- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Bromelain idi ismiÖdem şeyi ne tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bromelain idi ismiÖdem şeyi ne tatlim
Aaaaaa evet doğru diyorsun.Ben de ani kararlar mi aliyorum dersin dolunay etkisiyle
Dun Elhancigim demisti s ile baslayip r ile biten diye o muBromelain idi ismi
menülerinize de yazayım bende de simit var ayıptır dir soylemesiİyiyim canım kankişim.
Simitlerle , cikolatacilarla boğulup gidiyoruz nasıl olalim .
Seni de tatlış toruna kaptırdık.
Sayfaları okuyup bitirmen zor kuzum. Etiket, alıntılara bak bence.
Tatlım bayağı araştırıp yorumlara baktım kullananlar hep fayda görmüş. Ürünü sepete attım . Kendi kredi kartım şişti eşime bir iki cilve ile ikna etme çalışmaları yapacağım. İlaç içeriği doğal ne kaybederim bir deneyelim. Kadının biri sabah uyandigimda yüzüğüm bol geliyordu diyor bir diğeri bacağımın kıvrımları ortaya çıktı hep odemmiş meğer diyor.Ay inşallah bundandır , dün @zeyneppk Nın söylediği ödem şeyini mi alsam diye düşündüm
Ödem attırıcı bir takviye kuzum. Ananas kök ve kabuğundaki bir madde ödem atıyormuş. Başka faydaları da var.Ödem şeyi ne tatlim
Yolun mis gibi taze çiçeklerle bezensin günaydın Saracim.
Bi bakayım bende benimde ödem çok teşekkürler canımTatlım bayağı araştırıp yorumlara baktım kullananlar hep fayda görmüş. Ürünü sepete attım . Kendi kredi kartım şişti eşimi bir iki cilve ile ikna etme çalışmaları yapacağım. İlaç içeriği doğal ne kaybederim bir deneyelim. Kadının biri sabah uyandigimda yüzüğüm bol geliyordu diyor bir diğeri bacağımın kıvrımları ortaya çıktı hep odemmiş meğer diyor.
Ödem attırıcı bir takviye kuzum. Ananas kök ve kabuğundaki bir madde ödem atıyormuş. Başka faydaları da var.
Dedigin markanin mi Elhancim ben de bakayim s....rTatlım bayağı araştırıp yorumlara baktım kullananlar hep fayda görmüş. Ürünü sepete attım . Kendi kredi kartım şişti eşimi bir iki cilve ile ikna etme çalışmaları yapacağım. İlaç içeriği doğal ne kaybederim bir deneyelim. Kadının biri sabah uyandigimda yüzüğüm bol geliyordu diyor bir diğeri bacağımın kıvrımları ortaya çıktı hep odemmiş meğer diyor.
Ödem attırıcı bir takviye kuzum. Ananas kök ve kabuğundaki bir madde ödem atıyormuş. Başka faydaları da var.
Dun Elhancigim demisti s ile baslayip r ile biten diye o mu
Evet evet oTatlım bayağı araştırıp yorumlara baktım kullananlar hep fayda görmüş. Ürünü sepete attım . Kendi kredi kartım şişti eşime bir iki cilve ile ikna etme çalışmaları yapacağım. İlaç içeriği doğal ne kaybederim bir deneyelim. Kadının biri sabah uyandigimda yüzüğüm bol geliyordu diyor bir diğeri bacağımın kıvrımları ortaya çıktı hep odemmiş meğer diyor.
İzmir taraflarına da düştü demek.menülerinize de yazayım bende de simit var ayıptır dir soylemesi
Evet evet o
Ay ben de alıcam o zaman dur bakim belki 20 yıllık basenlerim ödemdir
Kizzz 20 yıllık basen ? Ödem acabaEvet evet o
Ay ben de alıcam o zaman dur bakim belki 20 yıllık basenlerim ödemdir
Bi de sağ tarafim pastaneİzmir taraflarına da düştü demek.
Leylacimin semtine niye ugramadiysa
O akıllı benim gibi deli mi aferin leyla hemsehrimeİzmir taraflarına da düştü demek.
Leylacimin semtine niye ugramadiysa
Zeynep' in diyetisyeni başka marka yazmış kuzum. Nutra.... li olan. İkisinin yorumlarını da okudum. Zeynep memnun olduğu için s...yi atmadım sepete.Dedigin markanin mi Elhancim ben de bakayim s....r
Tamam bi bakayimZeynep' in diyetisyeni başka marka yazmış kuzum. Nutra.... li olan. İkisinin yorumlarını da okudum. Zeynep memnun olduğu için s...yi atmadım sepete.