Büyük ihtimalle öyle oldu çünkü ben sürekli yediklerimin kalorisine bakıp 1200 ü geçmemeye çalışıyordum 1000 de kaldığım da çok olmuştur. Hayırlısı artıkBir de diyetisyenden once kendini kisitladigin bir dönem gecirdiysen onun etkiside olabilir
Bana 1000 kcal normal olabilir de sen kitlemissin kendini canimBüyük ihtimalle öyle oldu çünkü ben sürekli yediklerimin kalorisine bakıp 1200 ü geçmemeye çalışıyordum 1000 de kaldığım da çok olmuştur. Hayırlısı artık
Hesap detaylari-özel baslik kisminaNereye yazılıyor durum kısmına mı hedef vs
Benimde 1000 kcal oluyorBana 1000 kcal normal olabilir de sen kitlemissin kendini canimsabirli ol diyetisyenine guven
Afiyet olsun canım
Su sorun benim içinGecen hafta surekli yesillik salata yedim kitlendim
Bu hafta yulaf ekmek meyve kuruyemis ve sebzelerle misss
Hı bir de suyu 1.5-2 lt icerken 3-3.5 yaptim
Babam kullanıyor ve artık onsuz çıkamıyor öyle olmak istemiyorumaçlık otu çayı iç canım. fazla karın ağrısı yapmıyor ve iyi geliyor.
Döverim surat asmak yok. Bı zamanlarda burada bile değildikEllerine sağlık canimm . 70 Ler liginden düşmedim gitti yaa her hafta aynı yerdeyim
Süpersin maşallah
Valizler döküldü ortayaValizi hazirla haftaya yolcusun
Bende ediyim dedim deKilo alinca kendimi teselli ediş şeklim
Yarasın
Hayırlı olsun canım takımımız herkese bol eksiler@sibel_84
zeyneppk
@sara_28
@ffestinalente
@Akrrep
uranus35
@Jasminium84
LenaG
Nergis 35
@HuzuRRR
@arwengsd
@FitVenus
@inci-zehram
@-Murphy-
@Ysmnondr
@soffty
Kırmızı takımımın nadide üyeleri
Hepinize Tek tek hoşgeldiniz demek istiyorum
Her hafta olduğu gibi bu hafta da olan gayretinizi vereceğinizden adım gibi eminim. Diyette önemli olan 4 şey var bana göre. Dengeli ve sağlıklı beslenmek, yapabildiğimiz kadar egzersiz yapmak, bol su tüketmek ve en en en önemlisi motivasyonumuzu ayakta tutmak. Motivasyon bu topigin ikinci adı olmalı benceBurada mümkün olduğunca aktif olmak sizi çok daha motive hissettirecek emin olun
Menülerinize beni mutlaka etiketleyin hepsine ayrı ayrı yorum yapacağım inşallah.
Bir de geçen haftaki kaptanımızın haftalık hedef listesi fikri bence çok güzeldi. Herkes haftalık hedefini beni etiketleyerek yazarsa bir liste yapabilirimBuraya kadar okuduysanız beğene basmayı unutmayın
Canım bu haftanın listesi bu mesela. Bütün listeyi yemiyorum ama seçeneklerden birini seçiyorum. Bir de ben yoğurt, kuru meyve, meyve pek sevmem onları da ben eleyince geriye bişey kalmıyor.Pilav makarna sarma dolma verene denk gelmedim. Ama çorba yulaf nesfit mutlaka veriyordur. Örnek listen var mı merak ettim.
