Biliyorum kırmızı kaptanı merak ettimdi. Niye dayak yedim ben
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım acaba ağır mı geldi sana bu temizlik dr a mı gitsen ?
Geçmiş olsun canım
öyle de yapıyorum aslında içimden gelmiyor ama emzirdigim icin iciyorumyanında mutlaka hep şu bulundur gördükçe içersin içtikçe icesin gelir sonra:)
emzirdiğim icin cok birsey karıştırmıyorum canimsu şişenin içine tarçın y ada nane ya da çilek ya da limon at. suyu tatlandırıyor bunlar. daha rahat içersin.
ay hadi insaHosbuldum iyiyim sen nasilsin canim
Düğün dernek belki yaza belki daha sonra şimdilik bir gelisme yok zaten olursa kilo vermek icin gelirim buraya
hee tamam özür canımmmBiliyorum kırmızı kaptanı merak ettimdi. Niye dayak yedim ben
kesene bereket canımmmRahat ol bi tepsi börek yolladım ona.
Geçen sefer böyle uzun sürmemişti, galiba zeytinyağı ve limonu aklımdan çıkaramıyorumGeçmiş olsun canım acaba ağır mı geldi sana bu temizlik dr a mı gitsen ?
insan bir şeyden tiksinince zor oluyorGeçen sefer böyle uzun sürmemişti, galiba zeytinyağı ve limonu aklımdan çıkaramıyorum
Bikaç gün sonra kan vermeye giderim
Suyu da kestim sayılır saat 6 dan sonra içmedim.bende su icemiyorumneden bu kadar zor
Yok çay içmem ama maden suyu içtim bir şişe. Birazdan da kahve içerim geçer gider açlığım.çay iç çay:)) şuan ben öyle yapıyorum
Bende tatlısını göndereyim mi?Rahat ol bi tepsi börek yolladım ona.
Gönder siboş en serbetlisindenSuyu da kestim sayılır saat 6 dan sonra içmedim.
Yok çay içmem ama maden suyu içtim bir şişe. Birazdan da kahve içerim geçer gider açlığım.
Bende tatlısını göndereyim mi?
Suyu da kestim sayılır saat 6 dan sonra içmedim.
Yok çay içmem ama maden suyu içtim bir şişe. Birazdan da kahve içerim geçer gider açlığım.
Bende tatlısını göndereyim mi?
Turşu da yollayalim anlık ödem olurGönder siboş en serbetlisindenKaptan senin
Aman dikkat et canim .gecer insallah
Bütün dualar kaptanımaAmin ablacım
Atanırsam yeniden kaptanliga dönerim