Simit
Yaa bilmiyorumPzrtesileri nasil cikarsan tartida ona gore genelleme yap tahmin yurut
Ben mesela cok dikkat etsemde pazarlari,pzrtesi hep arti cikiyorum sanirim ev işi ütü vs olaylarindan
Aferim güzel şirinimIyi olmana sevindim abla.
Tesekkur ederim canim ama fistikligim kalmadi 37 yasindayim ;( neyse her yas guzeldir degil mi?evet evdeydim ve aksam oyle salonda yurudum hep
Dun cok gec yattim kankam o yuzden cok kqrnim acikti. Ben de cikolata turlerine yonelmiim diye havuc yedim ama o bile etkiliyor arkadas
En buyuk kaptan bizim kaptanimiz tabiki mavis takim kaptani kazanacak
Bu gece sabah olmaz artık.
Eline sağlık ablamKaptanlar fotoğrafli tarih ve nick ekli olarak özel mesajla saat 13.00' e kadar bildirim yapacaktır.
Yarışmacılar bildirimlerini saat 13.00' e kadar
Geçen Cuma:
Pazartesi:
Fark :
Kaptan Etiketi +Elhan
biçiminde yapacaktır.
Bol eksili bir pazartesi dileğiyle
Masterfit Yarışması 102. Etap 26.01 28.01 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM s i d e l y a KAPTAN 65.65 @Akrrep 68.2 @Jasminium84 60.15 @ffestinalente 108.1 zeyneppk 77.1 @arwengsd 59.8 @Ysmnondr 85.65 LenaG 113.3 @sara_28 104.5 HuzuRRR 71.6 @FitVenus 61.95 @Nergis 35 66.3 @soffty 57.7 @inci-zehram 69.9 @Diyettenvzgctm-olmuyo 68.9 @uranus35 64.05 @sibel_84 74.25 @-Murphy- 70.9 MAVİ TAKIM Mthn83 KAPTAN 75.8 @serap911 77.05 patimsilizm 58.8 Cordelia 80.6 @Busra196 71.0 @Tesnim1903 70.8 @aypare ackerman 61.0 @Lavinia_98 71.6 @gezegenfeza 69.8 @Beth18 62.5 @tomrs 67.4 @Efenin_Annesi 101.95 Papatyamaviss 70.0 @Ruveyda- 59.1 @Tutku44 84.9 60kiloyum 89.8 Elhan 68.7 HAZIRLIK @Aomine Daiki 67.0 @Deltavealfa Yarın fotoğrafli bildirim Hata varsa mesaj lütfen
Kaptanlara kusulmez onlar bizim iyiligimizi ister. Eti kemiği onun himmmAcımasız kaptan yemiyorum bir şey küstüm
Abuuu ortalık karistirmaca
İnşallah yarın bizi mihlamaz
Kuzum bilmiyorum yazılarda kalabalık görünüyor ama porsiyonlar ufak olabilir. Vücudunun tepkisine bakacağız. Benim gözlemlediğim cumadan beri dikkat ediyorsun. Yarın bunun sonucunu almanı umuyorum. Senin kilo vermen beni bireysel de çok mutlu eder ayrıca tüm kk sevinirizMthn83 Elhan
28 Ocak 2024 Pazar
sabah
yeşilçay
öğlen 12.30
omlet, salçalı sucuk, 5 zeytin, peynir, 1 tk bal, balsamik sirkeli zeytinyağlı salata (domates, avokado, köz kapya, keçi peyniri), 1,5 dilim ağırlığında glutensiz lavaş
ara filtre kahve
ara 16.00-16.40
tarçınlanmış 1 küçük elma, 1 orta boy portakal, 2 tk ev yoğurdu, T. kahvesi fincanı kadar kuruyemiş
yeşil çay
ara 1 fincan hindiba kahvesi
akşam 19.40
Airfry da pişmiş 1 büyük boy levrek balığının yarısı
1 kase salata (roka, domates, avokado, nar, soğan)
1 kk hurma suyuyla yapılmış bol fıstıklı tahin helvası
şimdi çay içerim.
1,5 lt su
Vovvv komploRahat ol bi tepsi börek yolladım ona.
Su biraz daha alsan olmuyor mu
Şu yürüdüğünün birazını bana versene
VayyyySuyu da kestim sayılır saat 6 dan sonra içmedim.
Yok çay içmem ama maden suyu içtim bir şişe. Birazdan da kahve içerim geçer gider açlığım.
Bende tatlısını göndereyim mi?
