Şeker bagimliligi çok kötü. Kurtulman lazım kuzum. İş yerine çiğ kuruyemis götür kafam az çalışır fikrini onlarla gider. Ceviz bu konuda işini görür.Keklerden yedim evet ama akşama kadar istesem de yiyemeyecegim bir sey. Belirtttigim gibi. Kahvalti da yaptim ama kurtarmadi, cunku bugun çook yoğun olacak. Mecburum. Yoksa kafam az çalisir.
Akşama kadar hata yapmazsam, istisna bi sey olmazsa ki insaallah olmaz, o zaman kekler erimiş olacak. Baska sansim yok
Afiyet olsun canımÇarşamba menum
Sabah
Domates
1 yumurtayla pırasa kavurma
Yarım simit
1 kk peynir
2 Tk tahin pekmez,
Ogle
3 4 ısırık peynirli tost
1paket tambugday ünlü cips(sadece 90 kalori)
Akşam
Yarım tabak kıymalı makarna
3 tane biber turşusu
4 5 kaşık yoğurt
.Elhan patimsilizm
Geçmiş olsun canımKaptanlarim
3 gündür rahatsızım
Sesim kısıldı burnum akıyor ve öksürük hapsuruk
Bunların üstüne bebeler de evde olunca giremedim girince menüleri yazamadım
Ya çocuklarla uyuyorum ya da kolumu kaldıracak dermanım kalmıyor
Eğer kabul ederseniz dünkü menumu yazarak devam edeyim pazartesi ve salıyı tam yazamam kesin eksik bırakırım
Elhan patimsilizm
Gunsydin caaanim kaptaniiiimSon düzlükte hepimizin günü aydın olsun.
patimsilizm günaydın tatlışım. seni uyanık buldum.
Cordelia
Nergis 35 erkenci kuşlarim
Onlara simit cikolata kruvasan, bize ödem düşerAfiyet olsun canımDolunay herkese simit dağıtmış bir benim başıma mi düşmedi
Bu kız kek yemedi ama ya sonrası diye düşünmedim değil.
Değil mi doğru inan ki gökten Kadir İnanır yağsa bize İlyas Salman düşer gibi olmuşGunsydin caaanim kaptaniiiim
Onlara simit cikolata kruvasan, bize ödem düşer
Bence esprimize o da güler, eline koz verirsek o da bize espri yapar
İyi iyi papatyacik da bizdenmişEkmeği ok da yağı var
Diyetisyenler falan simit kahvaltı da yazıyor bazen ya yazmıyorlar mı valla ben ona inanarak yıyem barı dedım birde İnegöl de simitler hiç güzel değil , hamileliğimde de susamdan tiksinmiştim hiç yemedim memleketime gelince kahvaltıda görünce yedim Elhanım affola mısafırlıkteyız
Ay baktım baktım tek de cok Hakim olamadımhazırlıkta olmasam ve bunları yapsam ıstedıgın kadar sopa cıkarabılırsın bu arada
Allah da benı ne etmesin
O kadar kahkaha attım ki7-8 kaju 7-8 fındık 5 de badem yemısımdır ya aha soyledım
İçimi rahat etme biçimim
Bugun ben kahvaltımdan memnundum ya akşamda dısarda olunca en ekmeksız fast food olmayan seyı seçmeye çalıştım salata yemekti nıyetım aslında sonra ıkıncıye yüzde 50 indirim varmış annem sağolsun et yicen yaa dedı iskenderimin içinden kıl çıktı bıde sonuna doğru ıste bunlar hep elhanın elı üstümde dıye dusundurttu benı
Çok güldüm yaaDeğil mi doğru inan ki gökten Kadir İnanır yağsa bize İlyas Salman düşer gibi olmuş
Hepimiz artidayiz galibaKızlar günaydınn
Bu sabah tartıldım + çıktım ya neden böyle oluyor sucuktan mı acaba
Geceleri de aç uyuyorum spor da yapıyorum üzüldüm
Günaydın canımKızlar günaydınn
Bu sabah tartıldım + çıktım ya neden böyle oluyor sucuktan mı acaba
Geceleri de aç uyuyorum spor da yapıyorum üzüldüm
Günaydın kankişim canım kaptanım nasılsınSon düzlükte hepimizin günü aydın olsun.
patimsilizm günaydın tatlışım. seni uyanık buldum.
Cordelia
Nergis 35 erkenci kuşlarim
Öfke patlamaları diyorÇok güldüm yaa
Hepimiz artidayiz galibasakin ol ve yolunda devam et soyle bisey var
Eki Görüntüle 3375699
Ay inşallah bundandır , dünÇok güldüm yaa
Eki Görüntüle 3375699
Ben yaklaşık 4 gündür acayip şiş ve gerginim gerçekten evde terör estiriyorum resmenÇok güldüm yaa
Eki Görüntüle 3375699
Ödem şeyi ne tatlimAy inşallah bundandır , dünzeyneppk Nın söylediği ödem şeyini mi alsam diye düşündüm
Anlaşıldı kaptanımÖfke patlamaları diyor
Cuma bildirimleri sonunda ağzımdan, elimden çıkan şeylerin tek sorumlusu dolunaydir.
Ben de ani kararlar mi aliyorum dersin dolunay etkisiyleÖfke patlamaları diyor
Cuma bildirimleri sonunda ağzımdan, elimden çıkan şeylerin tek sorumlusu dolunaydir.
İyiyim canım kankişim.Günaydın kankişim canım kaptanım nasılsın
Herkez iyidir umarım çok sayfa var okuyacağım ama nasıl yetisecegim bakalım