Amaa nedense dun dustan sonra başım çok döndü midem bulandı ve hala aynıyım ins birseyim yokturrçok şükür canım iyiyimbaharatlı mı yedin ki
Ooo Aslan burcu musunAslan burcu kişiliğim bazen çıkıp kükrüyor. Yoksa sakinim. Ve evet yaramaz gizemli danışan harika oldu bana.
kan şekeri ve tansiyona baktır istersen. inşallah önemli birşey değildir.Amaa nedense dun dustan sonra başım çok döndü midem bulandı ve hala aynıyım ins birseyim yokturr
bencede korkmalısın canımev temizligi bitti annemi oazara getirdim
Yaramaz gizemli danışan
Korkuyom senden hizaya getiren bi halin var severim boyleligi
She-ra Cordelia Güç sende artık
Sağlıklı mutlu yaşları olsun canımTeşekkür ederim canımın içi, inşallah
Çok geç kalma canım harcamak için vaktin olsunAy hep yazarım saat normalde 6 bucuk gibiydi sanırım kuzum unutmam bıdahakıne sözzz
Sen zaten bir programa uygun bir şekilde ilerliyorsun. Ve çok da güzel kilo verdin. O yüzden benim ve diğerlerinin yorumlarına ihtiyacın olmadığını düşünüyorum. Burada birbirimize destek olmak için varız.
Bulgur konusuna da gelirsek. Ben tamamen kısma taraftarı değilim. Oldukça faydalı bir besin zaten bunu konuşmaya gerek yok. Sadece tartıda farklı sonuçlar çıktığı için tartı gününe yakın bir zamanda tüketmiyoruz. Yani bulgurcu abla derken kesinlikle niyetim kötü değildi. Yanlış anlama lütfen
Ne güzel keşke benim olsamasum görünsün istedim kaptanım. ama sabah güzel bir eksi gördüm benden söylemesi
Afiyet olsun güzel menü canım
Aaa onu duydumgeçmiş olsun Zeynepcim. Rabbim Şafi ismiyle şifa versincrp değerinin düşmesi, iltihabın azalması için cezveye 1 kupa suya 1 yk kuru dut koyup 10 dk kaynatın. hergün düzenli olarak bunu içsin. çok güzel düşürüyor bilgin olsun.
Maşallah
ay ben bunu sütüm olsun diye yapiyordum bebegim 2 aylıkken .. iltihapa falan iyi mi geliyor musgeçmiş olsun Zeynepcim. Rabbim Şafi ismiyle şifa versincrp değerinin düşmesi, iltihabın azalması için cezveye 1 kupa suya 1 yk kuru dut koyup 10 dk kaynatın. hergün düzenli olarak bunu içsin. çok güzel düşürüyor bilgin olsun.
her gün aynı olmuyor kaptanım dünde ben evde değildimSağlıklı mutlu yaşları olsun canım
Çok geç kalma canım harcamak için vaktin olsun
Ne güzel keşke benim olsa
Aaa onu duydum
Cilt hastalıklarına da iyi geliyormuş
Maşallah
Ben daha eve varamadım.
Şimdi başka gezmeye gideceğim
Dün evdeydim evi temizledim akşam çocuklu misafir olunca her yer cips ve kuruyemiş döküntüsü oldu. En az süpürge yapmam gerekiyor. Daha çamaşır var bideher gün aynı olmuyor kaptanım dünde ben evde değildim
Geçmiş olsun canımSelam kızlar sonunda bende şifayı kaptım dün akşam dan misafirim gittiğinden beri sürekli yatiyorum Allah herkese şifa versin bir Selam vereyim dedim öpüldünüz
Amin canımAmaa nedense dun dustan sonra başım çok döndü midem bulandı ve hala aynıyım ins birseyim yokturr
ahh çamaşır deme litfeeennnDün evdeydim evi temizledim akşam çocuklu misafir olunca her yer cips ve kuruyemiş döküntüsü oldu. En az süpürge yapmam gerekiyor. Daha çamaşır var bide
Eve döneyim akşam yeneklerı min 7.30 valla burda yıne erken yıyorum ama erken yatmıyorum en azındanSağlıklı mutlu yaşları olsun canım
Çok geç kalma canım harcamak için vaktin olsun
Ne güzel keşke benim olsa
Aaa onu duydum
Cilt hastalıklarına da iyi geliyormuş
Maşallah
Ben daha eve varamadım.
Şimdi başka gezmeye gideceğim
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah 10.00
İki haşlanmış yumurta
Bir tane hindi füme
Bir dilim peynir
Beş tane zeytin
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Öğle 13.30
Bir tabak haşlanmış brokoli
Dört kaşık yoğurt
Akşam 17.00
Altı tane et köfte
Salata
Su 2.5 litre spor 2 saat ev temizliği
Elhan Cordelia s i d e l y a
Iyi olmazsam dahakan şekeri ve tansiyona baktır istersen. inşallah önemli birşey değildir.
evet canım hem de çok etkiliay ben bunu sütüm olsun diye yapiyordum bebegim 2 aylıkken .. iltihapa falan iyi mi geliyor mus
Çok geçmiş olsunSelam kızlar sonunda bende şifayı kaptım dün akşam dan misafirim gittiğinden beri sürekli yatiyorum Allah herkese şifa versin bir Selam vereyim dedim öpüldünüz
Elhamdülillah canım.Çok sevindim, kalan 2,3 neki, onuda halledersin
5 sene önceki yaptığımda öyle yazıyordu, eğer 11 e kadar kusma olursa karaciğerde hala fazla miktarda toksin var, henüz temizliğe hazır değil, 7. Seviye baştan başlanıp tekrar yapılması gerekiyor dediler.
Bu sefer yine 23 e kadar kusma olursa aynısı fakat lavmandan önce kusma olursa sadece önümüzdeki 1 haftayı 7. Seviyenin son haftası gibi yaparak tekrar temizlik yapmamız gerektiğini yazdılar, karaciğer tam anlamıyla temizlenmiş olmuyormuş
Neyse atlattık elhamdülillah