OooooTurşu da yollayalim anlık ödem olur
Üzülüyorum cünkü,bende bi olay var. Bi gün ödem olunca takribi 3-4 gün gitmiyor. Ayrica bir günde 2 küsür ödem alıyorum. Teşekkür ederimmAfiyet olsun canım çok güzel menü spor şahane. Su biraz artırılabilir
Tatlı cuma günü yenmiş o yüzden birşey demiyorum. Cumartesi menün de gayet ölcülü taco ekmeği zaten küçük oluyor. Afiyetler olsun efenim
Battı gitti diye düşünmüyoruz. Dün dünde kaldı. Bugün yeniden devam ediyoruz kendimizi üzmüyoruz. Olur mu tatlım
Sana güveniyorum canım. Ama dengelemek için çok az yiyerek kendine işkence etme bence akşam hüsrana uğramayalım
Afiyet olsunn.çay içmedim geç oldu uykusuzluk yapar dedim. rezene çayı içiyorum
Simit ceyrek kiz 1 dilim tb ekmek yerine degisebiliyorsun diyette.. haksiz elestiri yapmayalımSimit
Aslında herşey yerli yerinde ama diyet öcüleri varya ondan dikkat çekiyor. Onun için afiyet olsun bol bol eksi gelsin takımıma
Yaa bilmiyorum
Sabah çok şiş uyandım
Şimdi gaz sorunum var
WC olayı hâlâ karışık takimimdan kimseyi kaybetmek istemiyorum
Aferim güzel şirinim
Ben 40 i yuvarladım canım 37 neymiş
Eline sağlık ablam
Ben 80 kilomuydum acaba
Kilo veremezsem eski tartiyla oynayim bari
Kaptanlara kusulmez onlar bizim iyiligimizi ister. Eti kemiği onun himmm
Mor salata içinde mayonez olandan değildir demi
Afiyet olsun spor varmı şirinem
Kuzum bilmiyorum yazılarda kalabalık görünüyor ama porsiyonlar ufak olabilir. Vücudunun tepkisine bakacağız. Benim gözlemlediğim cumadan beri dikkat ediyorsun. Yarın bunun sonucunu almanı umuyorum. Senin kilo vermen beni bireysel de çok mutlu eder ayrıca tüm kk seviniriz
Vovvv komplo
Yani resetlendin vücudun uyum sağlaması gerekecek
Vayyyy
Ooooo
canım bundan sonra detay yazmayacağım. salata detayları gereksizdi. fazla gösteriyor farkındayım. teşekkür ederimKuzum bilmiyorum yazılarda kalabalık görünüyor ama porsiyonlar ufak olabilir. Vücudunun tepkisine bakacağız. Benim gözlemlediğim cumadan beri dikkat ediyorsun. Yarın bunun sonucunu almanı umuyorum. Senin kilo vermen beni bireysel de çok mutlu eder ayrıca tüm kk seviniriz
Mayonez mııı tabikide hayır ağzıma sürmedim bir aydır mor lahana domates falan normal salataSimit
Aslında herşey yerli yerinde ama diyet öcüleri varya ondan dikkat çekiyor. Onun için afiyet olsun bol bol eksi gelsin takımıma
Yaa bilmiyorum
Sabah çok şiş uyandım
Şimdi gaz sorunum var
WC olayı hâlâ karışık takimimdan kimseyi kaybetmek istemiyorum
Aferim güzel şirinim
Ben 40 i yuvarladım canım 37 neymiş
Eline sağlık ablam
Ben 80 kilomuydum acaba
Kilo veremezsem eski tartiyla oynayim bari
Kaptanlara kusulmez onlar bizim iyiligimizi ister. Eti kemiği onun himmm
Mor salata içinde mayonez olandan değildir demi
Afiyet olsun spor varmı şirinem
Kuzum bilmiyorum yazılarda kalabalık görünüyor ama porsiyonlar ufak olabilir. Vücudunun tepkisine bakacağız. Benim gözlemlediğim cumadan beri dikkat ediyorsun. Yarın bunun sonucunu almanı umuyorum. Senin kilo vermen beni bireysel de çok mutlu eder ayrıca tüm kk seviniriz
Vovvv komplo
Yani resetlendin vücudun uyum sağlaması gerekecek
Vayyyy
Ooooo
ben de şimdi onu yazacaktım çeyrek simitin nesine laf ediyorsun diyeSimit ceyrek kiz 1 dilim tb ekmek yerine degisebiliyorsun diyette.. haksiz elestiri yapmayalımSidelya ile gecen hafta ayni takimdaydik 2-3 defa bildirim yapmistir ama kilo vererek geldi cuma günü sessiz ve dipten ilerliyor belli ki
Yürü be arkadaşım konuş duysun
yeşil çay iç canım hemen. mutlaka ödemi çözüyor aklında olsun. yarın da içersin iyice söker.Üzülüyorum cünkü,bende bi olay var. Bi gün ödem olunca takribi 3-4 gün gitmiyor. Ayrica bir günde 2 küsür ödem alıyorum. Teşekkür ederimm
Yok canım dedim ya diyet öcüleri diyeSimit ceyrek kiz 1 dilim tb ekmek yerine degisebiliyorsun diyette.. haksiz elestiri yapmayalımSidelya ile gecen hafta ayni takimdaydik 2-3 defa bildirim yapmistir ama kilo vererek geldi cuma günü sessiz ve dipten ilerliyor belli ki
Yürü be arkadaşım konuş duysun
Sabah yumurta yağda sucuk ayrıca ve salata ayrıca yağ. Detay güzel hiç lafım yok. Ama bunlar korkulacak değerler mi tam emin değilim. Yoksa seni kalabalık listelerini hep sevmişimdircanım bundan sonra detay yazmayacağım. salata detayları gereksizdi. fazla gösteriyor farkındayım. teşekkür ederim
ama bence kahvaltıda kaç kk peynir ve kaç adet zeytin yendiği yazılmalı. çünkü mesela 3 zeytin yemekle 10 zeytin yemek aynı değil ya da 1 kk peynirle 3 kk peynir... ben yazıyorum o yüzden. ama salata detaylarını yazmayacağım.
Seni mutlu eden beni mutlu eder. Sabit de gelsen sevinirim yeter ki sen mutlu olMayonez mııı tabikide hayır ağzıma sürmedim bir aydır mor lahana domates falan normal salatamıhlarmı dersın ya bugun 69.5 çıktım yarın sana guzel bı bıldırım yapmak ıstıyorum
Darbe yapıp beni tahtimdan indirecekler abuuuYürü be arkadaşım konuş duysun