1000-1200 arasi degisir zaten,dengeli ve saglikli beslenince kilo gitmeye baslar. Egzersizle açık yaratmani beklerler birde.. benim 1100 kcal falandi listem ama bana video yollardi şu kadar adim atmani bekliyorum derdi diyetisyen.. lisbeths 100 kilo üstü... 90 kilodan inerken 3 tabak kisir yedigimi bilirim kilo verdigim donemdeBenimde 1000 kcal oluyor
Allah’ım kısır… bol limonlu ne güzel olur. keşke1000-1200 arasi degisir zaten,dengeli ve saglikli beslenince kilo gitmeye baslar. Egzersizle açık yaratmani beklerler birde.. benim 1100 kcal falandi listem ama bana video yollardi şu kadar adim atmani bekliyorum derdi diyetisyen.. lisbeths 100 kilo üstü... 90 kilodan inerken 3 tabak kisir yedigimi bilirim kilo verdigim donemde
Sanırım geç kalkanlar için. 2 öğün liste. Sabah karbonhidratı yulaf keten tohumu ile vermiş akşam çorba seçenekleri var. Ekmek yok. Yukaf yerine ekmek verebilir sonra ya da çorba yerine. Benimki de yulaf ekmek nesfit corba değişimi yapıyor. İnsanların alması gereken belli miktar besinler var. Hiç bir uzman bunu es geçmez. Senin listende gayet güzel. Ama insanların alıştıkları bir düzen var bazı kişiler o düzeni hiç değiştiremez mesela Yoğurt kürü yapamaz ya da keten tohumu yiyemez vesaire vesaire ekmeksiz asla bir öğünü tamamlayamaz gibi diyetisyenler bunlara göre de kişiye göre de listeleri düzenleyebiliyorlar ama vermeleri gereken besinleri mutlaka serpiştiriyorlar.Canım bu haftanın listesi bu mesela. Bütün listeyi yemiyorum ama seçeneklerden birini seçiyorum. Bir de ben yoğurt, kuru meyve, meyve pek sevmem onları da ben eleyince geriye bişey kalmıyor.
LenaG canım ben listedekilerden çok saate takıldım. Akşam 8-9 da meyve yese insan kilo oluyor malesef ve sen o saatte ekmek makarna tüketiyorsun bilemedim bişeyler yanlış gibi
Karnibahar kisiri denedin mi hic? Bulgurdan daha guzel bile oluyorAllah’ım kısır… bol limonlu ne güzel olur. keşke
Bakalım çözeceğiz inşallah. Hiçbir pazartesiyi bu kadar iple çekmemiştim.Canım bu haftanın listesi bu mesela. Bütün listeyi yemiyorum ama seçeneklerden birini seçiyorum. Bir de ben yoğurt, kuru meyve, meyve pek sevmem onları da ben eleyince geriye bişey kalmıyor.
LenaG canım ben listedekilerden çok saate takıldım. Akşam 8-9 da meyve yese insan kilo oluyor malesef ve sen o saatte ekmek makarna tüketiyorsun bilemedim bişeyler yanlış gibi
Olur mu yanlış anlamıyorum tabii ki geç kalktığım için böyle saatler o yüzden 2 öğün 1 ara var. İlla da aşağı çekmek gerekiyorsa çekeceğimLenaG canım yanlış anlama sakın ben diyetisyen değilim ama çok diyetisyenle çalıştım ve kilo verme sağlıklı beslenme vs konularında biraz takıntılı biriyim o yüzden çok araştırma yapmışımdır okumuşumdur onlara dayanarak söylüyorum. Mesela ben kendim de daha önceki diyetlerim de çok yavaş kilo veriyodm ama son iki seferdir akşam 5 ten sonra hiçbişey yemeyip sadece su bitki çayı tüketiyorum ve kilo vermeye çok yardımcı olduğunu gördüm. Yani Kilo vermek için akşam 6 dan sonra ağzı zincirlemek lazım
Canım dediğin doğru ama kesin bir kural değil. Örneğin ben maalesef gece 3-4 ancak uyuyorum. O yüzden son ara öğünü 9.30 da verdi. Normalde 10-11 uyusam 5-6 çok mantıklı. Liz de galiba geç yatıyor biraz. Uykumuzu düzene soksak 6 da kapasak keşke. Neyse inşallah o da olurLenaG canım yanlış anlama sakın ben diyetisyen değilim ama çok diyetisyenle çalıştım ve kilo verme sağlıklı beslenme vs konularında biraz takıntılı biriyim o yüzden çok araştırma yapmışımdır okumuşumdur onlara dayanarak söylüyorum. Mesela ben kendim de daha önceki diyetlerim de çok yavaş kilo veriyodm ama son iki seferdir akşam 5 ten sonra hiçbişey yemeyip sadece su bitki çayı tüketiyorum ve kilo vermeye çok yardımcı olduğunu gördüm. Yani Kilo vermek için akşam 6 dan sonra ağzı zincirlemek lazım
Bir de gercekten diyetisyene kontrole gittiginde bir bakiyorsun kilo gitmis... Sihir gibi birsey oluyor sanki kontrol günü gidiveriyorBakalım çözeceğiz inşallah. Hiçbir pazartesiyi bu kadar iple çekmemiştim.
Bu arada ne güzel tarifler vermiş yemek isimlerine kadar yazılmış listende. Rahat ediyorsundur be yapsam derdi yok zaten belli