Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim canım benim kaba kulak dedi aile hekimi lakin yumusak doku enfeksiyonuymus boyun kısmında şişlik ağrı vardı . Antibiyotigini değiştirdi şükür daha iyi canim
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.
Tatlım size de geçmiş olsun. İnşallah kızın bir önce sağlığına kavuşur. Afiyet olsun.

Selam sidosum hoş geldin.

Boncugum bugün seni pek göremedim. İyisin inşallah İki gündür garip bir şekilde eski kilomdayim o yüzden yemiyorum bakalım yarın nasıl olacak.

Keyifli vakitler geçirin birlikte
Allah razı olsun ablam değişiklik olacak bu ara çok dağıldım toparlanırım biraz
Çok güzel menü yarın güzel eksiler göreceğiz senden gibi geliyor
14 Kasım

Eki Görüntüle 3504435

Boncuk2307

Bugünü 00:00 Dan sonra yazarım
Tamam ablacım not ederim
Müsaade ne demek, her zaman bekleriz yanımızda hep yerin var
Boncugum bugün seni pek göremedim. İyisin inşallah İki gündür garip bir şekilde eski kilomdayim o yüzden yemiyorum bakalım yarın nasıl olacak.
İyiyim çok şükür ablam, koşuşturmaca geçti benim günüm. ailem gelecek diye heyecanlıyım bir de 1 yaşında ve 4 yaşında yeğenim geliyor etraftan zararlı şeyleri kaldırmaya çalışıyorum. Benimki büyüdü diye unutmuşum ne yemek yapsam diye her güne yemek düşünüyorum şimdiden deliyim galiba biraz
İnşallah gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin sana Rabbim daha önce yaptın yine yaparsın sen hem bu sefer destekçin daha fazlaa

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…