Yapmadım 21 de ara öğün. Kaptan ne derse oNeyse uslu durun ben kahve içmeye gidiyorum
Ameliyattan çıkmış gibi oldu şimdi. Sıkıntı yok olması gereken oluyor yani. Düzelir bikaçgün dinlensinGeçmiş olsun canım acaba ağır mı geldi sana bu temizlik dr a mı gitsen ?
Söz
Iyi geceler❤❤
evet sabah biraz yağlıydı. zengin kahvaltısı oldu benimkiSabah yumurta yağda sucuk ayrıca ve salata ayrıca yağ. Detay güzel hiç lafım yok. Ama bunlar korkulacak değerler mi tam emin değilim. Yoksa seni kalabalık listelerini hep sevmişimdir
Seni mutlu eden beni mutlu eder. Sabit de gelsen sevinirim yeter ki sen mutlu ol
Erken kapatmissin afiyet olsun canım
Afiyet olsun şifa olsun aksın gitsin inşallahevet sabah biraz yağlıydı. zengin kahvaltısı oldu benimkiaslında canım salçalı sucuk istedi. yumurtayı da haşlayayım dedim. bir anda kırmışım kaseye. öyle olunca da omlet yaptım.
sen bizim biricik maviş kaptanımızsınDarbe yapıp beni tahtimdan indirecekler abuuu
Kralicem çok yaşa diyeceksiniz
Ya kırmızı kaptan çok verdiyse.
40 gostermiyorsun canisi daha genc duruyorsunSimit
Aslında herşey yerli yerinde ama diyet öcüleri varya ondan dikkat çekiyor. Onun için afiyet olsun bol bol eksi gelsin takımıma
Yaa bilmiyorum
Sabah çok şiş uyandım
Şimdi gaz sorunum var
WC olayı hâlâ karışık takimimdan kimseyi kaybetmek istemiyorum
Aferim güzel şirinim
Ben 40 i yuvarladım canım 37 neymiş
Eline sağlık ablam
Ben 80 kilomuydum acaba
Kilo veremezsem eski tartiyla oynayim bari
Kaptanlara kusulmez onlar bizim iyiligimizi ister. Eti kemiği onun himmm
Abuuu ortalık karistirmaca
İnşallah yarın bizi mihlamaz
Mor salata içinde mayonez olandan değildir demi
Afiyet olsun spor varmı şirinem
Kuzum bilmiyorum yazılarda kalabalık görünüyor ama porsiyonlar ufak olabilir. Vücudunun tepkisine bakacağız. Benim gözlemlediğim cumadan beri dikkat ediyorsun. Yarın bunun sonucunu almanı umuyorum. Senin kilo vermen beni bireysel de çok mutlu eder ayrıca tüm kk seviniriz
Vovvv komplo
Su biraz daha alsan olmuyor mu
Yani resetlendin vücudun uyum sağlaması gerekecek
Şu yürüdüğünün birazını bana versene
Vayyyy
Ooooo
Tikkat et ama mavi takım kaptanına gönderirimGönder siboş en serbetlisindenKaptan senin
Maden suyumu içtim şimdi de kahvemi yudumluyorum.çay, kahve, maden suyu ve su içtim hala açım