- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Ekmeği ok da yağı varIskenderin ekmegini yemezsen ustune yagda dokturmezsen sorun degil bence
Diyetisyenler falan simit kahvaltı da yazıyor bazen ya yazmıyorlar mı valla ben ona inanarak yıyem barı dedım birde İnegöl de simitler hiç güzel değil , hamileliğimde de susamdan tiksinmiştim hiç yemedim memleketime gelince kahvaltıda görünce yedim Elhanım affola mısafırlıkteyızCanım ben simit yedim Kralicem gömdü beni. Simiti savundum bugün. Ondan yani simit görünce. İskenderi elhanim yorumlar.
Ay baktım baktım tek de cok Hakim olamadım hazırlıkta olmasam ve bunları yapsam ıstedıgın kadar sopa cıkarabılırsın bu aradaCordelia bugün simit günüydü de niye bana söylemediniz Papatyacim önceki mesajları gördüysen beni yanlış anlamazsın kuzucum.
Menün çok güzel afiyet olsun.
Allah da benı ne etmesin
O kadar kahkaha attım ki 7-8 kaju 7-8 fındık 5 de badem yemısımdır ya aha soyledımİskenderin pidelerini yememissin bizi ona odaklamissin simit arada kaynar sandin dimi bi de kuruyemis yanındaki gülücük çok manidar
İçimi rahat etme biçimimsimite de küçük demiş Papatyamaviss
Bugun ben kahvaltımdan memnundum ya akşamda dısarda olunca en ekmeksız fast food olmayan seyı seçmeye çalıştım salata yemekti nıyetım aslında sonra ıkıncıye yüzde 50 indirim varmış annem sağolsun et yicen yaa dedı iskenderimin içinden kıl çıktı bıde sonuna doğru ıste bunlar hep elhanın elı üstümde dıye dusundurttu benıŞöyle yorumlamak lazim kelime oyunlari harika bi liste!
Papatyacik nasıl tepki verir tam çozemedigim için sopayı çikaramiyorum