Daha iyiyim, eşimi, oğlumu işe gönderdim geri yattımGeçmiş olsun insalahh daha iyisindir tez zamanda atlat insalahh
Aboooo suikast düzenliyorlar vayyyyy telliogullarina hücummm
Oooy acil şifalar dilerim, sende hastasın nasıl ilgileniyorsunGünaydın lar bugün bana erken aydınlandı annem rahatsizlandi 5 de kalktım dahada yatamadım kahvem ile geçmişi okuyayım bari
Tatlı uykular abla,Kalkanlara günaydın, bana hayırlı geceler
Geçmiş olsun daha iyi inşallahGünaydın lar bugün bana erken aydınlandı annem rahatsizlandi 5 de kalktım dahada yatamadım kahvem ile geçmişi okuyayım bari
İyi olmana sevindim canım bende daha iyiyimDaha iyiyim, eşimi, oğlumu işe gönderdim geri yattım
Sen nasıl oldun?
Allah güç veriyor yapacak bir şey yok yazık ağladı özür diliyor uyandırdım diyeOooy acil şifalar dilerim, sende hastasın nasıl ilgileniyorsun
Yat dinlen iyi istirahat lerKalkanlara günaydın, bana hayırlı geceler
Sağol canım evet biraz daha iyi.oldu uyuduGeçmiş olsun daha iyi inşallah
Geçmiş olsun canım sende dinlen bu bahaneyleİyi olmana sevindim canım bende daha iyiyim
Allah güç veriyor yapacak bir şey yok yazık ağladı özür diliyor uyandırdım diye
Yat dinlen iyi istirahat ler
Sağol canım evet biraz daha iyi.oldu uyudu
Günaydın kankim.Günaydın lar bugün bana erken aydınlandı annem rahatsizlandi 5 de kalktım dahada yatamadım kahvem ile geçmişi okuyayım bari
Öyle maalesef.Sözde günler uzuyor yürüyüşe çıkayım diye bekliyorum hala çok karanlik
Sağol canım benim uyuyamadım attım kendimi dışarı sıkı sıkı giyinerekGeçmiş olsun canım sende dinlen bu bahaneyle
Sağol canim benim Allah razı olsun GünaydınGünaydın kankim.
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Öyle maalesef.
Cok geçmiş olsun nesi var?Günaydın lar bugün bana erken aydınlandı annem rahatsizlandi 5 de kalktım dahada yatamadım kahvem ile geçmişi okuyayım bari
İyi uykular canımKalkanlara günaydın, bana hayırlı geceler