşamlar
05.04.2024 Cuma

Sabah 2 kupa y.sütle filtre kahve ,1 çay bardağı leblebi

Öğle 13:00 4 yk.yoğurt,4 yk yulaf,1 muz,2 ceviz

Ara 16:30 2 mısır patlağı arası 20 gr süzük peynir,2 salatalık

Arada 3 kupa kafeinsiz filtre kahve

Akşam 20:00 patlıcan,kabak,kereviz,soğan fırında pişirdim (10 yk) 3 yk yoğurtla yedim. 1 dilim tbe

Su 2.5 lt
Spor yok

Elhan Ece Didem

Afiyet olsun Lenacim. Güzel bir menü bol eksiler getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…