Ben bugün eve dönüyorum.Sevgili şirinlerim. Bulutsuz bir gökyüzü gibi açık lekesiz menüler bekliyorum demiştim ama lekeli de olsa atın menulerinizi ben sizin kaptaninizim ne olursa olsun gelin burada yollarinizi gözlüyorum
@Tesnim1903
@aypare ackerman
@Lavinia_98
@Efenin_Annesi
Keira-
Tutku44
Geçmiş olsun Allah şifalar versin insaGece mide bulantısından uyuyamadım, çok zorlandım, zihnimi dağıtmaya çalıştım ama olmadı
Sabah geç kalacağım diye hızla kalktım, hala başım dönüyor
Lavmanı içerde çok tutamadım, tekrar su hazırladım, onu biraz daha uzun tutabildim çok şükür
Şimdi pirinç lapası yemem lazım, kafayı kaldıracak halim yok
bide pazartesi kaptan tartısı var kaptanımmOlmak yada olmamak işte bütün mesele bu
Kız mavi takım kaptaniyim nereme yiycem
Topa koyarlar beni
Allahım esirgesin insa güzel sonuclar alırsınız canımm Rabbim Safi ismiyle şifa versin insaCanim babam koah hastasi ve prostat sorunu var dr kanserden supheleniyor cuma emar cekildi 10 gun sonra cikacak dra gosterecegiz sali gunu bi gidip drla gorusecegiz kan degerleri anormalin ustunde e nabizdan dun ne yaptiklarina baktim problem buyuk sanirim bakalim uroloji dru ne diycek
Ama yinede biraz enfeksiyonu yuksek diyip eve gondermelerine kizdim sanki biz birsey bilmiyoruz
Ama drla konustum uroloji druyla gorusun dedi pek birsey yapmadilar acikcasi ama verdikleri ilac iyi gelmis dun gece rahat uyumus
Sigara içenlerin sonu koah maalesef. Ciğer bitiyor makine de ciğer görevi nereye kadar yapar. Allah acınızı hafifletsin canımAmin canim tesekkur ederim
Tesekkur ederim canim hemde nasil icerdi 50 yil icti 1 yildir icemiyor artik en son icti entube oldu cunku artik şakasi yok hastaligin
Hemde ne zor. anne baba cok zor 2 yila yakindir bu hastalikla ugrasiyoruz ben hep yakindim hic ayri kalmadik oyuzden beni cok etkiliyor dirayetli olmam lazim ama olmuyor insanin anne babasi esi cocuklari dunyasi oluyor
Aa ben de yaptırdım kan değerlerime. Mükemmel çıktı. İnsülin direncimi merak ediyordum. 7 küsür çıkmış dedi. Önceki 125 lerdeymiş. 4-5 gibi normal dedi. Böyle devam edersen onu da yakalarsın dedi. Nasıl sevindim.Yok canım kendim yaptım, zaten doktora sorsam yapma demezdi, 5 sene önce yine yapmıştım, değerlerim filan gayet güzel çıkmıştı
İlk yapılırken yazılı kurallarını almıştı arkadaş. Orda gece 12 önce kusmak bozuyor takrar temizlik şarttı. 12 den sonrası gayet normal yazılydı. Yapmam gerekmiyordu yaniŞifa olsun, eğer çıkarsam tekrar etmezdim
Bundan sonra apayrı yaşam evet, karaciğer temizliği hayır, yeter tertemiz olmuştur inşaAllah
ElhamdülillahKafayı kaldıramadım, başım döndü, midem bulandı, ayağa kalktıkça gözlerim karardı
Şimdi iyiyim hamdolsun
Neden yanıyor bakim acı mı yedin yoksaEhh iste kuzum midem yanaayyyysen napin nasıl gidiyoreeee
En sevdiğim zamanlar, ev temiz, çocuklar uyumuş , çok yorgunum ama kendimizle başbaşa kalmışız
Yok acida yemedim ama patates börek etti sanırim beniSigara içenlerin sonu koah maalesef. Ciğer bitiyor makine de ciğer görevi nereye kadar yapar. Allah acınızı hafifletsin canım
Aa ben de yaptırdım kan değerlerime. Mükemmel çıktı. İnsülin direncimi merak ediyordum. 7 küsür çıkmış dedi. Önceki 125 lerdeymiş. 4-5 gibi normal dedi. Böyle devam edersen onu da yakalarsın dedi. Nasıl sevindim.
Önce nasıl çıldırıyordum bişeyler yemek için.
İlk yapılırken yazılı kurallarını almıştı arkadaş. Orda gece 12 önce kusmak bozuyor takrar temizlik şarttı. 12 den sonrası gayet normal yazılydı. Yapmam gerekmiyordu yani
Elhamdülillah
Neden yanıyor bakim acı mı yedin yoksa
evetttt Allahım her pazar aminEn sevdiğim zamanlar, ev temiz, çocuklar uyumuş , çok yorgunum ama kendimizle başbaşa kalmışız
canımmmm benimmaç bi şarkı mis gibi hava sen ve kendin gez
selam canım geçmiş olsunSelam kızlar sonunda bende şifayı kaptım dün akşam dan misafirim gittiğinden beri sürekli yatiyorum Allah herkese şifa versin bir Selam vereyim dedim öpüldünüz
Çok sevindim, kalan 2,3 neki, onuda halledersinSigara içenlerin sonu koah maalesef. Ciğer bitiyor makine de ciğer görevi nereye kadar yapar. Allah acınızı hafifletsin canım
Aa ben de yaptırdım kan değerlerime. Mükemmel çıktı. İnsülin direncimi merak ediyordum. 7 küsür çıkmış dedi. Önceki 125 lerdeymiş. 4-5 gibi normal dedi. Böyle devam edersen onu da yakalarsın dedi. Nasıl sevindim.
Önce nasıl çıldırıyordum bişeyler yemek için.
İlk yapılırken yazılı kurallarını almıştı arkadaş. Orda gece 12 önce kusmak bozuyor takrar temizlik şarttı. 12 den sonrası gayet normal yazılydı. Yapmam gerekmiyordu yani
Elhamdülillah
Neden yanıyor bakim acı mı yedin yoksa
Çok geçmiş olsun canım, kendine iyi bakSelam kızlar sonunda bende şifayı kaptım dün akşam dan misafirim gittiğinden beri sürekli yatiyorum Allah herkese şifa versin bir Selam vereyim dedim öpüldünüz
Selam canım çok geçmiş olsunSelam kızlar sonunda bende şifayı kaptım dün akşam dan misafirim gittiğinden beri sürekli yatiyorum Allah herkese şifa versin bir Selam vereyim dedim öpüldünüz
Bana ne diyonHamburger aromalı Murphy
suyunu süzüp içsin sonra tanelerini de yesin. şifa olsunAmin ..Aa oylemi hemen deneyelim canim tesekkur ederim
selam canım geçmiş olsun
Şifalar olsun canimÇok sevindim, kalan 2,3 neki, onuda halledersin
5 sene önceki yaptığımda öyle yazıyordu, eğer 11 e kadar kusma olursa karaciğerde hala fazla miktarda toksin var, henüz temizliğe hazır değil, 7. Seviye baştan başlanıp tekrar yapılması gerekiyor dediler.
Bu sefer yine 23 e kadar kusma olursa aynısı fakat lavmandan önce kusma olursa sadece önümüzdeki 1 haftayı 7. Seviyenin son haftası gibi yaparak tekrar temizlik yapmamız gerektiğini yazdılar, karaciğer tam anlamıyla temizlenmiş olmuyormuş
Neyse atlattık elhamdülillah
Çok geçmiş olsun canım, kendine iyi bak
sagolun kızlar Allah razı olsunSelam canım çok geçmiş olsun
patimsilizm Huuu huuuu
Yaramaz gizemli danışanBana ne diyon
ev temizligi bitti annemi oazara getirdim
Yaramaz gizemli danışan
Korkuyom senden hizaya getiren bi halin var severim boyleligi
She-ra Cordelia Güç sende artık
çok şükür canım iyiyimEhh iste kuzum midem yanaayyyysen napin nasıl gidiyoreeee